Çocuk Hastalıkları Yardım edin lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bebegim 2 aylık ishal oldu yemyeşil kaka yapıyor

• İshal

OY: 1 50,0%
  • İshal

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

Tirit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
37
13
3
28
bebegim 2 aylık ishal oldu yemyeşil kaka yapıyor 5 gündür niye böyle oldu bilmiyorum cevap yazın lütfen

Doktora goturdunuz mu? Bebeginizi dr gormeden kafaniza gore ya da yorumlarla bir sey yapamazsiniz.

Saglik konusunda konu acmak da dogru degil. Heke ki bebeginiz soz konusuysa

Doktora niye goturmuyorsunuz? Gecmis olsun.
Dün kakası yemyeşildi şimdi sarı kaka yaptı ishal oldu üşütmekte diye düşündük geçer dedik Pazartesi'ye kadar gecmesse götürcem doktora doktorunu aradım Pazartesi'ye kadar gecmesse gel dedi

Doktora goturdunuz mu? Bebeginizi dr gormeden kafaniza gore ya da yorumlarla bir sey yapamazsiniz.

Saglik konusunda konu acmak da dogru degil. Heke ki bebeginiz soz konusuysa
Doktorunu aradım Pazartesi'ye kadar düzelmese gelin dedi

Dün kakası yemyeşildi şimdi sarı kaka yaptı ishal oldu üşütmekte diye düşündük geçer dedik Pazartesi'ye kadar gecmesse götürcem doktora doktorunu aradım Pazartesi'ye kadar gecmesse gel dedi

Allah sifa versin.

aynı anda kusma felanda oluyorsa.hemen bir acile götürün beklemeyin.geçmiş olsun

Yeşil kaka bebeğin fazla beslendiğini gösterir.
Yedikleri sindirilmeden geri çıkıyor anlamına gelir.
2 gün boyunca devam eden ve kıvamsız, sadece su gibi bir kakadan bahsediyorsak yarın hemen doktora götürün.
Ama gün içerisinde bazıları sulu bazıları kıvamlı ise korkulacak bir şey yok.
Bu arada günde kaka sıklığı nedir?

Biraz ayrinti olacak ama mama iciyorsa diskisi koyu yesilse eger bu bebegin mamadaki demiri sindiremediginin gostergesi olabilir. Acik yesil ise tehlikeli diye biliyorum.

Şakamısınız siz isiminiz tuhaf
böyle biri bir konuda Dr a danışmak yerine buraya yazma
Üstüne birde anket yapmak
Yokmuş çevrenizde aklı başında biri

Biraz ayrinti olacak ama mama iciyorsa diskisi koyu yesilse eger bu bebegin mamadaki demiri sindiremediginin gostergesi olabilir. Acik yesil ise tehlikeli diye biliyorum.
Koyu yeşil ama mamayla beslenmiyor anne sütüyle sadece besleniyor

Şakamısınız siz isiminiz tuhaf
böyle biri bir konuda Dr a danışmak yerine buraya yazma
Üstüne birde anket yapmak
Yokmuş çevrenizde aklı başında biri
Niye buradakiler tecrübe sahibi değil mi sizinse ilgilendirmez nereye ne yazacağım

Koyu yeşil ama mamayla beslenmiyor anne sütüyle sadece besleniyor
Eger sadece anne sutu aliyorsa normal bir durum degil. Birkac sebebi olabilir. Sutunun daha cok sulu kismini aliyor olabilir, bu da midesini bozabilir. Yagli kismi da almasi icin farkli emzirme pozisyonlari dene. Diger bir sebep senin kullandigin ilaclar veya demir takviyesi veya tukettigin bir gida olabilir mesela sut urunleri, peynir vs. . Eger bu sebeplerden biri degilse o zaman enfeksiyon. Doktorunla gorusup bir test yaptirsaniz iyi olur.

Back
X