yardım edin ne yapmalıyım bilmiyorum

hamsikolonisi

cennet sevdiğinin yanıdır
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
438
7
44
ailemi çok seviyorum eşimi de..ailem borç batağında..bizden yardım istediler..eşim güvence istedi borç meblağı yüksek olduğundan..ama eşime güvence verebilecek durumda değiller..hem eşimle hem ailemle inanılmaz tartışmalar yaşadım..şimdi süreç kısaldı ailem borcunu ödeyemezse icra gelecek..kızlar hayattan bıktım yemin ederim..ailem orta yerde kaldı..ben birşey yapamıyorum..icra gelirse ben rezil olacağım eşim değil..boğazımda yumru öyle yaşamaya çalışıyorum..eşime bir daha nasıl aynı gözle bakacağım? borcu yapan ailem ama insanın ne duruma düşeceği belli olmaz ki..ne yapacağım ben

Esinizin teminat istemesi hic hos degil ama sizin durumunuz nasil? Yardim edebilecek durumundamisiniz? Bide aile neden bukadar zor duruma düstü? Tabiiki siz evlat olarak yardim etmek istiyorsunuz ama eger vurdumduymazliktan bu durumdaysalar esinizde belki o yüzden böyle davraniyor...:KK14:

eşinize suç bulamıyorum.
şöyle ki sizde çok iyi bir durumda değilseniz ve bu para bize dokunmaz diyemiyorsanız adamcağız da kendi yuvasını düşünmek zorunda.
aileniz o borcu nasıl yapmış bilemiyorum ancak borcun taksitlendirilmesi vs gibi bir durum söz konusu değil mi?
tek evlat siz misiniz diğer kardeşlerle toparlanıp bir şey yapmak mümkün olmaz mı?

istiyorlar ama kendi üstlerine alacaklar en kötü ihtimal(allah korusun) miras yoluyla yine bize döner diye düşünüyorlar(Çocukalrı olduğum için)

İcraya düşerlerse taksitlendirme yapmaya çalışırsınız. Borç bu ödenemeyebilir. Hastalığı var, Allah göstermesin ölümü var.. Rezil olacak bir durum yok.

bu borç harç işleri çok zor ya. versen bir dert vermesen bir dert. eşinizde haklı. biraz onun açısından da bakmaya çalışın. ALLAH ailenize yardım etsin inş..

ailemi çok seviyorum eşimi de..ailem borç batağında..bizden yardım istediler..eşim güvence istedi borç meblağı yüksek olduğundan..ama eşime güvence verebilecek durumda değiller..hem eşimle hem ailemle inanılmaz tartışmalar yaşadım..şimdi süreç kısaldı ailem borcunu ödeyemezse icra gelecek..kızlar hayattan bıktım yemin ederim..ailem orta yerde kaldı..ben birşey yapamıyorum..icra gelirse ben rezil olacağım eşim değil..boğazımda yumru öyle yaşamaya çalışıyorum..eşime bir daha nasıl aynı gözle bakacağım? borcu yapan ailem ama insanın ne duruma düşeceği belli olmaz ki..ne yapacağım ben

Borcum miktarı nedir ve ne sebeple yapıldı?
Yani sağlıkla ilgili bir sebepten yapıldıysa falan belki bir derece.

Eşiniz bir nebze haklı, ödeyemeyeceği bir borcun altına girmek bırakın icray, icralık bir mülk yoksa sicilini boş yere doldurmaya yeter :KK43:

eşiniz haklı hiç kızmayın eşinize helede sizin de öyle şaşalı bir durumunuz yoksa bu borcun altına girmek istemeyebilir, zorunda da değil sadece teminat istemesi kulağa itici gelmiş

Eşinizde kendine göre haklı sonuçta sizinde bir düzeniniz var söylediğinize göre sizde çok çok iyi durumda değilsiniz, ama anlıyorum sizi ailenizde zor durumda Allah yardım etsin herkese sizin ailenizede kardeşleriniz varsa hepiniz toplansanız bankadan kredi çekseniz ödenecek tutar ne kadar ise kaç kardeşseniz bölünüp herkes kendi payına düşeni ödeyebilir o_O en azından ailenizin evi ellerinden gitmez off çok sıkıntılı bir durum :KK43:

Siz kredi çekip ödeyebilir misiniz? Ne miktarda bir borç?

arazi aldılar bizlere kalsın diye araziyi işlemek için arazi üstünden kredi kullandılar..arazi bankaya ipotekli yani

X