yardim edin ne olur :(

mihrixyz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
6
0
28
19 yasindayim 20ye giriyorum. 6 aydir bir iliskim var aslinda biz bu yaz sözlenmek istiyorduk ama erkek arkadasimin annesi beni istemiyor benim bütün ailemin haberi var yani hepsi bu yaz söz olacak biliyor ve iki gün önce erkek arkadasim annesine söylemeye gitti ve annesi hayir dedi nedenide ben 15 yasindayken cok carsilara gitmisim takilmisim öyle böyle ya allah askina 15 yasindaydim ve o yasta sevgilim olmus ne var bunda bu kadar büyütülecek kötü birsey yapmadiktan sonra daha ne..daha çocuktum..neyse biz ama ayrilmayi düşünmüyoruz aslinda kacmak istiyorduk ama annemi ben birakip gidemiyorum...babamda erkek arkadasima dedi annen evet demiyene kadar kizimdan uzak duracaksin..bana yardim edin napmam gerek :KK43:

19 yasindayim 20ye giriyorum. 6 aydir bir iliskim var aslinda biz bu yaz sözlenmek istiyorduk ama erkek arkadasimin annesi beni istemiyor benim bütün ailemin haberi var yani hepsi bu yaz söz olacak biliyor ve iki gün önce erkek arkadasim annesine söylemeye gitti ve annesi hayir dedi nedenide ben 15 yasindayken cok carsilara gitmisim takilmisim öyle böyle ya allah askina 15 yasindaydim ve o yasta sevgilim olmus ne var bunda bu kadar büyütülecek kötü birsey yapmadiktan sonra daha ne..daha çocuktum..neyse biz ama ayrilmayi düşünmüyoruz aslinda kacmak istiyorduk ama annemi ben birakip gidemiyorum...babamda erkek arkadasima dedi annen evet demiyene kadar kizimdan uzak duracaksin..bana yardim edin napmam gerek :KK43:

kaçmak çok yanlış olur, babanız doğruyu söylemiş, acele etmeyin

19 yaşında evlenmeye kalkan bir kız.Onu vermeye niyetli aile.Namusuna laf eden kaynanan adayı.Bu çirkin lafları kıza taşıyan,ailesiyle sorununu çözemeyen damat adayı ve bu zamanda bu kadar kötü örnekler varken kaçma planları.

Sakın kaçmak gibi bi eyleme girme erkek arkadaşında iş artık ağırlığını koyacak ayrıca bu yaşta evlilik niye okulun vs yok mu çok erkem canım önce eğitimini tamamla lütfen

Böyle insanlarla başetmek zor.. Şimdiden başlamış kayınvalide adayın..

19 yaşındaki kızını evlendirmeye razı bir baba

kız 15 yaşında gezdi tozdu diye onu istemeyen bir k.valide adayı

bu durumda kaçmayı düşünen bir sevgili

sakın ama sakın hiç birisini ciddiye alma,otur evinde biraz yaşının büyümesini bekle lütfen.hele kaçmak falan,asla yapma bunu hayatının en büyük hatası olabilir.

Su sitede küçük yasta kaçan gelinlerin hikayelerini bir oku derim.
Önce ekonomik özgürlüğünü al eline, sonra nere kime kaciyosan kaç.

bu yaz meslegime basliyorum doktor yardimcisi..okulu bitirdim erkek arkadasim bu arada 23 yasinda mühendis

Daha dün bi kız yokmuydu kızlar bu topikde byby diye link atmayı beceremiyorum biriniz bu kıza o konuyu yollayabilirmi yüreğimiz azımızda haber bekledik,

kaçma canım bak bende kaçtım eşim için pişman değilim şükür bi çocugum var 3 yıldır evliyiz sadece aileme üzüldüm aile için pişman oldum onları bu duruma düşürdüğüm için

Siz birşey yapmayacaksınız. Erkek arkadaşinız ailesini ikna edecek. Edemiyorsa güle güle deyin. Babanızı dinleyin.

