Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu facebook adresini sahte hesap diye şikayet eder misiniz,zaten sahte
yalvarırım
hayatım boyunca size dua edicem teşekkürler
arkadaşlar bu facebook adresini sahte hesap diye şikayet eder misiniz,zaten sahte
yalvarırım
kim la bu?![]()
yalvarırım
https://www.facebook.com/max.maschine
Şimdi ben adama mesaj atıp türk bir kız hesabınızı şikayet etmemiz için konu açmış ne ayak diyim mi![]()
Yahu deme bence adamda seri katil tipi var,korkuyom.:18:Zaten Turkish delight diye resim paylaşmış,sanırım bir şey demeye çalışıyor konu sahibine ben ürktüm valla![]()
Yahu deme bence adamda seri katil tipi var,korkuyom.:18:Zaten Turkish delight diye resim paylaşmış,sanırım bir şey demeye çalışıyor konu sahibine ben ürktüm valla![]()
Max Frisch Ezgi benimle kayıt olun.
Ben size ulaşamıyor.
31 Mayıs, 00:28
bu kıza takık sanki. kızın profiline yazmış.
adam alman google çevirisi bu kadar olmuş sanırımbenimle kayıt olun nedir yaw, kendi başına kayıt olmaya korkuyor mu? nereye kayıt oluyor? ora nere?![]()
kapanması bir tarafa, profil haftanın en çok tıklananı ödülünü alacak az kaldı![]()