Yardim edin, ne yapmam gerekiyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi D-E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrıca buraya bu tarz konular açınca topa tutulursun. Hele bazı kitleler her konuda öyle, biri konu açsa da onu yerden yere vursam diye bekliyor. Ben de çalışıyorum ve hamileyim halim olmuyor hiçbir şey yetişmiyor diye konu açtım abarttığımı yazdılar. Beniz bedensel ve psikolojik durumumu düşünmeden. Eminim senin de geçerli sebebin vardır, vitaminlerin düşüktür ya da farklı sorunlar vardır ve diper işlerle ilgilenecek enerji ve isteği bulamıyorsundur fakat çalışsan inan daha zor olur. Evdesin o bebek ayaklanınca bundan kat be kat yoracak. Şuanın tadını çıkar, annen de en azından Haftada 1-2 çocuğun bakımını üstlense sen de gezip dolaşsan açılırsın, iyi gelir. Benim ablamın da 4 yaşında çok hareketli bir kızı var. Bazen sinir krizine giriyor o kadar zorluyor ki çocuk. Çalıştığı zamanlar kafası daha rahattı çocuk anneanne ya da babaannede dururdu akşam yemeği annemde yerdi. Ama evdeyken çocuk o kadar zorlardı ki ağlardı. Çalışmadığı zamanlarda bile haftada 1 gün babannesi alıp gezdirirdi. Başka bir gün anneme gelirdi annem ilgilenirdi ablam da kişisel bakımını yapardı, çarşıda işi varsa çıkardı. Yani destek birisi varsa bundan yardim almak hemen öyle küçümsenecek bir şey değil. Ha misal kendin her işini yapıyorsundur kimseye ihtiyacın yoktur ne güzel sen yapabiliyorsun diye herkes yapacak değil.
Canim dun gercekten konuyu actigima pisman oldum, o kadar cok elestirdiler ki yorumlari okuyunca agladim. O kadar beceriksiz oldugumu soylediler ki, sinirlerim bozuldu.
Nasil boyle elestirdiler anlamadim. Ama sonra cok sukur birkac guzel yorum da geldi ve soruma cevap verdiler.

Canim dun gercekten konuyu actigima pisman oldum, o kadar cok elestirdiler ki yorumlari okuyunca agladim. O kadar beceriksiz oldugumu soylediler ki, sinirlerim bozuldu.
Nasil boyle elestirdiler anlamadim. Ama sonra cok sukur birkac guzel yorum da geldi ve soruma cevap verdiler.
Ağlamayın ama ohooo burada kimler ne topa tutulmadı ki:KK51: peki ne yapacaksınız karar verdiniz mi ?

Vakit kalmıyo mu

2 çocuk evin işi okuluydu derken yemek de yiyorum bi çocuk daha doğurcam her işimide yapıyorum haaa vaktinde yapamasamda yapıyorum evet yemek yapmadığım da oluyo ama yetişiyorum işime

Ama ailene yakın olmak iyi sürekli olmasada arada bi destek olurlar

Back
X