YARDIM EDİN LÜTFEN

You entered a poll response but no question. Please either remove the response or add a question.

• Bilmiyorum

OY: 0 0,0%
  • Bilmiyorum

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Sihaymelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
35
4
1
31
Hamile miyim lütfen yardım. İlişkiden 1 hafta sonra eczaneden aldığım idrar testini yaptım olumsuz çıktı ilişkiden 15 gün sonra adetimi gördüm sürekli midem bulanıyo başım dönüyodu çok yorgun hissediyodum. Adetten 1 hafta sonra bi test daha yaptım yine olumsuz çıktı ama mide bulantılarım çok arttı ilişkiden 1 ay sonra yani son adetimden 2 hafta sonra kan testi yaptırdım olumsuz çıktı daha sonra bi adet daha gördüm ama bu adetim gecikti çok korktum şuan hiç istemiyorum çocuğum olmasını hamile olma ihtimalim var mı

Çok normaldi 2 side normalde çokmdüzensin olurum 23. 25 günde bir ama ilişkiden sonrakiler hep 30 gündü normalde bu gün olmam lazım 30. Gün ama olmadım

Ne bilim bende çok kötüyüm iyice paronayak oldum ilişkiden sonra 2 defa adet gördüm bu gün üçüncü olması gerekiyodu olmadım 2. Adetten 2 hafta önce beta hgc testi yaptırdım olumsuz çıktı belki bu kadar echam yapmam yersiz ama sizlere bi sormak istedim

Back
X