Yardım edin,ne yapabilirim?

Sana sevgisi bitmiş kesin. Hatta seninle son zamanlarındayken aklında biri varmıs. Ve son olaylarınız ona bekledigi fırsatı sunmus. Kızım kendini üzme ve bitir sende. Degmez inan. O yeni hayata yelkeni coktan acmıs. Yok sevgilisi deme ortalarda gezmedigi yok anlamına gelmez. İnt. Denen bişi var. Var oyle yada boyle biri var senden bu kadar cabuk vaz gectigine ve 3 ay gectigine gore.

Haklısınız galiba, sevse gelirdi diye ben de düşünmek istiyorum. Çünkü inat yapıyorsa ve ben bir şey yapmıyorsam ilerde çok üzülcem acaba mı diye :(

Kız arkadaşı varsa da keşke bilmenin bir yolu olsa. O zaman umudum tamamen kesilir önüme bakarım üzülsem de. Ama olduğunu sanmıyorum, bütün sosyal medya hesaplarını kapattı, bi iki bi şeyi kaldı onlardan da beni sildi.

Kendi haline bırakmak en doğrusu
İstese zaten gelir ayrılmak için bahane aramış onu da bulmuş.

iyi akşamlar,yardımınıza ihtiyacım var.
Erkek arkadaşım terketti ve 3 ay oldu. Terk etme nedeni soğuma. İkimizin de hatası vardı ve çok tartışıyorduk. O terketti ama ben çok özlüyorum. Ayrılırken ben seni böyle üzmeye devam edeceğim anladım dedi tartışmalardan dolayı.
Ayrıldıktan sonra sosyal medyadan beni sildi. Ama tartışarak vs ayrılmadık. Arkadaş kalacağız diyerek ayrıldık.
Şimdi gördüğünde görmemiş gibi yapıyor yüzüme bakamıyor. Geçen ay konuşmaya çalıştım, konuşmayalım bence dedi.
Şöyle bir durum var beni çok seviyordu. Sevgili olmak için aylarca bekledi. Şimdiki davranışları kaçıyor olması sosyal medyadan silmesi ben de acaba hala seviyor olabilir mi diye bir düşünce yaratıyor.Sevgilisi yok bu arada. Seviyor ama kavga etmek istemediğinden gelmiyor olabilir mi ? Eğer öyleyse barışma şansım var mı? Yeniden denemeyi çok istiyorum.

Yok artık nefret ediyor o yüzden böyle davranıyor da olabilir. Nefret edeceği bi şey olmadı bu arada. Ama arkadaş kalacağız dedikten sonra böyle neden davranıyor ? Neden kaçıyor böyle ?Sessizleşti ortak arkadaşlarımızla hiç konuşmuyor artık sadece benle değil.

Kısacası çok seviyorum o aylarca bekledi ben de uğraşmalıyım buna değer diyorum ama eğer beni istemiyorsa ona rahatsızlık vermek de istemiyorum. İstemiyorsa beni gerçekten, iyice soğutmak istemiyorum.
Ne yapmam lazım arkadaşlar?

Canım şimdi seni üzeceğim belki de kıracağım ama. Maalesef artık bir şeyler bitmiş ya da erkeklerin anlık sıkılmalarından birini yaşıyor tek bildiğim şu an senin onu düşündüğün gibi onun seni düşünmediği. Bahaneler uydurmuş işte. Ben de benzer durumdayım oradan biliyorum yapma, kendini küçültme. Arkadaş kalalım demiş ama buna uygun davranmamış demek ki arkadaşlığına ihtiyacı yok. Sen de onu görmezden gel artık. Sen de onun arkadaşlığına ihtiyaç duyma. Böyle davranırsan pişman olacağı varsa da olmaz.

Çok net. adam sevmiyor ayrılmış... sevmiyor silmiş.. bunlara başka anlamlar yüklemeyin..
erkekler düz mantıktır.. kadınlar gibi entrika düşünmezler:KK48:

Canım şimdi seni üzeceğim belki de kıracağım ama. Maalesef artık bir şeyler bitmiş ya da erkeklerin anlık sıkılmalarından birini yaşıyor tek bildiğim şu an senin onu düşündüğün gibi onun seni düşünmediği. Bahaneler uydurmuş işte. Ben de benzer durumdayım oradan biliyorum yapma, kendini küçültme. Arkadaş kalalım demiş ama buna uygun davranmamış demek ki arkadaşlığına ihtiyacı yok. Sen de onu görmezden gel artık. Sen de onun arkadaşlığına ihtiyaç duyma. Böyle davranırsan pişman olacağı varsa da olmaz.

Teşekkür ederim :( biz çok yakın arkadaşlardık, saatlerce muhabbet edebilen, birbirini güldüren, yanımzda kendimizi çok iyi hissettiğimiz.. sonra 1 sene peşimde dolaştı ben arkadaşlığımızı bozmamak isterken. Çıkmaya başladık, 7 ay sonra nasıl oluyor da küçük tartışmalardan hem sevgisi bitiyor hem de beni sanki hiç olmamış hiç hayatında yokmuşum konumuna sokabiliyor ?? :( bu erkekler neden böyle, nasıl böyle kalpsiz ve duygusuzlar? :(

Teşekkür ederim :KK43: biz çok yakın arkadaşlardık, saatlerce muhabbet edebilen, birbirini güldüren, yanımzda kendimizi çok iyi hissettiğimiz.. sonra 1 sene peşimde dolaştı ben arkadaşlığımızı bozmamak isterken. Çıkmaya başladık, 7 ay sonra nasıl oluyor da küçük tartışmalardan hem sevgisi bitiyor hem de beni sanki hiç olmamış hiç hayatında yokmuşum konumuna sokabiliyor ?? :KK43: bu erkekler neden böyle, nasıl böyle kalpsiz ve duygusuzlar? :KK43:

Yapıyorlar.

Çok net. adam sevmiyor ayrılmış... sevmiyor silmiş.. bunlara başka anlamlar yüklemeyin..
erkekler düz mantıktır.. kadınlar gibi entrika düşünmezler:KK48:
Biz çıkmaya başlamadan da benle konuşmayı kesti birden bi ara. O zamanlar da çok düşündüm ne yapmaya çalışıyor diye. Bana açılmayı düşünüyormuş ama cesaret edemiyormuş öyle demişti

Back
X