• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin lütfen

Gny11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
2
2
86
kızlar yardım edin kütfen kafayı

Son düzenleme:
kızlar yardım edin kütfen kafayı yiycem.
Yakklaşık 4 yıllık evliyim 5 aylık bir kızım var.Eşimle severek gibi evlendim yani şöyle sevgiliydik bir anlık hevesle sözlendik felan sonra askere gitti ayrılamadım aileler felan derken düğün oldu ama benim bir yanım mutlu bir yanım pişmandı.evliliğimin ilk 3 yılı iyi geçti ufak tefek problemler oldu tabi eşim beni çok seviyo ve çok fedakar ama kendini ifade edemeyen güçsüz çekingen bir insan asla beni koruyabilecek biri değil. Maddi manevi yetersiZ.ben müdürüm o personel ben ünv mezunu o lise bunların hepsinide geçtim pasif bi adam.Bende tamters karakterim yanımda güçlğ biti olsun istiyorum.İstedik ve çocuğumuz oldu ama ben son 3 aydır ayrılmak istiyorum bana maddi ve manevi anlamda çok yetersiz geliyo.Sürekli eski sevgilimi düşünüyorum o daha benim istediğim özelliklerde aklım ona kayıyo sürekli be yapcam bilmiyorum yardım edin nolur vicdan azabıda çekiyorum.kıxım için en doğru kararı vermem lazım.Bu arada ilk defa bu kadar evde kaldım hep çalıştım buda piskolojimi etkiledi sanırım

Eşimiz evlenmeden önce de böyledir,çocuk doğmadan önce de.
Bir düşünün neden böyle düşünüyorsunuz? Lohusalıktandır büyük ihtimalle ama eski sevgiliyi düşünüp eşinize haksızlık yapıyor zihnen aldatıyorsunuz.
Olumlu yönlerini düşünmeye çalışın.

• Beğen
Reactions: KV_
madem emin değildiniz neden çocuk demekten alamıyorum kendimi
kusura bakmayın sizinki biraz şımarıklığa giriyor
bide eski sevgilimi düşünüyorum diyorsunuz sevmiyorsunuz eşinizi o halde
siz ayrılınca ne olacak
evladınıza üzüldüm

Sanki silah zoruyla adam size benimle ewlen demiş...
Evlenmeseydin arkadaşım ozaman evlenmeseydin...
Eşinize çok üzüldüm böyle düşünceye sahip bir karısı olduğu için...

Bende esinizin durumuna cok uzuldum. Ayni sekilde o sizin hakkinizda boyle dusunse ne hissederdiniz? Demez miydiniz benimle evlenirken de cocuk yaparken de yine ben ayni bendim, simdi noldu diye?! Ne kadar husran verici. Yazik degil mi, kiymayin yuvaniza.
Her sey maddiyat, guc, mevki degil.
Size saygi duyan, seven, sadakatli, durust birini bulmussunuz ve bir de evladiniz olmus daha ne?? Yeri geldi mi sizi elbette korur.

• Beğen
Reactions: KV_
Bütün bu huzursuzluklarınıza rağmen çocukta yaptınız :((((
eşinize de haksızlık yapmışsınız üstelik,
ister istemez üstü kapalı baskılayıp eziyorsunuzdurda
çok üzüldüm....

Seni burada taslarlar cok da haksiz sayilmazlar. Icine sinmiyorsa bosanacaksin cocugu da babasiyla doya doya gorustureceksin. Esine inandirici bir bosanma bahanesi bulsan iyi olur. Cok kirilacak...

Eşine daha çok üzüldüm, karısını seven çocuğunu seven evine bağlı bir adam.
Ama karısının aklı ne çocuğunda ne eşinde eski sevgilisinde, ve düşünsel anlamda aldatılıyor!

Yazık adama bi an önce kurtulsun sizden..

