Yardim edin lutfen!

Yat dinlen, burnun tikanik ise biraz tuzlu su/steril su sikabilirsin. sahsen ben ilac kullanmazdim. Enfeksiyon oldum ben ozaman bile ilacsiz gecmesini bekleyelim dayanabilirsen dedi doktor, ve biraz uzun surmesine ragmen ilacsiz gecti gitti.

Ben bütün griplerimi narl geçirdim sayılır gene hafiften yokluyo hemen bol limonlu ıhlamur içip ve bol nar yiyerek hafiflettim doktorum kesinlikle ilaç vermedi çünkü

bol bol su iç giribe çok iyi geliyor...burun içinde doğal okyanus suları var(sterimar) rahatlatır...ve ekinezya da çok ama çok iyi gelir

geçmiş olsun bende grib olmuştum doktorum kbb yönlendirmişti ordaki doktorda ilaç veremem dedi 1 hafta da geçer dedi bol c vitamini al vitaminli yemekler ye ve yat dedi benim boğazımda şişmişdi nefes alamıyordum ....çok şükür 1 haftda geçti.....:CüvCüv:

cok gecmıws olsun cnm dıkkat et kendıne sana bır uyarı sakın bıtkıu caylarını bılıncsızce ıcme allah korusun düşüklere bıle yol acıyor. gunluk c vıtamını al( yesıl bıber) maydonoz suyu sakın içmee kanama yapıyor bır tanıdıgın basına geldı ustelık endısı ebeydı az kalsın bebişi düşüodu :(

cok gecmıws olsun cnm dıkkat et kendıne sana bır uyarı sakın bıtkıu caylarını bılıncsızce ıcme allah korusun düşüklere bıle yol acıyor. gunluk c vıtamını al( yesıl bıber) maydonoz suyu sakın içmee kanama yapıyor bır tanıdıgın basına geldı ustelık endısı ebeydı az kalsın bebişi düşüodu :(
düşük mü ? 37.haftada...:)

gecmıs olsun hayatım.bol bol su ıcmenı tavsıye ederım ve de c vıtamını. dınlen bak keyfıne.umarım kısa zamanda ıyılesırsın.

Back
X