yardim edin lutfennnnnnn

Canim bende aynada birazcik da olsa fark eduliyor ayrica dokundugumda bariz fark ediliyor((((

Kemik varsa o kemik geçmez diye biliyorum ben. Ama şişlikler inecektir.6.ayın sonunda o kemik duruyorsa Doktorunuzla konuşun.

Arkadaslar ameliyyatimin au an 2ay 15.gunundeyim.nerdeydeyse 3ay olucak.ya burnum cook kotu durumdaaaa(((((burun kemerimde kemik gibi cikinti var doktorum gecer diyor ama bircok atkafaslarim gecmez yalan soyluyor diyor..etrafmda ameliyyat olupda boyle sikintisi olan gormedim ben hic.ya nolur yardim edin(((bide burun ucum asagiya dpgru sarkmis gibi..kavisli degil hic..ya ck kotymmm nolurrr yardim edin banaaaaaaaa((

Ben ole bi sorun yasadim hafif bi cikinti vardi burnumda doktorum odem dedi. Ama odem olsa tamamen kaybolurdu tam anlamiyla gitmedi disardan bakan bisi yok der ama ben farkediorum. Burun alti aydan once almio tam seklini sende biraz sabirli ol cnm. Sayet hic kaybolmazsa sislik malesefki ikinci bi operasyona ihtiyac duyabilirsin:( tekrardan gecmis olsun bole bi sorunla karsilasmis olmana gercekten uzuldum:(

Ben ole bi sorun yasadim hafif bi cikinti vardi burnumda doktorum odem dedi. Ama odem olsa tamamen kaybolurdu tam anlamiyla gitmedi disardan bakan bisi yok der ama ben farkediorum. Burun alti aydan once almio tam seklini sende biraz sabirli ol cnm. Sayet hic kaybolmazsa sislik malesefki ikinci bi operasyona ihtiyac duyabilirsin:( tekrardan gecmis olsun bole bi sorunla karsilasmis olmana gercekten uzuldum:(

Doktorum.gecer diyor surekli((

selam arkadaşlar,
çok geçmiş olsun.umarım şişliktir ve kısa sürede iner. doktorlarınızın isimlerini yazın bence en azından kim ne kadar şikayet alıyor nasıl yapıyor biliriz ,diğer başlıklardaki gibi fikrimiz oluşur..

Kızlar benimde burnumda çıkıntı vardı daha öncede yazdım bugun 27. gunum kontrolum vardı ve doktor bey duzelttı. benim çıkımtı bı sekılde benım yuzumden olustu bunu bılıyordum fazla darbe almıstı kemık kaymıs .. kemık hamur gıbı resmen doktor bey bastırarak elıyle duzelttı (ağrılı bi işlemdi) masaj verdi .. ıkı hafta sonra tekrar kontrole gıdıcem su an burnumda çıkıntı fılan yok içim rahatladı resmen.. üçüncü aya kadar hasas olurmus burun oynayabılırmıs.. sız de mutlaka gorunun doktorunuza kızlar zaman gecırmeyın

Kızlar benimde burnumda çıkıntı vardı daha öncede yazdım bugun 27. gunum kontrolum vardı ve doktor bey duzelttı. benim çıkımtı bı sekılde benım yuzumden olustu bunu bılıyordum fazla darbe almıstı kemık kaymıs .. kemık hamur gıbı resmen doktor bey bastırarak elıyle duzelttı (ağrılı bi işlemdi) masaj verdi .. ıkı hafta sonra tekrar kontrole gıdıcem su an burnumda çıkıntı fılan yok içim rahatladı resmen.. üçüncü aya kadar hasas olurmus burun oynayabılırmıs.. sız de mutlaka gorunun doktorunuza kızlar zaman gecırmeyın

canım çok sevindim düzelmesine bende korkut senin kadar diyebilirim :34:

Gözün aydın canım :) Ersal Bey doğru tercih ins herşey istediğin gibi olur bekliyorum değişiminiiii fotolarını :)

canım bi konuda yardımına ihtiyacım var normal şartlarda alçıdan tam olarak ne kadar sürede kurtuluyorsun çünkü ben istanbulda çalışıyorum 21 ekimde ameliyat olursam ne kadar süre sonra istanbula dönebilirim.bide ilk kontrol ne kadar süre sonra oluyor bilgi verirsen çok sevinirim :))

canım bi konuda yardımına ihtiyacım var normal şartlarda alçıdan tam olarak ne kadar sürede kurtuluyorsun çünkü ben istanbulda çalışıyorum 21 ekimde ameliyat olursam ne kadar süre sonra istanbula dönebilirim.bide ilk kontrol ne kadar süre sonra oluyor bilgi verirsen çok sevinirim :))

Canım ilk büyük alçı 5. gün değişiyor tabi bu sırada tampomlarda çıkarıyor zaten tamponlar çıkarıldıktan sonra baya bi rahatlıyorsun gerisi kolaylasıyor :) ikinci alçıda yapıldıktan 7 gün sonra çıkarıyor yani 12. gününde çıkmış oluyor :) bende bu şekilde oldu..

Az çok tecrübeli biri olarakdan diyorum alçını acele edipte erkenden çıkarma sakın ben ikinci alçımı yapıldıktan 2. gün sonra evde çıkardım kaşımaktan ve burnumdaki çıkıntıya sebeb oldum zaten apar topar adanaya gittik hemen alçıya alınması lazım demişti doktor bey orada fark etti ben söyledim elim çarptı bişey olmuşmudur diye :) oda normal bi çarpmaydı ama burun işte okadar işlem yapılmış çok hasas dün işte 28. günümde burnumdaki çıkıntıyı düzeltti doktor bey ne kadar esnek ve hasas olduğunu sen duşun yani :) üçüncü ayda sertleşiyormuş burun üç ay çok riskli kaldı benim 2 ayım çarcabucak geçsin bitsin ins :)

Ve korkuya da gelince odanda uyutuyorlardı sanırım onu yaptır muhakkak heycandan tansiyonu dusenler oluyormuş çunku annemde de olmuştu yıllar önce sorun yaşama ve ameliyattan çıktıktan sonraki süreci fındık burnunu düşün :) aklına takılan şeyler olursa bildiğim kadarıyla yardım ederim :) şimdiden çok geçmiş olsun iyi :)

Ya peki doktorum neden pek meak etmiyir((((hep.gecistirip gecer diyor

Back
X