Yardım edin ne olur 🤔

Ikrayusuf

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
67
51
38
31
Kızlar merhaba bugün transferden sonra 11 günüm transferden sonraki gün ve bugüne kadar feci şekilde göğüs bacak ve kasık ağrım var korkuyorum ttutmadı hastalanacam diye böyle olan var mı?

Bende aynı böyleydim tutmadı sanmıştım adet olacak gibiydim ama çok şükür tuttu, şimdi kanamalarla başım dertte.
İnşallah tutmuştur.

Ayy inşallah ya 8 gün de kan değerim 18.7 dı yarın sabah kan tahlili vericem hayırlısı senin niye kanamam var ki Rabbim şifa versin

Bende aynı böyleydim tutmadı sanmıştım adet olacak gibiydim ama çok şükür tuttu, şimdi kanamalarla başım dertte.
İnşallah tutmuştur.
Ayy inşallah ya 8 gün de kan değerim 18.7 dı yarın sabah kan tahlili vericem hayırlısı senin niye kanamam var ki Rabbim şifa versin

Aa süper, tutmuş demek ki.
Allah razı olsun, tüp bebeklerde görülüyormuş lekelenme, kanama normalmiş
3 haftadır lekelenme yaşıyorum bugün başka bir doktora gittim il dışında olduğum için o da kullandığımız ilaçlarla kanamanın çok normal olduğunu söyledi.
İnşallah senin rahat geçer, şimdiden hayırlı olsun bebiş

Çok çok sağol inşallah canım yaa tutmuştur

Yaa tahlil yaptık değer 18.7 144.8 yükselmiş çok mutluyum

Yaa tahlil yaptık değer 18.7 144.8 yükselmiş çok mutluyum
Bana da dua eder misiniz? 5 dusukten sonra bende tekrar dondurulmus deniycem. Ins benimkilerde sag salim tutar. Bu arada degeriniz 2 gunde 2 katindan fazla artarsa ikiz ihtimali yuksek bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…