• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin lütfen

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
32
Artik deliricem sevgilimden ayrildim. Dogru olan buydu ama aklim susmuyor. Calisiyorum evde pek vaktim olmuyor ama susmuyor. Neden ayrildin ? Sana naptiki ayrilacak kadar diye sayiyor. Pes ettin vs. Pes etmedigimi kendimde biliyorum ama olmuyor. Elimden geldigi kadar düsünmemeyi calisiyorum ama basaramiyorum. Icimden bir ses sen degersizsin. Seni kimse istemiyor. Hic kimse seni istemeyecek felan diyor. Ruh hastasi oldum diye korkmaya basliyorum. Eski sevgilimin ailesinden hakaretler isittigim icin böyle oldugunu düsünüyorum. Napmam gerekiyor sizce ? Psikologa gitmedim beni yatili tutatlar diye. Simdiden allah razi olsun

dogru olanin ne oldugunu biliyorsun. bir yola girmissin, kararli ol devam et,
hic kimse vazgecilmez degildir.
aslina bakarsan, gerisinde delirmek uzere kadinlar birakan erkekler en vazgecilesi olanlardir. dogru yoldasin.

Artik deliricem sevgilimden ayrildim. Dogru olan buydu ama aklim susmuyor. Calisiyorum evde pek vaktim olmuyor ama susmuyor. Neden ayrildin ? Sana naptiki ayrilacak kadar diye sayiyor. Pes ettin vs. Pes etmedigimi kendimde biliyorum ama olmuyor. Elimden geldigi kadar düsünmemeyi calisiyorum ama basaramiyorum. Icimden bir ses sen degersizsin. Seni kimse istemiyor. Hic kimse seni istemeyecek felan diyor. Ruh hastasi oldum diye korkmaya basliyorum. Eski sevgilimin ailesinden hakaretler isittigim icin böyle oldugunu düsünüyorum. Napmam gerekiyor sizce ? Psikologa gitmedim beni yatili tutatlar diye. Simdiden allah razi olsun
Hakketten neden ayrıldın adamdan?
Durduk yere mi?

her deli kadının arkasında mutlaka bir erkek vardır.
yani delirdiğini sanmıyorum ama seni böyle hissettiriyorsa daha fazla uzatmadan kestirip atman çok ama çok iyi olmuş. işler bu noktada karanlık görünebilir ama iyi bir şeylerin başlangıcı olabilir bu hissettiklerin.
sabır ve şans diliyorum...

Canım şizofren bile olsan senden imza almaları gerekiyor yatılı tutmaları için. Kendinde değilsen de ailenden ya da vasinden imza alıyorlar. İzinsiz asla hastaneye yatmazsın ve anlattığın kadarıyla yatacağını da zannetmiyorum. Nereden biliyorsun diyenlere de, açık psikiyatride 2 ay yattım o sebeple biliyorum.

sorun neydi ki ayrılmak için, bu arada kendine güven ve kararlarına, acabalarda kalırsan daha çok psikolog ararsın canım ve emin olmadan karar vermemelisin sanırım emin değildin kararında

Ailesi beni istemedi. Annemi arayip hakaret ettiler. Anneme büyücü diye iftira attilar. Hakkimda dedikodu cikardilar. Ve eski sevgilim cok kiskandi bide bana yalan söylüyordu.

İçindeki sesi değil de asıl sebebi yazaydın iyiydi
Neyse sadece bi cümle bile kafi 'sevgilimin ailesi bana hakaret ettiği için böyle hissediyorum' ..
Ooo bana hakaret edenin ben alnını karışlarım ne oğlunu sevmesi
Bence de psikolojik destek al, ne yatılısı yahu ? Normal doktora gider gibi randevu ile gidip geleceksin sadece

Back
X