Yardim edin ne olur?

Cottoncandy38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
2
0
86
29
Arkadaşlar burun estetiği olmak olmamak arasinda kararsizim burnum bana cok etli geliyor.Anneme kardesime soruyorum cok dikkat etmeyince o kadar buyuk degil diyorlar.Arkadaslarima da sordum bi kac kez onlar da yani bazi anlarda buyuk gorundugu oldu gozume ama cok degil dediler.Cok inanasim gelmedi acikcasi ne diyebilirler evet cok etli buyuk mu diyecekler.Turbanli ve dindar bir aileden geliyorum.Allahin yarattigini begenmemek olur mu acaba diye aklimi cok kurcaliyor.Ama gulerken ederken agzimi kapatiyor gibi yapip kapatiyorum cok yayiliyor genisliyor ozguvenimi dusuruyor.Ne olur yardim edin yaptirsam gunah islemis olur muyum bu burnuma.

Bakin

http://i.hizliresim.com/7A7mqP.jpg

http://i.hizliresim.com/MkoYR6.jpg

Günahını bilemem tabi ama bence olmanıza gerek yok hiç bu işe bulaşmayın derim. etli olduğundan şikayetçisiniz ama burunun et dokusunu alıp inceltmek ne kadar mantıklı ve mümkün, çünkü hepsi işlevsel dokular kas doğu, yağ doku, bağlar, deri ( bu kalın olabilir sizde o zaman yapacak birşey yok diye biliyorum yine de doktora gidip sorun ) yani etli olması düzeltilir mi çok emin değilim, 2. resimde gördüğüm kadarıyla burnunuz gayet düzgün sadece biraz etli sizin tabirinizle. bence bunu hiç kafanıza takmayın ameliyat öyle kolay bişey değil, ayrıca çoğu insanın burnu etli bu bi sorun teşkil etmiyor bence.. bunlar benim düşüncelerim doktor vs. değilim bence hiç estetiği düşünmeyin derim sevgiler

Benim kemik eğriliği olduğu için ameliyat oldum yoksa olmak gibi bir niyetim yoktu. Bence sizin burnunuz öyle anlattığınız gibi abartılacak bir durum yok. Ameliyat gerçekten zorlu bir sürek zevk için değmicek bir şey bence:/ allah katında allahın yarattığı şeyi değiştirmek pek de doğru gelmiyor ama bilemeyeceğim. Bence kafa takılcak bir burnunuz yok :)

Arkadaşlar burun estetiği olmak olmamak arasinda kararsizim burnum bana cok etli geliyor.Anneme kardesime soruyorum cok dikkat etmeyince o kadar buyuk degil diyorlar.Arkadaslarima da sordum bi kac kez onlar da yani bazi anlarda buyuk gorundugu oldu gozume ama cok degil dediler.Cok inanasim gelmedi acikcasi ne diyebilirler evet cok etli buyuk mu diyecekler.Turbanli ve dindar bir aileden geliyorum.Allahin yarattigini begenmemek olur mu acaba diye aklimi cok kurcaliyor.Ama gulerken ederken agzimi kapatiyor gibi yapip kapatiyorum cok yayiliyor genisliyor ozguvenimi dusuruyor.Ne olur yardim edin yaptirsam gunah islemis olur muyum bu burnuma.

Bakin

http://i.hizliresim.com/7A7mqP.jpg

http://i.hizliresim.com/MkoYR6.jpg
eger saglık problemin yoksa kesinlikle yaptırmamalısın gercekten burun esteiği cok zor gecen bir sürec kendini once psıkolojık olarak hazırlmalısın yoksa bazen burnum guzel bazen kotu geliıyo diyıp te kotu hissetıgın anında karar verıp olursan cok ama cok zorlu surec seni bekler cunku sahsen estetiği uzun vadeli istiyorsan ve sonuclarına katlabilirim diyorsan buyur yap yok ama benim biraz görünüşü hosuma gitmiyo dersen sıkıntıyı ceken sen olursun tek basına

Günah kısmına yorum yapamam haddim değil ama başkalarına değil kendinize kulak verseniz nasıl olur ? Burnunuzu beğeniyor musunuz ? Evet, hayır ? Özgüveninizi etkiliyor mu ? Evet, hayır tarzında soruları kendinize sorun ona göre yol alın.

Canım aynı durumları ben de yaşadım ama en sonunda olmaya karar verdim. Eğer ozguvenini ciddi şekilde etkiliyorsa (insanların seninle dalga geçme durumları vesaire. ) olmanı öneririm . Benim çok ciddi şekilde etkiliyordu burnum tövbe ettim af diledim ve oldum. Sonucta Allah ın yarattığını değiştirmiş oluyorsun sevap olacak değil ya:) çevrenin dediklerine kulak asma kendilerinin hicbir günahı yokmus gibi sana laf etmeye kalkarlar . En doğru kararı yine sen verirsin .

Günahını sevabını bilemem ama yaptırmak istiyorsan ve buna taktıysan yaptır.Bir daha gelmeyeceğiz dünyaya,kendini görmek istediğin gibi görürsün en azından aynada

Cok takinti haline getirdiysen yaptir elbette fakat cirkin bir burnun yok haberin olsun..guzel bir kiz oldugun da gulumsemenden belli :-)

Ben de senin gibi düşünüyordum. Nihat Hatipoğlu, eğer burnunuz psikolojinizi bozuyorsa estetik günah değil demişti bir programında ve gelecek yıl yaptıracağım galiba. Diğer yandan önemli olan senin kendini iyi hissetmen. Kafanı çok kurcalıyorsa yaptır. Ama bana kalırsa çok hoş bir burnun var. :)

Back
X