• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin lütfen

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.165
4.941
373
Merhaba kk hanimlari,
Bir tanidigim icin konuyu aciyorum. Tanidigima x diyelimki konu anlasilir olsun. X'in anne ve babasi 26 senelik evliler annesi psikolojik siddet gordugu icin bosanma davasi aciyor. Ki psikolojik siddetten daha fazlasi fiziksel siddette goruyor anne dayanamiyor evi terk ediyor. Babasinin ruhsal sıkıntıları var. Kendini hatali gormuyor asla bosanma nedenini yasakli oldugu icin soyleyemiyorum sorumlu tutuyor bunun yaninda baska nedenleride siraliyor. X e ben annele ugrascam diyip iyice sinir krizine sokmus kizi ki artik delice seyler yapmaya hazir annesi bu adamdan kurtulsun diye ama en buyuk korkusu annesini anitsayacinda adini gormek. Babasi hicbirseyi kabullenmiyor kendi sutten cikmis ak kasik gibi lanse ettiriyor. Ama bariz hasta bir adam. Bu konuda x ve annesi nasıl bir yol izlemeli sizce kizin iyice huzuru kacmis iyice herseyi dusunuyor babasindan nefret ediyor evden kacmak istiyor hicbir yere sigamiyor son caremiz buraki yorumlar lutfen arkadasima yardim edin

Yazim hatalarimiz olduysa affola simdiden teşekkürler herkese.

Annesini tebrik ederim bosanma karari aldigi icin. Annesiyle birlikte hayat kuracaklar yeni. O babayla yasamasin zaten ayni evde. Kendi gibi delirtir.

Annesini tebrik ederim bosanma karari aldigi icin. Annesiyle birlikte hayat kuracaklar yeni. O babayla yasamasin zaten ayni evde. Kendi gibi delirtir.
Arkadasim bana anlatti sok oldum kadin zaten hic evlenmek istememis babasiyla arkadasimin annesinin ailesi zorla vermisler aile arka cikmayinca bunca yil surmus. Arkadasimin tek korkusu annesine birsey yapar mi mahkemede bolca iftira atacaklar

Arkadasim bana anlatti sok oldum kadin zaten hic evlenmek istememis babasiyla arkadasimin annesinin ailesi zorla vermisler aile arka cikmayinca bunca yil surmus. Arkadasimin tek korkusu annesine birsey yapar mi mahkemede bolca iftira atacaklar
Kız gerçekleri biliyor ona göre savunmasını yaparlar ,mümkünse şimdiden babasının böyle şeyler yapacağını avukatlarına bildirsinler ona göre gardlarını alacaklardır, çok uzatırsa hakaret,iftira dosyasına da eklerler duyum aldıklarına karşıt olarak, bu zaman dilimin de en ufak bir hareket lehine çevrilmemesi için hazırlıklarını ,şahitlerini hali hazır tutsunlar...

Iftira atsalar nolur ki?Sonucta gercek olmayan bir seyi kanitlayamazlar.Mahkeme surecini bi an once atlatip bosansin.Güclü olsun.Zaten kararini da vermis.

Avukatlari yok cunku maddi durumlari yok tarih belli olmamis barodan istemis annesi olumsuz donus olmus galiba sahitleri var ama babasi kizi o kadar bunaldiyorki kiz artik aglamaktan harap olmus. Akli selim dusunemiyor.

Iftira atsalar nolur ki?Sonucta gercek olmayan bir seyi kanitlayamazlar.Mahkeme surecini bi an once atlatip bosansin.Güclü olsun.Zaten kararini da vermis.
Kizin halasi iftiralarina ortak olacakmis sıkıntısı o adam psikopat gibi kadini rahatsiz edip duruyor kiza annesinin ailesini kotuluyor.

Avukatlari yok cunku maddi durumlari yok tarih belli olmamis barodan istemis annesi olumsuz donus olmus galiba sahitleri var ama babasi kizi o kadar bunaldiyorki kiz artik aglamaktan harap olmus. Akli selim dusunemiyor.
Baro neyi gerekçe göstererek reddetmis ? Maddi durumları yoksa ,yeni 'den dilekçe yazsınlar ...

Annesiyle guzel bir hayata başlasın babasını da psikolojik tedavi görmeye ikna etsin

Baro neyi gerekçe göstererek reddetmis ? Maddi durumları yoksa ,yeni 'den dilekçe yazsınlar ...
Adresle ilgili bir sıkıntıdan dolayi galiba o detayi net bilmiyorum. Arkadasima soyleyeyim yeniden dilejce yazsindlar size ozelden mesaj atabilirmiyim

Adresle ilgili bir sıkıntıdan dolayi galiba o detayi net bilmiyorum. Arkadasima soyleyeyim yeniden dilejce yazsindlar size ozelden mesaj atabilirmiyim
Nüfus'dan adres değişikliği yapsınlar öncelikle ,tabi ki atabilirsiniz ,bilgim dahilin de yardımcı olmaya çalışırım...

Listenin başlığın da yazıyor , kadın cinayetlerinin listesi ve konu sahibinin arkadaşının annesinin adı geçiyor olmasıymış...
T
Listenin başlığın da yazıyor , kadın cinayetlerinin listesi ve konu sahibinin arkadaşının annesinin adı geçiyor olmasıymış...

Sağolun başlığa bakmadım tüglerim diken diken oldu

Back
X