• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin ne yapayım

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
780
235
33
Pazartesi allahın izniyle işe başlıcam grafiker olarak 2 senedir stajdan okuldan kalma bilgim var ama programa bakmadım o kadar süredir bocalarım biraz alışırım ama heycan yapıyorum ilk gün için kafama takıyorum alışır mıyım acaba çalışma hayatına tavsiyeniz var mı ne yapayım sizce evde dur dur bunalıyom kafama takıyorum herşeyi psikolojik iyi gelir hemde kendi param olcak

Oncelikle hayirli olsun.

Kendine guven,
Pisirik olma,
Ozguvenli ol, degilsen de oyle gozuk,
Aa ben bunu bilmiyorum nasil yapacagim paniginden ziyade, ben bunu ogrenirim de kendi kendine. Ama kimseye caktirma tecrubesiz oldugunu.
Calisanlarla arandaki mesafeyi koru.
Tebessum et.

İste hepsi bu :dondurma:

Oncelikle hayirli olsun.

Kendine guven,
Pisirik olma,
Ozguvenli ol, degilsen de oyle gozuk,
Aa ben bunu bilmiyorum nasil yapacagim paniginden ziyade, ben bunu ogrenirim de kendi kendine. Ama kimseye caktirma tecrubesiz oldugunu.
Calisanlarla arandaki mesafeyi koru.
Tebessum et.

İste hepsi bu :dondurma:
Teşekkürler zaten yapmam edemem tip değilim öğrenmeye açığım bu yazdıklarınızı uygulucam :)

Astlarınıza da üstlerinize de "siz" şeklinde hitap edin ve öyle devam edin. İleride oluşabilecek saçma durumların (çaycı bayanın size trip atması veya amirinizin laubali davranması vb) önüne geçmenize yardımcı olur.

Kimseyle samimi olmayın; unutmayın ki onlar "iş" arkadaşınız, özel hayatınızı anlatmayın, sır vermeyin ve kesinlikle diğer çalışanlar hakkında yorum yapmayın.

Paslandığınızı düşünüyorsanız gün içinde boş kaldıkça programları kurcalayın, deneme çizimleri yapın.

Güleryüzlü ve prensipli olun.

Sorumluluklarınızı ne olduğunu ilk günden çok net öğrenip eksiksiz yapın, sizin sorumluluk sınırlarınızda olmayan bir iş verilmeye çalışıldığında tersleyip yapmamak yerine "kendi işimden fırsat bulursam yardımcı olurum" şeklinde yaklaşın.

Bol şans.

Pazartesi allahın izniyle işe başlıcam grafiker olarak 2 senedir stajdan okuldan kalma bilgim var ama programa bakmadım o kadar süredir bocalarım biraz alışırım ama heycan yapıyorum ilk gün için kafama takıyorum alışır mıyım acaba çalışma hayatına tavsiyeniz var mı ne yapayım sizce evde dur dur bunalıyom kafama takıyorum herşeyi psikolojik iyi gelir hemde kendi param olcak
Herkesin işe yeni başlarken çekinceleri olur, normaldir. Alışırsın.

Back
X