Kızlar 9 aydır evliyim severek evlendim ama birbirimizi çok fazla tanıma şansımız olmadı evliliğimin ilk gününden beri sürekli kavga ediyoruz çok iyi bir insan aileme çok saygılı herkes seviyor ama biz ikimizde çok inatçıyız kavga edince çok yıpratıyoruz birbirimizi, çok seviyoruz iyiyken o kadar değer veriyor ki buarada hamileyim çok üzerime düşer her istediğim alır şımartir çok sever ama bir kavga edelim ağlamaktan ölsem yanıma gelmez alır eline telefonu saatlerce oynar ben gitmesem günlerce yanıma gelmez biliyorum ben de çok stresliyim tüm gün evdeyim ders çalışıyorum bunalıyorum gereksiz şeylere sinirlenip tartışabiliyorum ama anlayışlı olması gerekmez mi. Eve gelince eline telefonu aliyor benimle çok az iletişim kuruyor ben de çok ilgi istiyorum bu da ayrı bir sorun tabi, dun gece ilk defa bu kadar agir bir tartışma yaşadık ağıza alınmayacak laflar söyledik birbirimize perdeyi yırttık yani ben tartışarak onun uyumasına izin vermediğim için o da beni uyutmadı bileklerimi sıktı canımı acitmaya rahatsız etmeye çalıştı ağladım canım yanıyor dedim umursamadı hakaret etti bana sen insanlıktan anlamiyosun dedi bana sonra ben ailemi düşünmesem bir dakika durmam dedim o da bebek olmasa ben de durmam dedi birbirimizin yüzüne bakmayacağız uzak durcaz bir muddet karar aldik sabah kalktı ise gitti geldi biseyler yedi başka odaya geçti şuan konuşmuyoruz ve ben bu yüzden 15 gün sonraki sınavima çalışamıyorum çok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum bir yanım git konuş diyor bir yanım asla yapma dünkü hakaretleri küfürleri unuttun mu diyor arkadaşıma gitmeyi bile düşündüm bir kaç gün için ama daha mi kotu olur bilmiyorum akil verin nolur