• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin lütfen.

sevgisiz1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
4
0
36
32
İçel Mersin
nasıl anlatacağımı bilimiyorum ama tesellinize çok ihtiyacım var..bir yıllık bir ilişkim vardı..onu hala bile çok seviyorum ama o beni gerçkten sevdi mi sevmedi bilemiyorum..ilişkimiz boyunca bana sahip olmak için çok yalvardı defalarca reddetmeme rağmen her biraraya gelmemizde bunu ddile getirdi..bana sen benm namusumsun seni bırakacağımı mı zannediyorsu gibi laflar ediyordu sürekli.ve ona inandığım bigün kendimi ona teslim ettim...ve sonra bana bunun bana bi hata olduğunu söyledi..kahroldum...mahvoldum...ve bugün beni terketti...mersinde çalışıyordu. ailesi istanbuldaydı.ve istanbula gideceğini sölüyor şimdi..beni bu şehirde bu şekilde bırakıp temelli gidecek...ne yapayım ben şimdi..böle bir insanın peşinden gitmek yalvarmak yersiz değil mi..böle bir insandan bana hayır gelir mi..?? ben bu halde ne yapacağım şimdi...evlilik benm için bir hayal artık..kimsenin yüzüne bakamam bu şekilde..yardım edin bana..ne olur..

ona güvenmekle hata etmişsin en azından senin durumundaki kızlara ders olur bu söylediklerin
bundan sonra artık onunla görüşme yalvarman yakarman falan hiçbirşey ifade etmez
kaldıki böyle adi bir insanla mı evlenmek istiyorsun
evlenmek artık hayal diye düşünme
illa herşey o demek değil elbette evlenir yuva kurarsın

yapacak bi şey yok.sakın arkasından gidip yalvarmayın
bi kere seviştiniz diye hayatınızı ona endeksleyecek değilsiniz
40 yıllık evlilikler bile bitiyor
umarım hamile kalmazsınız,önleminizi alın:hulya:

ne olursa olsun çok sevse bile herşey garanti olsa bile evlilik öncesi beraberliğe karşıyım ben
ama olan olumuş şuan zor bir süreç senin için
ama seni böyle ortada bırakan adamdan hiç hayır gelmez artık böyle bi durumda yanında olmayan kişi başka zaman olsa ne fayda asla gitme ardından arama sil hayatından
bi genç kızın ahıyla nasıl yaşarsa artık o da devam eder haytına
hakkında hayırlısını dilerim

hata sende.niyeti ciddi olsa seni zaten zorlamazdı.seni kandırmış resmen.
unutmaya çalış .sen de farkındasın zaten ondan hayır gelmeyeceğinin
maalesef insan sevince gözü hiçbişeyi görmüyo her söylediğine kanıyo

keşke bizim önerilerimizi bu hatayı işlemeden önce alsaydın..sana geri dönüceğini kesinlikle düşünme...ve arkasından gitme..aynı olay benim çok yakın bildiğim bi kızın başına geldi hiç şaşırmadım..belkide aynı kişilerdir:))neyse işin esprisi bu..
sen aciz bi kız değilsin..herşey bacak arasındada bitmiyo..evt çok önemli bişi bu...bazı şeyler ömür boyu eksik kalıcak ama yaşamalı ve kendi değerini bilmelisin..
şimdi:
hayatında o şerefsize dair ne varsa çıkar at..asla görüşme yeni bi sayfa çek ve bundan sonra hayatına giricek kişileri iyi tanı..kime ne değer verilmesi gerektiğini bi düşün öle değer ver..
sen pırıl pırıl bi kızsın seni bi ahlaksızın perişan etmesine izin verme..senin yıkılıcağını düşünüyo belki yanılsın sen dik durki o yaptığından utansın

bak bu kadar yorumun içinde herkez sana asla arama ve çıkar hayatından onu diyo eğer sen onu bu saatten sonra gel bi kez daha konuşalım die bile ararsan gerçekten haketmişsindir demektir yaşananları....
hayatta çok kötü insanların yanı sıra çok da iyi insanlar var..seni sen olduğun için kişiliğin aklın belki sırf gülüşün için bile sevicek ve seni olduğun gibi kabullenip evlenicek birsürü insan var
evlilik hayalde ne demek yeterki doğru kişiyi bul yoksa o zar çok da önemli değil..
sen yeterki sınırını çiz

her görüşte dile getirmiş zaten şüphelenmeliydin bence..seni ne kadar teselli etsekte sonuç değişmiycek yoluna devam etmen gerek sadece.. yeni bir sayfa açmalısın psikolojik bunalıma girmeden ayaklarının üzerinde durmalısın..

sakın ha bidaha görüşme onla bi kez daha isteyip seni terkedebilir basit bir kızmış der tersle asla yüz verme defolsun gitsin..

