Arkadaşlar öncelikle herkesin kurban bayramı mübarek olsun.Benim bir arkadaşım var 2-2.5 senedir arkadaşım ama onunla çok kavga etmişizdir.Bundan 1.5 ay önce kavga etti ve bana hakaretler etti,bana aşağılıksın dedi hemde hiç haketmediğim halde. Zaten artık tek arkadaşım sen değilsin dedi sana ihtiyacım yok dedi ve kendimi kullanılmış gibi hissettim bu sabahta mesaj atmış bayramın mübarek olsun diye amacı barışmak biliyorum ama ben yine de cevap vermemeyi düşündüm ama ayıp olmasın diye seninide yazdım bu lafımdan hemen kendi çapında barıştı benimle hemen seni çok özledim filan dedi ben de bir şey demedim hemen geçiştirerek şimdi çıkmam lazım filan dedim o da tamam dedi görüşürüz dedi. ama bir bilseniz ne kadar pişman oldum cevap yazdığıma istemiyorum yani artık onunla arkadaş olmak istemiyorum güvenim bitti. Her kavgamızda sana mı ihtiyacım var benim sen kendini ne kadar önemsiyorsun gibi laflar kullanıp beni aşağılıyor ve artık ona güvenemiyorum. Şöyle bir gerçek var artık onu sevmiyorum da.Zaten ben onunla soğuk konuştum o da değişmişssin sanki dedi ben de yok dedim.Sonra da çıkmam lazım dedim zaten kapattım konuyu. yardım edin nasıl kurtulucam ben zaten şu anda değişik dertler içerisindeyim onunla uğraşmak istemiyorum gerçekten. Bir de ben öyle ona mesajla bile diyemem seninle konuşmak istemiyorum artık diye çünkü insanları kıramıyorum ne olursa olsun napıyım .Başka bir yolu yokmu yardım edin