Yardım edin.......Lütfenn !!!!

leylalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
26
0
36
İstanbul
3 yıllık evliyim 13 aylık bir oğlum var durumumuz sıkısık ve benım çalışmam gerekli ev aldık kredi ödüyoruz...Eşimle sürekli kavga ediyoruz sorunumuz cocugumuza kım bakacak annem calıştıgı ıcın bakamıyor kayınvalıdemın bakmasını ıstıyoruz ama oda bıze gelmıyor kendı evınde bakmak ıstıyor evi avrupa yakasında 3 vesaitle gidebiliyoruz ancak ama oraya bırakmak ıstemıyoruz hem ev kucuk kalabalık hemde 10 yasında bır kaynım var oğlumu cok kıskanıyor...Ayrıca babam oğluma çok düşkün ve sureklı görusmek ıstıyor oda uzakta oturdugu ıcın bı kac gunlugune bazen yanına ıstıyor (ama babam oğlumla çok iyi ilgileniyor erkek olmasına ragmen altını degıstırıyor yıkıyor, karnını doyuruyor,cokda guzel uyutuyor kısacası benden ıyı bakıyor ) tabıkıde bu esım ve aılesı ıcın buyuk bır sorun oluyor ve bu konuda sureklı tartısıyoruz...Artık napıcagımı bılemıyorum cok yoruldum...En son bugun tartıstık esımle babam yıne goturmek ıstedı tabı esımde yıne mırın kırın ettı neden hep bızım oğlumuzu ıstıyorlar dıe (ablamında 9 aylık kızı var) ...Artık napıcagımı bılemıyorum canımdan bezdım hep aynı tantana...Nolur akıl verın bana...:84::84::84::84::84:

eşiniz de haklı, siz de haklısınız.
küçücük çocuğun başkalarının evinde ne işi var kalmak için?
babanız nasıl alıp götürüyor?
bakıcı tutmayı neden düşünmüyorsunuz?
ya da akrabalardan size gelebilecek baktırabileceğiniz birileri yok mu?
babanız sizin evinizde bakamaz mı madem bakmayı beceriyor...

kayınvalidenizin bakması imkansız gibi evi çok uzak kazandığınız para yola gider zaten geceleri almassanız bebeğinizi özlersiniz.annenizin işi bırakma gibi bir lüksü yokmu emekliliğine falan ne akdar kaldı.evin yakın olması çok önemli.veya bir bakıcıyla anlaşın yarım günlüğüne falan diğer bikaç saat babanız idare edebilir size gelip.eşinizin babanızdan bebeğinizi kıskanmasını anlayamadım ne var ne güzel bakıyor seviyor torununu yabancımı babanız dedesi.veya siz bu kadar şeye katlanamıcam diyosanız biraz daha bekleiyn kreşe başlasın bebeğiniz ondan sonra çalışmaya başlasınız.şimdi kavga etmektense huzur olmamasındansa biraz geçim sıkıntısı çekmek daha kolay gibi.çünkü kavga insanı yiyip bitiriyor biraz dedeler ananeler yardımcı oluversinler torununa ihtiyaçlarını azda olsa karşılayıversinler daha iyi olur gibi başkada çözüm gelmiyor aklıma.Allah kolaylık versin..

ayyyy kendim yazdım sandım bi an:))....sana kendi durmumu açıklayım biraz.eşim geniş ailenin tek çocuğu ve haliyle oğlumda geniş ailenin tek torunu.2 yaşındaki oğlum annemde ve babanesinde kalıyo.eşim ve ben ikimizde çalışıyoruz.annemle aynı mahallede oturuyoruz ama kayınvalidemlere 20 km uzaklıktayız.gelip gitmesi zor olduğu için oğlum babannede kaldığı zamanlarda bizde yatılı kalmak zorunda kalıyoruz.kayınvalidemler çocuk büyütmedikleri için çocuğa bakmayı bilmiyolar.köy yeride olduğu için toz toprak oluyo çocuk akşama kadar..eşim tatar olduğu için dilleride değişik.e haliyle oğlumda tatarca oğreniyo onlardan.kızdığım zaman düzeltiyo normal konuşuyo ama uyarmazsam hemen tatarcaya döndürüyo.akşama kadar yedirmiyolar.uykudan uyanıyo uzun bi süre bekletiyolar iyice karnı acıksın diye.çoğu zaman işten çıkıp gittiğim zaman çocuğun açlıktan ayakta duracak hali kalmıyo.karnını doyurunca çocuğun rengi yerine geliyo.öyle oluncada eşimle haydiiiiii al bi kavga.niye yedirmiyolar,niye böyle yapıyolar diyorum eşime kızıyorum.senin annenden daha iyi bakar benim annem diyo.kayınvalidem gezmeyi çok sever ve oğlumun uyku saatinde gezmeye gidesi varsa eğer uyku falan vızz.götürür çocuğu tabi orda burda uyur kalır oğlum:(((...ev hayatımız kalmadı.ev diyebileceğimiz bişey yok.evde ne nerdedir bilmiyoruz.devamlı babannede kalıyoruz.iş yapamıyorum.zaten astım hastasıyım.moralim bozuk oluncada kriz geçirebiliyorum.yüksek tutmaya çalışıyorum moralimi ama bazen tak diyo....biraz uzun oldu ama derdim büyük:(((

Çalışmak zorundayım mecburen gonderıcem adam halıyle rahat edemıyor kızının evınde oğlunun evı olsa bı ıhtımal ama sorun sadece bakma meselesı deıl babamlara gıtmek ıstedıgım zaman veya cocugu gondermek ıstedıgım zaman sureklı problem cıkıyor süreklı bı kıskanclık durumu hakım...

