• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin lütfennnn???

gizemligorlmusum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
9
1
1
30
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.size cok büyük pişmanlığımdan bahsedicem. Üniversite kayıt zamanı 3 arkadasım bizle beraber gelmisti. Kayıtta yardımcı olan bir ögrenci vardı baslarda hic hoşlanmamıştım ama arkadaşlarım cok yakışıklıymış kendine ayarlamaya çalış dediklerinde kafamı çeldiler. Sonrasında da bu çocuk sana asla bakmaz gibisinden konusunca da gaza geldim ve çocuğu araştırmaya başladım. Arkadaslarıma okullar açılınca 1 ay içinde ayarlarsam bana 500 TL vereceksiniz diye iddiaya girdim. Bunlar da kabul etti. Gecen günlerde okul bizi showa götürdü ve bu çocuk da vardı. Tabi ben de iddaa icin çocukla yakınlaştım. Fakat arkadaslarıma Hicbisi anlatmadım. Çocukla gecen gün buluştuk tek amacım onla fotoğraf çekilip kızlara yollamak ve 500 tl yi almaktı. Buluşunca aşırı derecede pişman oldum ve utancımdan çocuğun yüzüne bakamadım. Şuan cok büyük pişmanlık yasıyorum hem çocuğa asık oldum hep pişmanım hem de 500 tl borçlandım iddiayı kazandığım halde. Ama çocuğu kullanıp da o parayı asla alamam. Lütfen bana yardım edin bu iğrenç oyun gerçek oldu

Back
X