İki uc gun once konu acmistim.. nisan attik diye.. ilk kendisi bitirdi ben arama komusacsk bisey kalmadi dedi ben aileme soyledim.. Esyalarimi bi ara alirim demisti.. Hic aramadi gelmedi esyalarini birakin arabasi evin garajinda onu bile almadi ( bu arada arabadizliga bir gun katlanamayan biriydi memkekete gderken guvenli diyw bize birakmisti dusunun) bi kac gun sonra babam aradi agzini yokladi ona bitti falan dememis. Babam da aranizda konusun halledin ne olacaksa herkes kendi yoluna baksin dedi.. bende konusacsktim zaten onunla insallah hatasini anlamistr dedi duydum kulagimla.. neyse uc gun oldu aramadi ve babam cok sinirlendi dedi ben gun cagirip konusacsgim esyalarini arabaya koyduk ben varken gel al dicem boyle inatlik olur mu dedi.. ki sucum bayramdan sonra annesini aramamisim anne dememisim vs.. hatami anlicakmisim.. bu gun ogle sonrasi babam aramus acmamis donmemis bi sure sonra yine atsmis.. uoldaydim duymamisim yok halkaliya gidiyorum yok bahceshir bilmem ne demis. Babam da geline seninle konusmamiz lazim demis o da tamam demis.. bu saat oldu aramamis bile insan bi haber verir aptal... ne yapmaya calisio bu anla,iyorum kaciyor mu korkuyor mu? Madem korkuyor niye daha neter yapio yok korkmuyor gercekten bitirdi nite gelip esyalarini almiyor..