Bütün yaptıkları söyledikleri yalanmış belli ki
uçkurunun peşinde olan bir zavallıymış.
Kısa zevklerin namussuzuymuş...alsanaalsanasmile

Herkezin namusu kendine o kim oluyor ki sen onun namusu
oluyorsun.Öyle bir namussuzun hem de.

Bu olaydan ders çıkarmanı ümid ediyorum
önüne bakacaksın.Hayatına bakacaksın.
Bundan sonra da kendinin namusu kendin olacaksın.

bir daha görüşme sakın.hayatın sonu deil.yoluna bak .sakın yalvaryımpeşinden koşuyım deme.seni kullanır.bir dahada dönüşü olmaz.kendine gel hemen ve hayatına devam et bence

kızlar gözlerini açsınlar böyle karaktersiz insanların yemi olmasınlar:1no2:
sen de arayıp sorma kes tüm irtibatını o insanla canım
hala soruyorsun sevdi mi sevmedi mi diye.sence seven erkek böyle bırakıp gidermiydi seni
gözünü aç canım sakın bir daha görüşme onunla:1closedeyes:

namus bacak arasında değil merak etme seni sen olduğun için seven bir erkek bulursun..

unutmaya çalış onu...gururlu olursan belki hatasını anlar..ha ben olsam hatasını anlasa bile dönmezdim o ayrı..

Ben bu kadar bilgili geçinen genç kızların boyle herıflere nasıl ınandıgını bır turlu anlıyamadım surda ..
Pes ya ..
Seven adam sevdiği kızı yatağa atmak için zorlamazzzzzzzzzz !!!
bu çok bilinen , hatta adet halıne gelmış bırseydır ..
buna rağmen nasıl kanıp kendınızı teslım edıyorsunuz yaw ..
Ne desek kar etmıyor kızlarımıza ..
olan olmuş , geşmiş olsun .. hayatına bak bundan sonra ..

bu kadar kolay olmamalı bi erkeğe teslim olmak
evlenmeden olmaz lafı ne kadarda doğruymuş şimdi daha çok hak verdim
yapacak bişi yok bundan sonrası için önüne iyi bak öle herkesede inanma

Boyle bırının pesınden gıtmek,
gururunu hıce saymak manasına gelır.
Ne sanıyorsun, pesınden gıttıgınde 'tamam, evlenelım' dıyecegını mı?
Uzgunum ama, sana agır sozler kullanacagından emın ol.
Yapmasaydın, etmeseydın dıye ıthamlarda dahı bulunabılır boyle bırı.

Bır daha evlenemem dıyorsun,
Toplumumuzdakı bakıs acısını bızler sekıllendırıyoruz unutma.
Sen, ben bu sekılde dusunmeye devam edersek,
nasıl degısır bakıs acısı?

Senın bugun dert etmen gereken tek sey, hamıle kalmamak ıcın onlem almak olmalı.
bu saatte bulamayabılırsın, yarın derhal ertesı gun hapı al ve kullan.

Bır sure kendını dınle, hayatına kımsenın gırmesıne ızın verme.
Duygularını dızgınlemeyı ogren.

Bu sana kotu bır tecrube olmus, bundan dersler cıkarmaya bak.
Hayatın sonu degıl yasadıkların bunu unutma ve yarın onsuz,
tertemız bır gune baslamak ıcın bu gece kendını daha fazla harap edıp yormadan, dınlen.

Üzülme arkadaşım sen heryerini ellettirip, ters ilişkiyle bakiretini koruyanlardan daha namuslusun.

