yardım edin nasıl davranmalıyım

nefra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
62
0
86
39
Ankara
arkadaşlar herkese slm
benim sıkıntı hoşlandığın kişiyle ilgili onunda hoşlandıgını hatta daha öte bişey olduğunu biliyorum bana mesajlarında belli ediyodu hep ama ne olduysa 1 haftadır hiç aramıyo onun bi yakın arkadaşı (ben konuya müdahil olmasını istemedim ama o burnunu sokmaya devam ediyo) bana onu aramamamı ve sabretmemi söyledi onu biraz peşimden koşturmamı söyledi.
ancak bu kişi onun çok yakn arkadaşı hatta kardeşi gibi beni tanıyalı 1 ay daha olmadı neden bana bu kadar yardım etmeye çalıştıgını anlamadım o araya girmeden önce biz iyiydik hemen hemen hergün görüşürdük o girdikten sonra hiç aramaz oldu. ben ne yapıyım nasıl davranıyım

valla anlatım bozukluğundan bişey anlamadım :hulya:

belki onada aynısını söylüodur arama bekle fln diodur aradaki arkadas şüpheli geldi bana:1ninca:

ya bende onu anlamıyorum normalde bi erkekle hemde hoşlandığım çocugun arkadaşıyla yetiştirecegini bile bile konuşmam ama o sürekli bana bu konuyu açıyo seni savunuyorum diyo benim neyimi savunuyosun ben bi hatamı yapıyorumki savunmaya kalkıyosun diyorum cevap vermiyo bu insan beni tanıyalı 1 ay olmadı ve başka arkadaşlarda onun çıkarı olmadan girmez diyolar aynı şeyi onada söylediği yüksek olasalık ama o öyle akıl alacak başkasının sözünü dinleyecek biri degil

peki hiç senin aradıgın yada msaj attıgın onun cevap vermedigi oldu mu

yok hiç olmadı ben mesaj atarsam dakika geçmeden cevabı geliyo bazen sinirleniyorum trip atıyorum üzülüyo ozaman kendini affettirmeye çalışıyo

o arkadaş sizin aranızı bozmaya çalışmış gibi onun söylediklerinin tersini yap arama diyo ya ara ve artık muhattap olma bence

arkadaşlar herkese slm
benim sıkıntı hoşlandığın kişiyle ilgili onunda hoşlandıgını hatta daha öte bişey olduğunu biliyorum bana mesajlarında belli ediyodu hep ama ne olduysa 1 haftadır hiç aramıyo onun bi yakın arkadaşı (ben konuya müdahil olmasını istemedim ama o burnunu sokmaya devam ediyo) bana onu aramamamı ve sabretmemi söyledi onu biraz peşimden koşturmamı söyledi.
ancak bu kişi onun çok yakn arkadaşı hatta kardeşi gibi beni tanıyalı 1 ay daha olmadı neden bana bu kadar yardım etmeye çalıştıgını anlamadım o araya girmeden önce biz iyiydik hemen hemen hergün görüşürdük o girdikten sonra hiç aramaz oldu. ben ne yapıyım nasıl davranıyım

arama sorma

sadece hoşlandığınız kişiymiş,ne kadar önemi olabilir ki:sm_confused:

hoşlandığınız insan belki de o arkadaşınız sayesinde farkına varmıştır hoşlandığı insanın aslında hoşlanmadığı olduğunubilmiyorumkismile

Back
X