• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin lütfen

meet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
9
0
0
Adana
arkadaşlar bu facebook adresini sahte hesap diye şikayet eder misiniz,zaten sahte

yalvarırım

hayatım boyunca size dua edicem teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
sizde haklısınız ama gerçekten yardıma ihtiyacım var,yemin ederim kötü birşey yapmıyorum ama yinede teşekkür ederim

arkadaşlar bu facebook adresini sahte hesap diye şikayet eder misiniz,zaten sahte

yalvarırım

13 mesajınız var neyinize güvenip de şikayet edelim?

yalvarırım

hayır şikayet edemem :20::19:

yalvarırım

https://www.facebook.com/max.maschine

Bütün topiclere açmışsınız aynı konuyu,birinde de bu adamın suçu yok ama hesabın kapatılması gerekiyor demişsiniz.Peki neden,bir şey mi saklıyorsunuz?Bu yaptığınız çok yanlış eğer adamın bir suçu yoksa kaldı ki bizim şikayetimiz bir şey değiştirmez eğer adam yasalara aykırı bir şey yapmamışsa kapatılmaz hesabı.Yemin ederim kötü bir şey yapmıyorum demişsiniz ama gayette kötü bir şey yapıyorsunuz.

Şimdi ben adama mesaj atıp türk bir kız hesabınızı şikayet etmemiz için konu açmış ne ayak diyim mi :52:

Şimdi ben adama mesaj atıp türk bir kız hesabınızı şikayet etmemiz için konu açmış ne ayak diyim mi :52:

Yahu deme bence adamda seri katil tipi var,korkuyom.:18:Zaten Turkish delight diye resim paylaşmış,sanırım bir şey demeye çalışıyor konu sahibine ben ürktüm valla:ssz::37:

Yahu deme bence adamda seri katil tipi var,korkuyom.:18:Zaten Turkish delight diye resim paylaşmış,sanırım bir şey demeye çalışıyor konu sahibine ben ürktüm valla:ssz::37:

Zannetmem. Zaten ilişkisi var yazıyor. Muhtemelen konu sahibi bu hansa teklif etti adam kabul etmedi. Yalnız Türk hayranlığı gözümden kaçmadı, türk lokumu, Atatürk heykelinin yanında fotoğraf falan...

kapanması bir tarafa, profil haftanın en çok tıklananı ödülünü alacak az kaldı :27:

kapanması bir tarafa, profil haftanın en çok tıklananı ödülünü alacak az kaldı :27:

:37:arkadaşlık isteği yollayanlar bilem çıkar,kaynaşırız Max enişteylen,biz onu dürteriz o bize oyun isteği yollar.:27:

Son düzenleme:
Back
X