O şerefsizin peşinden de gitme...elefera'nın dediği gibi sana her türlü hakareti eder, kendini bu durumlara düşürme.

ona güvenmekle hata etmişsin en azından senin durumundaki kızlara ders olur bu söylediklerin
bundan sonra artık onunla görüşme yalvarman yakarman falan hiçbirşey ifade etmez
kaldıki böyle adi bir insanla mı evlenmek istiyorsun
evlenmek artık hayal diye düşünme
illa herşey o demek değil elbette evlenir yuva kurarsın
çok teşekkür ederim ilgin için..inanın içimi o kadar rahatlattınız ki...inşallah bu son hatam olur...
yapacak bi şey yok.sakın arkasından gidip yalvarmayın
bi kere seviştiniz diye hayatınızı ona endeksleyecek değilsiniz
40 yıllık evlilikler bile bitiyor
umarım hamile kalmazsınız,önleminizi alın:hulya:
çok haklısınız..ona mecbur değilim..çok teşekkür ederim..çok sağolun beni dinlediğiniz için..
onca zaman yalvardı istediğini aldı ve gitti...
:2:
ne olursa olsun çok sevse bile herşey garanti olsa bile evlilik öncesi beraberliğe karşıyım ben
ama olan olumuş şuan zor bir süreç senin için
ama seni böyle ortada bırakan adamdan hiç hayır gelmez artık böyle bi durumda yanında olmayan kişi başka zaman olsa ne fayda asla gitme ardından arama sil hayatından
bi genç kızın ahıyla nasıl yaşarsa artık o da devam eder haytına
hakkında hayırlısını dilerim[/QUOT
inşallah.. çok üzgünüm ama direnicem bundan sonra..çok teşekkür ederim ilginize..
hata sende.niyeti ciddi olsa seni zaten zorlamazdı.seni kandırmış resmen.
unutmaya çalış .sen de farkındasın zaten ondan hayır gelmeyeceğinin
maalesef insan sevince gözü hiçbişeyi görmüyo her söylediğine kanıyo
evet maalesef ben de aşkın kurbanı oldum..
keşke bizim önerilerimizi bu hatayı işlemeden önce alsaydın..sana geri dönüceğini kesinlikle düşünme...ve arkasından gitme..aynı olay benim çok yakın bildiğim bi kızın başına geldi hiç şaşırmadım..belkide aynı kişilerdir:))neyse işin esprisi bu..
sen aciz bi kız değilsin..herşey bacak arasındada bitmiyo..evt çok önemli bişi bu...bazı şeyler ömür boyu eksik kalıcak ama yaşamalı ve kendi değerini bilmelisin..
şimdi:
hayatında o şerefsize dair ne varsa çıkar at..asla görüşme yeni bi sayfa çek ve bundan sonra hayatına giricek kişileri iyi tanı..kime ne değer verilmesi gerektiğini bi düşün öle değer ver..
sen pırıl pırıl bi kızsın seni bi ahlaksızın perişan etmesine izin verme..senin yıkılıcağını düşünüyo belki yanılsın sen dik durki o yaptığından utansın
dediklerinizi dört dörtlük uygulicam hayatımda.. çok sağolun...içimi rahatlattınız..
bak bu kadar yorumun içinde herkez sana asla arama ve çıkar hayatından onu diyo eğer sen onu bu saatten sonra gel bi kez daha konuşalım die bile ararsan gerçekten haketmişsindir demektir yaşananları....
hayatta çok kötü insanların yanı sıra çok da iyi insanlar var..seni sen olduğun için kişiliğin aklın belki sırf gülüşün için bile sevicek ve seni olduğun gibi kabullenip evlenicek birsürü insan var
evlilik hayalde ne demek yeterki doğru kişiyi bul yoksa o zar çok da önemli değil..
sen yeterki sınırını çiz
içimi ferahlattınız..çok sağolun..
her görüşte dile getirmiş zaten şüphelenmeliydin bence..seni ne kadar teselli etsekte sonuç değişmiycek yoluna devam etmen gerek sadece.. yeni bir sayfa açmalısın psikolojik bunalıma girmeden ayaklarının üzerinde durmalısın..
anlayamadım..beni sevdiği için istiyor sandım ama yanıldım..çok üzgünüm..
sakın ha bidaha görüşme onla bi kez daha isteyip seni terkedebilir basit bir kızmış der tersle asla yüz verme defolsun gitsin..
vermicem.. düşmicem daha da .. çok sağolun..

Back
X