Çalışmak zorundayım mecburen gonderıcem adam halıyle rahat edemıyor kızının evınde oğlunun evı olsa bı ıhtımal ama sorun sadece bakma meselesı deıl babamlara gıtmek ıstedıgım zaman veya cocugu gondermek ıstedıgım zaman sureklı problem cıkıyor süreklı bı kıskanclık durumu hakım...

eşiniz sizi ve çocuğunuzu niye kıskanır ki,
bir problem mi var aralarında bişey mi yaşandı geçmişte?

Naapıcagımı sasırdım artık benımde evım evlıkten cıktı kayınvalıdem geldı yazın 2,5 ay kaldı okullar baslayınca mecbur donmek zorunda kaldı allahtan benım kayınvalıdemde ıyı bakıyor çocuguma Allah razı olsun ama su durumu bı yoluna soksak bende FMF hastasıyım stresten sureklı atak gecırıyorum ama tabı esım bunu umursamıyor...Atak gecırırmı gecırmezmı o sadece kendı durumuyla moralıyle ılgılenıyo hep bana alttan al dıyor ama kendısı bı kere bıle alttan almıyor artık sınır krızı gecırecek durumdayım moralım cok bozuk....

eşiniz sizi ve çocuğunuzu niye kıskanır ki,
bir problem mi var aralarında bişey mi yaşandı geçmişte?

Hayır kesınlıkle ailem eşimi çok severler eşimle ve annemle aynı yerde çalışıyorduk evlenmeden once oyle tanıstık annemle benden uzun zamandır tanısır esım ve ısyerınden en cok sevdıgı ınsanlardan bırıdır annemın ama nedense hamılelıgımden berı bı annemlere gıtmek ıstememe benı gondermeme durumu basladı bunu ona soyledıgımdede kabul etmıyor yok oyle bısey dıyor ama kayınvalıdemler geldıgınde ne zaman annemlere gıtmek ıstesem hayır dıyor gıdıyor annesıne babasına danısıyor gıdelımmı dıye..Annesıne babasına sormadan bısey yapmamaya basladı tabı onlarda çoğu zaman hayır dıyor.

canım eşin çok haksız sayılmaz birazda onun yerine koy kendini normalde bir annenin çocuğunu herkesten sakınması lazım tamam senin ailen yanlış anlama ama her gün tv seyrediyoruz neler oluyo çocuğu sonuçta sakınıyo, eşine çokta fazla yüklenip onu suçlama bir çocuğun başkasının yanında ne işi var anne babası varken.

canım eşin çok haksız sayılmaz birazda onun yerine koy kendini normalde bir annenin çocuğunu herkesten sakınması lazım tamam senin ailen yanlış anlama ama her gün tv seyrediyoruz neler oluyo çocuğu sonuçta sakınıyo, eşine çokta fazla yüklenip onu suçlama bir çocuğun başkasının yanında ne işi var anne babası varken.

Ama ıs kendı anne babasına gelınce problem yok sorun benımkılerde...

Hayır kesınlıkle ailem eşimi çok severler eşimle ve annemle aynı yerde çalışıyorduk evlenmeden once oyle tanıstık annemle benden uzun zamandır tanısır esım ve ısyerınden en cok sevdıgı ınsanlardan bırıdır annemın ama nedense hamılelıgımden berı bı annemlere gıtmek ıstememe benı gondermeme durumu basladı bunu ona soyledıgımdede kabul etmıyor yok oyle bısey dıyor ama kayınvalıdemler geldıgınde ne zaman annemlere gıtmek ıstesem hayır dıyor gıdıyor annesıne babasına danısıyor gıdelımmı dıye..Annesıne babasına sormadan bısey yapmamaya basladı tabı onlarda çoğu zaman hayır dıyor.

o zaman asıl sorun eşinizin anne babasının emrinden çıkamaması.
sizin de kendi ailenizin etkisinde kalmanızdan korkuyor olabilir.

o zaman asıl sorun eşinizin anne babasının emrinden çıkamaması.
sizin de kendi ailenizin etkisinde kalmanızdan korkuyor olabilir.

Ailesinden cekınıyor bırsey soyleyemıyor kızarlar ederler kuserler dıye ama bana sıraa gelınce konusmuyosun kendını ıfade etmıyosun hayır demesını bılmıyorsun dıyor..Ama kesınlıkle aynaya bakmıyor çok sıkıldım artık bu durumdan...

karmaşık işler bende doğursam bakacak kimsem yok ama çalışmamda lazım ev almak için of ki ne of

Ev almadan kesınlıkle cocuk yapmayın ben cocugu yaptım oyle ev aldım hem kredı oduyorum hem kıra oduyorum evımın yapılmasınada bır bucuk sene var var gercı bıtsede gene calısmaya devam etmem gerekıyor o zaman odemeler de cogalıyor...

Back
X