19 yaşında bir kızın evlendikten sonra hali var bir kaç konu aşağıda.
önce onu bir oku kardeşim.

herkesi razı edip, şartlarınızı olgunlaştırmadan da EVLENMEYİN!!!
kayınvalide ile uğraşırsın ayrı, kaçma konusuna hiç girmek istemiyorum... çekilecek derdim çilem var razıyım diyorsan.... uğraş seni 15 yaşındaki halinle yargılayan kaynana adayınla...
:KK12:

sen kayınvaliden olacak kadına ' ben bu kızı istemedim . çok söyledim oğluma da ama kız kendi kaçmış . istemediğim halde geldiğine göre her istediğime de eyvallah demek zorunda ' dedirtmek istiyorsan eğer hiç düşünme hemen şimdi kaç ! ailen iyi kötü arkanda durmuş karşı çıkmamışken aileme bunu yapmayayım diyeceğine beni istemeyen aileye kaçayım da iyice yalnız kalayım mı diyorsun sen yani ?? sevgilin kaç yaşında ? sizi geçindirecek mesleği maaşı var mı ? evliliğe hazır mısınız ? ( annesi hala oğlunun hayatına müdahale edebiliyor, bunu göz önünde bulundur )

çok büyük bi hata yaparsın hem kaçarsan hemde bu yaşta evlenirsen bu sevgi bu aşk evlilikte kalıcı kalmıyo emin olabilirsin birsüre sonra aldıgın yük çok agır gelir sana bende 17 de evlendim 18 de anne oldum suan 20 yaşındayım ve sırtımdaki yükten ypruluyorumki bazen keşke erken evlenmeseydim hayatımı yaşasaydım arkadaslarım gezip tozucama biri elimde biri karnımda bi bebe bi koca bi evin sorumlulugu bide ailesinin sorunları bu yükler insana agır gelio emin olabilirsin.

Kaç kız sonrada kurtarin beni yalvaririm diye de konu aç yine bildiğinizi yaparsiniz gibi geliyo. Bari cocuk yapma heralde burdaki konulari okumuyorsun başlarına neler gelmiş :KK4::KK59:

sen kayınvaliden olacak kadına ' ben bu kızı istemedim . çok söyledim oğluma da ama kız kendi kaçmış . istemediğim halde geldiğine göre her istediğime de eyvallah demek zorunda ' dedirtmek istiyorsan eğer hiç düşünme hemen şimdi kaç ! ailen iyi kötü arkanda durmuş karşı çıkmamışken aileme bunu yapmayayım diyeceğine beni istemeyen aileye kaçayım da iyice yalnız kalayım mı diyorsun sen yani ?? sevgilin kaç yaşında ? sizi geçindirecek mesleği maaşı var mı ? evliliğe hazır mısınız ? ( annesi hala oğlunun hayatına müdahale edebiliyor, bunu göz önünde bulundur )

sevgilim 23 yasinda mühendis..

Babanız haklı.
Sizi istemeyen biri her türlü kötülüğü yapabilir.Özelliklede KV ise.(İyi kv lerin ellerinden öperim)
Yaşınız çok genç.Bu yaşta kafada kavak yellerinden başka bişey esmez.Sorumluluk alacak bir yaşta değilsiniz bence.

Bu yasta evlilik
Hele de senin namusuna laf soyleyen bir ananin oglu ile
Nasil icinize sinecek?ailenizi nasil cigneyip gideceksiniz?
Aklini basina topla ve zamani geldiginde sana laf soyletmeyen biriyle birlestir hayatini
Kacarak gocerek degil
Kacarak evlenen hemen hemen her kadin sonradan pisman oluyor

babamda erkek arkadasima dedi annen evet demiyene kadar kizimdan uzak duracaksin..bana yardim edin napmam gerek :KK43:

Enteresan bir konu...

19 yaşında kızını istemeyen ailenin oğluna "Annen evet demeden kızımdan uzak duracaksın" diyen bir baba.

Ailesinin sizi istememesi problem değil, yaşınız problem değil...

Annesinin evet dememesi mi problem?

Babanızın tutumu en az kaçmayı düşünmeniz kadar acayip.

Ya da şöyle söyleyeyim.

Bu kadar sakıncalı bir duruma bu denli rahat yaklaşan bir babanın kızı kaçmayı düşünebilir aslında şaşırmamak lazım.

X