Yardım edin,ne yapabilirim?

Bence hiç birşey yapma.
Bırak ne yaparsa yapsın.
Maalesef kabullenmesi acı verebilir fakat bir erkek gidiyorsa, emin ol senden vazgeçtiği içindir.
Belki bir başkası var, belki olmasını istediği birisi. Veya seni istemiyor.
Ne olursa olsun ayrılıyorsa yolun açık olsun demekten başka birşey yapmamalısın.

Aslında tartışarak ayrılanlar barışabiliyorlar çünkü sinirle söyledim özür dilerim vs konu kapanabiliyor. Ama böyle sakin sakin ayrılalım demek için daha öncesinde düşünüp kendini buna hazırlamış olması gerekir ki arkadaş olarak kalalım dedikten sonra görmemezlikten gelmesi de bunu gösteriyor.
3 ay da az bir süre değil, siz de unutmaya çalışın bence.

Kavga ediyorsunuz diye uzak duruyorsa bırak yok olsun..
biz eşimle sevgiliyken ne kavgalar ettik, hala da ediyoruz ama eşim diyorum bak sonunda evlendik :)
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir demişler..
kısacası sevgi yoksa bahane çoktur..
Gerçekten seven birisi hayatına girdiğinde bu insanın seni sevmediğini anlayacaksın.
Şimdi yol vermelisin bence

Konusmaya calisirsan daha da itici olursun. Ayrildim hala sakiz gibi yapisti birakmiyor diye dusunur. 3 ay olmus. Donmek istese simdiye kadar donerdi. Ayriligi kabul etmekten baska care yok.
Bu arada ayrikdiginiz sevgilinizle asla arkadas kalmayin, nacizanr tavsiyem. O cepte tutmak icindir genelde.

Arkadaş kalalım diye ben dedim o sadece tamam, ben de dikkatli olacağım dedi. Ama şu an yüzümü görmemek için çabalıyor resmen.

Bence bu çocuğu kalbinden ve aklından silmek için çaba göster tersi bir çabanın sana mutsuzluktan başka bir getirisi olmaz.Aylardır yokmuş ve yüzüne de bakmıyormuş , seven insan böyle yapmaz yapamaz.Böyle durumlarda söylenilenlere değil beden diline yani davranışlara bakmak gerekir.Ayrılirken arkadaş kalalım demesi belki öylesine belki inanarak belki de yalandan söyledigi bir cümle fakat sonucta yaptıgı şey uzak durmak şu anda o yüzden o söyledigi cümle hükmünü yitirmiş ve geçersiz artik.Seni uzmek istemem ama önüne bakman bu çocuğu unutmaya çalısman senin icin daha faydalı olur düşuncesindeyim.

Seven insan savaşır, seven insan çözüm yolu arar, kaçmaz... sizi sevdiğini düşünmüyorum, sizin için çözüm yolu aramak yerine terk eden bir adama umut bağlamayın. Kendi hayatınıza bakın

Dediğim gibi ben dedim arkadaş kalalım diye, sorun çıkarmak ben istemediM. Şu anki tavırları o kadar garip ki, takmadığın bir insan olduysa artık karşındaki neden ondan rahatsız olur kaçarsın ki eğer o sorun çıkarmıyorsa bir şey demiyorsa :/ ya da durduk yere silersin 2 ay sonra sosyal medyadan, bir de tek taraflı siliyor ben onu görebiliyorum yani engellemiyor da.

Haklısınız ama o kadar çok özledim ki hergün rüyamda görüyorum . O benim için 1 seneden fazla bekledi, ben de beklemeli miyim çabalamalı mıyım diye düşünüyorum hep ://

Tahammül edemediği için konuşmak istemiyordur. Yok sayıyordur seni. Önemsemiyordur

Şu an yeni ayrıldığınız için adamın her hareketini sizi sevdiğine yoruyorsunuz, sağlıklı düşünemiyorsunuz. O yüzden buradaki objektif görüşleri dikkate alın. Adam sizden ayrılmış, sizi görmek bile istemiyor, iletişim kurmamak için engellemiş, amacı sadece sizi hayatından tamamen çıkarmak. Altında başka bir neden olmayacak kadar açık her şey. Öncelikle ayrıldığınızı ve bu adamın sizi istemediğini kabullenmelisiniz. Sonra biraz acı çekeceksiniz ama kabullenmedikten sonra iyileşme aşamasına geçemezsiniz. Iletişim kurup daha çok kendinizden soğutmayın, isteseydi o mesaj atardı.

Back
X