• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin... ne yapmaya calisio anlamiyoru artik..

Oyle canim zaten bitti hersey talniz hala gelio hic biseyini almadi bizden babam cagrdi tamam dedi gelmedi hem kendi bitirdi hem boyle tapio ne istio anlamiyorum..

böyle bir durumun içinde bırakması bile sana olan sevgisinin yetersiz olduğunu gösterir ve senin yaptığın onun annesine saygısızlıksa onun babana karşı yaptığı ne oluyor aman boşver alır eşyalarını gider istediği zaman gelsin bu onun sorunu sen kendini toplamaya bak dert etme bunları :)

o zaman daha zor.
hayırlısı olsun, ama evlenince işin daha zorlaşacak

Ayrilin bence de, evlilikte cooook zorlanirsiniz boyle. Ikiniz de aile sozu ile hareket ediyorsunuz.
Haklisin bende yaptim basta hatalar.. o da benim ailemde.. aileler istemeyince olmuyor.. ben onun icin ailemi cignedim babam benim gonlum hic olmayacak ama senin haystin dedi.. annem hic istemedi.. kac ay ugrastim yemeden icmeddn kesildim.. oyle biri olsun ki herkes karsi ciktigi icin utansin istedim.. ama tam tersi olunca hazmedemedim patladim bende.. babsmi zar zor ikna etmisken baba jarsma diyemedim.. ailemden her gun dunya laf yedim ufacik seyi soylendiler ziril ziril agladim ona yansittiklarim yarisiydi.. ben ondan ev istemedim altin da sadece dediklerinin arkasinda duran bi yurek ustedim.. hata yapilmissa da evet yanlis oldu ozur dilerim diyebilsin istedim.. o sadece yalanlarla ort bas etmek istedi.. ailesine laf ettrmektense yalanci olmayi secti..

böyle bir durumun içinde bırakması bile sana olan sevgisinin yetersiz olduğunu gösterir ve senin yaptığın onun annesine saygısızlıksa onun babana karşı yaptığı ne oluyor aman boşver alır eşyalarını gider istediği zaman gelsin bu onun sorunu sen kendini toplamaya bak dert etme bunları :)
Uc gun oncesi uzulup harap ediyordum kendimi ama dunden beri cok iyiyim akitacak artik goz yasim yok.. icimde degisik bi huzur var nedeninu bilemedigim.. kendime bakmaya basladim arkadaslatimka vakit geciriyorum.. tek istedigim biran evvel unutmak artik tamamen bitirip yoluma bakmak.. sikisip kalmis gibi hissediyorum resmiyete dokulmedikce.. ben yuzde yuz haksiz dahi ilsaydim onun yaptigi hic biseye sigmaz btecekse de adam gibi bitirecekti.. koca adam aramis seni.. ne yardan vaz gecio ne serden.. o bi tercih yapamiosa ben onun icin yaptim.. bi an once gelir alir esyalarini da biter insallah.. ayni okuldsyiz tek sikintim o.. anilarim gelecdk en son tatil biterken el ele ciktik o okuldan simdi yabanci olarsk girecegiz.. gorunce dagilir miyim ondan korkuyorum uzulmek istemiyorum sadece bu..

Uc gun oncesi uzulup harap ediyordum kendimi ama dunden beri cok iyiyim akitacak artik goz yasim yok.. icimde degisik bi huzur var nedeninu bilemedigim.. kendime bakmaya basladim arkadaslatimka vakit geciriyorum.. tek istedigim biran evvel unutmak artik tamamen bitirip yoluma bakmak.. sikisip kalmis gibi hissediyorum resmiyete dokulmedikce.. ben yuzde yuz haksiz dahi ilsaydim onun yaptigi hic biseye sigmaz btecekse de adam gibi bitirecekti.. koca adam aramis seni.. ne yardan vaz gecio ne serden.. o bi tercih yapamiosa ben onun icin yaptim.. bi an once gelir alir esyalarini da biter insallah.. ayni okuldsyiz tek sikintim o.. anilarim gelecdk en son tatil biterken el ele ciktik o okuldan simdi yabanci olarsk girecegiz.. gorunce dagilir miyim ondan korkuyorum uzulmek istemiyorum sadece bu..

şuan iyi hissetmen normal ayrılığın evreleri bunlar kendini özgür hissediyorsun ve mutlusun zamanla bi yanılsama yaşamaya başlayacaksın aynı okuldaysanız bu okul açıldığında felan olur onsuz yapamayacağını düşünceksin çünkü bunlar sadece atlatmanın aşamaları bak ondan ayrıldığın zamanı düşün o olursa ve üzülme bu dünyada tek kalan erkek o değil sana daha çok önem veren ve seven biri olacak kendine güven işte gerisi gelir :16:

Amin canım. Aynen evlenmeden gördüğün için gerçekten çok şanslısın.

Sana üzülme , takma diyemem. Yaşanmışlıklarınız var. Ama 35 yaşına gelmiş ve hala annesinin fikirleriyle

yaşayan bir adamdan da hayır gelmez.

Hakkında hayırlısı olsun.

Evet gordum yaptiklari da soguttu elbet gelecek aklima zaman zaman gorune onu.. ama bi kac ay uzulup sonra yeni bi hayat kurabilirim bi omur aci cekmekten iyidir..

Evet gordum yaptiklari da soguttu elbet gelecek aklima zaman zaman gorune onu.. ama bi kac ay uzulup sonra yeni bi hayat kurabilirim bi omur aci cekmekten iyidir..

kesinlikle doğru :34:
evlendiğinde kocan sayende nefret edeceksın kaynanandan, aradakı dengeyi ayarlayamayack
hep sana yüklenecek.

şuan iyi hissetmen normal ayrılığın evreleri bunlar kendini özgür hissediyorsun ve mutlusun zamanla bi yanılsama yaşamaya başlayacaksın aynı okuldaysanız bu okul açıldığında felan olur onsuz yapamayacağını düşünceksin çünkü bunlar sadece atlatmanın aşamaları bak ondan ayrıldığın zamanı düşün o olursa ve üzülme bu dünyada tek kalan erkek o değil sana daha çok önem veren ve seven biri olacak kendine güven işte gerisi gelir :16:
Ben de en cok okul acildiktsn sonraki evreddn korkuyorum yanina disi sinek gelse kiska irdim simdi kimlerle oturuo kalkacak gozumun onunde kimbilir.. her tenefus kosardi yanima.. onsuz hayal bile edemiyordum okulu.. bir kere bi jac ders erken gitti okul bombos geldi varligi bile rahatlatiodu gormesem bile.. simdi el olduk birbirimize.. hele ogrenciler yokken hep beraber otururduk yanini bi yere gitsek bana ayirirdi.. ama simdi ne fayda.. hepsi sekilmis sekil olmasada annesini bile lafiyla hepsini silebildi o.. annesi demisti biz begenmessek ayiririz hakikaten yspti ve oyle bi yapti ki disardan bakani birak olu bile ikimiz ankasanadik sanio... boyle insanlari askeriyeye istihbarata falan alacaklar komplo nasil kurulur bunlari yetisrseler iki uc tanesini turkiyenin sirti yere gelmess :-) :-)

İnsalla karsima bu sefer benim icin hayirli biri cikar.. mutsuz olsun demiyorum onunda cikarsin gonlune gore birisini yalniz once benim ki ciksin.. :-). Ben tek basimayken o eglenirse baskalariyla ayy hazmedemem ben bi mutlu olayim arkamdan o da olsun :-)

Back
X