- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
düşük olsaydı kanama devam ederdı ve değerın yukseldıgıne göre sorun yok eger betahcg degerın dusseydı evet düşük ihtımalın vardı ama sorun yok bence gönlunu ferah tut kendıne dıkkat et bırdaha kanama yasamazsan doktor ıgne vurmus okadar bu da önlem almak ıcındırKızlar sevindim dün hamile olduğumu öğrendim 24 temmuz son adet tarihimdi. Bu ayın 15 inde negatif ti kanda adetim gecikince yine test yaptım 1 gün önce 408.6 idi değerim. Bugün hafif belli belirsiz lekelenme ile baksa doktora gittim. Kan testi istedi tekrar bu sefer ve 439.6 çıktı progesteron ise 11,57 doktor düşük tehlikesine karsi iğne vurup ilaç verdi haftaya yine gel dedi. Sağlık ocağına gittim doktor normal dedi değerlerin ediselenme dedi. Moralim alt üst oldu.
Sizce durum ne yardim edin lütfen. Çok Üzgünüm.
Telden yazdım yanlıs yazdiysam kusura bakmayin.
Sağol cevabın için. Peki beta hcg az yükselmemismi? Dıs gebelik diye birşey okudum nette odum patladı. Sabahtan beri ağlıyorum.düşük olsaydı kanama devam ederdı ve değerın yukseldıgıne göre sorun yok eger betahcg degerın dusseydı evet düşük ihtımalın vardı ama sorun yok bence gönlunu ferah tut kendıne dıkkat et bırdaha kanama yasamazsan doktor ıgne vurmus okadar bu da önlem almak ıcındır
ödunu bıle patlatma ve ınternette böyle seylerı arastırma pek karsına bır yıgın sey cıkar kafan karısır uzulmene nedenolur 1hafta sonra dr. a gıt yada doktor nezamn söyledıyse ozamn gıt ıstersen tavsıye al en ıyı neresıılgılenır bastan savmaz dıye oyle gıt ultrason ile bebege bakılmak ısteneblır vajınal ultrasona guvenmıyorum sahsen onun ıcın bır hafta sonra bır gıt bakalım ne olucakSağol cevabın için. Peki beta hcg az yükselmemismi? Dıs gebelik diye birşey okudum nette odum patladı. Sabahtan beri ağlıyorum.
Allah razı olsun ilgin için. Haklısın kafamı karıştırmayayim. 1 Hafta sonra gel bakalım ultrasona dedi. Çok riskli değil dedi.ödunu bıle patlatma ve ınternette böyle seylerı arastırma pek karsına bır yıgın sey cıkar kafan karısır uzulmene nedenolur 1hafta sonra dr. a gıt yada doktor nezamn söyledıyse ozamn gıt ıstersen tavsıye al en ıyı neresıılgılenır bastan savmaz dıye oyle gıt ultrason ile bebege bakılmak ısteneblır vajınal ultrasona guvenmıyorum sahsen onun ıcın bır hafta sonra bır gıt bakalım ne olucak
Ben vajinal ultrasondan 2gun snra dusuk yaptigim icin onyargi olustuAllah razı olsun ilgin için. Haklısın kafamı karıştırmayayim. 1 Hafta sonra gel bakalım ultrasona dedi. Çok riskli değil dedi.
Ben vajinal ultrasondan 2gun snra dusuk yaptigim icin onyargi olustu
Evet banada oyle dediler ve ilk bilmeyenler icimi desicceklerdi resmen bulcaz diye bi 5dakika ugrastiktan snra bilen birini cagirmayi akil ettiler o sip diye buldugeçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkli evlatlar versin sana. Bundan önceki ilk doktor vajınal ultrasona soktu çok yeni gozukmezki dedi.
Sonra kan tahlili yaptı.
Evet banada oyle dediler ve ilk bilmeyenler icimi desicceklerdi resmen bulcaz diye bi 5dakika ugrastiktan snra bilen birini cagirmayi akil ettiler o sip diye buldu
Bu konuda kimsenin gunahini alamam herhangi bir nedenden de olmus olabilir ama ilk aylar dr a gitmeme gibi bi karar aldirdi bu olay bana okadar gtsemde dokunmalari bile o ani hatirlatir kacabilirim :) ama Allah in istedigi olur gerisi sebebi olur okadar benceherkes doktor olamıyor yazık be yazık. Sence ultrasondanmi oldu düşük
Bu konuda kimsenin gunahini alamam herhangi bir nedenden de olmus olabilir ama ilk aylar dr a gitmeme gibi bi karar aldirdi bu olay bana okadar gtsemde dokunmalari bile o ani hatirlatir kacabilirim :) ama Allah in istedigi olur gerisi sebebi olur okadar bence
düşünme kendını üzecek kıracak strese sokacak seylerden uzak durAslında haklısın Allah neyi verdiyse onu yaşıyoruz. Dilerim ne sen ne ben ne de bir başka kadın yaşamaz bu acıyı. Düşünesi bile bu kadar kötü iken yaşanması nasıldır düşünemiyorum.
çok iyisin Rabbim tez zaman da gönlüde ki muradını versin....düşünme kendını üzecek kıracak strese sokacak seylerden uzak dur
Aminçok iyisin Rabbim tez zaman da gönlüde ki muradını versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?