Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu şekilde ki bu konuda çok bir bilgim yok özel hastanede işler nasıl yürüyor çok bilmiyorum açıkçası sürekli hastaneye giden bir ailem olduğu için ve doktorlarımız ortak olduğu için bunun korkusu bendeki
özel hastaneye git istediğin testi söyle ödemeyi yap kanı ver 2 saat sonra sonucu al. prosedur bu. Ayrıca bu tip testleri şahsın kendisinden başkasına vermezler ve her isim Soyisim girildiginde Aaaa sin kız gebelik testi yaptirmis tarzında bi yorumda bulunamazlar die biliyorum. yada böyle bi durum varsa sağlık sekterunden olan bi arkadas sana daha ayrıntılı yardimci olacaktir
Geç döllenme dır belki hamilesin bence yoksa bu kadarda çıkmaz die düşünüyor um... Yeniden kan testi yaptirmanda fayda var yada idrarda yapsan çıkar artık eğer varsa bebis şimdiye ooo çok katlamıştır değer
Az önce baktım sihirli küreye hamile değilsin Şaka şaka olabilirsinde
İnternetten bakıp kahverengi lekeyi yerleşme kanaması falan diye okumuş olabilirsiniz ama adet sonrası bazen lekelenme olur ve ertesi gün hapının yan etkisi olarakta olur.. Korkacak bir şey yok yani Zaten kan testinde görürsünüz..