Kızlar merhaba bugün transferden sonra 11 günüm transferden sonraki gün ve bugüne kadar feci şekilde göğüs bacak ve kasık ağrım var korkuyorum ttutmadı hastalanacam diye böyle olan var mı?
Aa süper, tutmuş demek ki.
Allah razı olsun, tüp bebeklerde görülüyormuş lekelenme, kanama normalmiş
3 haftadır lekelenme yaşıyorum bugün başka bir doktora gittim il dışında olduğum için o da kullandığımız ilaçlarla kanamanın çok normal olduğunu söyledi.
İnşallah senin rahat geçer, şimdiden hayırlı olsun bebiş
3 haftadır lekelenme yaşıyorum bugün başka bir doktora gittim il dışında olduğum için o da kullandığımız ilaçlarla kanamanın çok normal olduğunu söyledi.
Bana da dua eder misiniz? 5 dusukten sonra bende tekrar dondurulmus deniycem. Ins benimkilerde sag salim tutar. Bu arada degeriniz 2 gunde 2 katindan fazla artarsa ikiz ihtimali yuksek bilginiz olsun
Bana da dua eder misiniz? 5 dusukten sonra bende tekrar dondurulmus deniycem. Ins benimkilerde sag salim tutar. Bu arada degeriniz 2 gunde 2 katindan fazla artarsa ikiz ihtimali Rabbim sana da nasıp eederinşallah benim 8 gün değer 18.işte 12.gün 144 çıktı doktor ikiz mı? Şimdi