Yakklaşık 4 yıllık evliyim 5 aylık bir kızım var.Eşimle severek gibi evlendim yani şöyle sevgiliydik bir anlık hevesle sözlendik felan sonra askere gitti ayrılamadım aileler felan derken düğün oldu ama benim bir yanım mutlu bir yanım pişmandı.evliliğimin ilk 3 yılı iyi geçti ufak tefek problemler oldu tabi eşim beni çok seviyo ve çok fedakar ama kendini ifade edemeyen güçsüz çekingen bir insan asla beni koruyabilecek biri değil. Maddi manevi yetersiZ.ben müdürüm o personel ben ünv mezunu o lise bunların hepsinide geçtim pasif bi adam.Bende tamters karakterim yanımda güçlğ biti olsun istiyorum.İstedik ve çocuğumuz oldu ama ben son 3 aydır ayrılmak istiyorum bana maddi ve manevi anlamda çok yetersiz geliyo.Sürekli eski sevgilimi düşünüyorum o daha benim istediğim özelliklerde aklım ona kayıyo sürekli be yapcam bilmiyorum yardım edin nolur vicdan azabıda çekiyorum.kıxım için en doğru kararı vermem lazım.Bu arada ilk defa bu kadar evde kaldım hep çalıştım buda piskolojimi etkiledi sanırım
para eğitim bunlar sevgi olduktan sonra aşılamayacak problemler değil ama bence siz eşinizle gerçekten isteyerek evlenmemişiniz, o anki sartlar sizi evliliğe sürüklemiş ve hayattan beklentileriniz mevcut durumunuzun ötesinde ve bu nedenle maddiyat size yetersiz geliyor, sevgide eksiklik ve maddiyatta yoksunluk varken birde üstüne işi bırakıp evde annelik ve ev hanımlıgı moduna geçince istem dışı asosyalliğe de bürününce hemen boşanma moduna geçmişiniz...

tabıkıde kızınız için en ıyısı bir aile içerisinde büyümesi ama siz eşinizi sevmezken istemezken , mutlu olamazken , kızınızda mutlu olamaz o evin içinde..

bence önce kendinizi dinleyin bir süre, hatta eşinizle konuşun , gerekirse aile tarapistine falan gidin sonra ayrılmaya karar verin....

"Severek gibi" diye bişey yok.. Sevgi bir bütündür.. Sevseydiniz eksikleri bu kadar gözünüze gelmezdi.. Demekki sizi hiç tamamlayamamış bi adam bence hemen boşanın çünkü bugün başkasını düşünen yarın başkasıyla birlikte de olabilir.. İşler o noktaya gelmeden bu evliliği bitirin derim.. Acaba eski sevgiliniz de sizi sizin onu düşündüğünüz kadar düşünüyor mudur? Ne de olsa artık evli çocuklu bi kadınsınız ;)

Eski sevgilinizle evlenmiş olsaydınız bu seferde şimdiki eşinizde kalacaktı aklınız.Eski sevgilinizi gerçekten sevmemişsiniz ki eşinizle evlenmişsiniz.Eşinizi de gerçekten sevmemişsiniz ki başka birini düşünüyorsunuz.Ben eşiniz ve kızınız için üzüldüm.

Belki engellerler beni 2,3 gün daha bu siteden ama "ATIN KENDİNİZİ Bİ YERDEN HERKES İÇİN EN HAYIRLISI."

Ezik gördüğünüz bir adamdan neden çocuk yaptınız
İnsanlar sizin istek ve egolarınıza göre mi yaşamak zorundalar
İstedim evlendim, istedim doğurdum, şimdi istemiyorum bu ne kadar bencilliktir farkında mısınız ?
Evde olup sıkılmak başka şey, eşini kendinden basit görmek başka şey
Hem beni koruyamaz ne demektir ya kedi yavrusu musunuz ya da erkek kadının bekçisi midir ?
Boşanmak diye medeni bir hareket var, bence deneyin, adamı daha fazla kandırmayın

hoopppp bir çırpıda evlendirmişsiniz kendinizi..
şimdide evlendiniz, çocuk oldu, ay yaşayıp gitmişiz diyin bi 30 senecik nolucak canımm..

burda bile o 2 satırlık yazdıklarınızda, ben müdürüm, o personel, bilmem ne bilmem ne diyerek adamcığazı bizlere karşı pasif statüsüne sokup, pasif lanse ettiniz..
sevmiyosun niye evleniyosun derler adama, sevmiyosun neden doğuruyosun derler adama..
adamcığazın, şiddeti yok, bir huzursuzluğu yok sizi sevdiğini söylüyorsunuz, bu cümleyi kurabildiğinize göre anlattığınız gibide biri değil eşiniz bence..

aklınız eski sevgilinize kaymış, adamı aşşağılayıp durmayın, buda bahanesi olmasın..
akıldan geçirmek bile aldatmanın bir türüdür bence..önce eşinize, sonra kızınıza üzüldüm..
sizinse derdiniz yok...

Adamın lise mezunu olduğunu bilmiyor muydunuz?? Yazık günah garibim ben karımı seviyorum diyorken karısının hayalleri eski sevgilisiyle kirlenmiş. Manevi olarak kocanı aldatiyorsun bence sana bir önerim var. Buraya yazdıklarını harfi harfine eşine anlat zaten o sana boşanma davası açacaktır. Bir erkek karısı tarafından küçümsenmeyi asla kaldıramaz. Allah eşini en kısa zamanda kurtarsın sizden

Back
X