Nikah Yardım edin :( Nikah günü nasıl giyineceğime karar veremiyorum :(

calista

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
245
3
643
İstanbul
Kızlar hepinize merhaba a.s. a.s.
Düğünüme daha 1 ay var ancak yaklaşık 2 hafta sonra nikahım olucak ve ben giyim konusunda kararsız kaldım. Karar verdiğim tek nokta nişanlımla tamamen aynı giyinmek istediğim.
1. kombinasyonumuz şöyle; özel tişört yaptırıp yada aynı renk aynı tarz bir tişört alıp kot pantolon ve beyaz converse ile tamamlamak.
( bu hep aklımda olan ve istediğim birşeydi) :asigim:

2. kombinasyonumuzda şöyle;
nişanlım ve ben siyah pantolon ceket takım giysek o beyaz gömlek pembe kravat, ben pembe gömlek giysem fisfisfis

çok ağır giyinmemiz şart mı? rahat giyinsek nasıl olur? O an ı yaşayan herkesden yardım bekliyorum.
Farklılığı seven bir insanım nişanlımda herşeyi tamamen bana bırakmış durumda herşeyin çok güzel ve özel olmasını istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var :1hug:

Hatta burcuözge arkadaşımızın nikah tarzı çok eğlenceli olmuştu çok sevimliydiler
-> http://www.kadinlarkulubu.com/album...zgenizin-nikahi-kiyildiiihadi-fotolaraaa.html

hayalin ne ise onu yap canim o yuzden 1 numero diyorum.

Tercih meselesi tabii size çok klasik gelebilir belki ama (ben çok fazla da rastlamadım bu arada); ben olsam, şık bir kısa elbise, topuklu ayakkabılar, ve uygun bir şapka ile tamamlardım..Eşiniz de ona göre takım elbise giymeli ..

Dediğim gibi tercih meselesi tabii..Tişörtle nikah kıydırmak bana göre değil şahsen..Ama yapan arkadaşımızın fotoları da çok eğlenceliydi o da ayrı konu:)

hayatında 1 defa olacak birşey içinden geldiği gibi davran
hayalinde ne varsa onu gerçekleştir
kim ne der ne düşünür deme

ben şık olmak isterdim... ama benim isteğim o olduğu için ...
sen nasıl istiyorsan öyle yap bence de ...

açıkçası ben daha fazla özenilmesi gerektiğini düşünüyorum ama dediğim gibi önemli olan senin istediğin...

Düğünüm olmasa sadece nikahtan evlenicek olsam hiç düşünmeden daha ağır şık giyinmeyi tercih ederdim. Keşke klasik giyinseydim demek, pişman olmak istemiyorum. Ama sevimli olsak nasıl olur diye düşünmeden de geçemiyorum :uhm: :çok üzgünüm:

canm benm öncelikle nikahın şimdiden hayırlı uğurlu olsunn rabbm bi yastıkta inş....canm bence ilk düşündüğünü uygula senn nikahın herzaman olmuyoo herzamanda o tip giyemzsin herzaman istedğin yerde eşinle ağır takılırsın ama bu nikah illaki takım giymek zorunda değilsin aklıda kalıcı olsun ierde çocuklarına anlatırsın çokk renkli yaa çok keyifli bence ben evlenmemiş olsaydım kesinlikle senn 1.kombinasyonunu düşünürdüm saygılarrr:asigim:

deniz_güneş arkadasıma katılıyorum.ben de bole bıse dusunurdum nıkah için.iş görüşmesıne gıder gıbı degıl de bı şapka vb. kullanmak guzel olur.
tabı bu benım fıkrım.
ama onemlı olan senın rahat etmen canım.mutluluklar.. a.s.

ben şahsen takım elbiseyi tercih ederdim tshortü heryerde giyiyorum zaten ..özelliği olsun isterdim..aynı baskıdan tişörtlerinizi yazın yürüyüş yaparken bile giyebilirsin..
ben takımelbise veya elbisli takımlardan tercih ederdim..şık bir makyaj ve saçlarla daha alımlı olmak isterdim ...

canım herkezin görüşü farklı tabi ama bana pek sevimli gelmiyor açıkçası sanki basite alınmış rastgele olsunda amann der gibi geliyor..

Bende burcuözgenin nikahını çok şirin bulmuştum çok güzeldi ama benim fikrim daha şık olursan daha özel olur gibi herkesin kendi fikri var tabi.Ama içinde kalmasın bence ne istiyorsan öyle giy derim.Ama ben olsam günlük ama şık bir elbise aksesuarla tamamlardım .Arkadaşlarımızın dediği gibi o tarz thsörtleri günlük yürüyüşte sporda bile giyebilirsin nikah bu sonuçta mini beyaz bir elbise çok tatlı olur mesela.

erkek tarafı kıza begendiği şık bir takım alıyor öyle şık şeyler giyilir benim bildiğim bende nikahımda olabileceğim kadar şık olmak isterdim

ben şık giyinmek istiyorum, saten siyah dizde bir elbise aldım ve saten bilekten bağlamalı siyah bir ayakkabı :)

canım herkezin görüşü farklı tabi ama bana pek sevimli gelmiyor açıkçası sanki basite alınmış rastgele olsunda amann der gibi geliyor..

Haklısın canım.Banada nısanda etek ceket takım alınmıştı,cantası ayakkabısı vs.. nıkahım öbür hafta,bunları gıycem bende.o gun resım cekınıcez,şık olmak gerek.

Biz nişanlımla koyu Beşiktaşlı olduğumuz için nikahta beyaz forma giyeriz heralde:asigim: hatta arkasını da özel yazdırırız tam süper olur...saçıma da minik bi duvak oldu bittihihoyyyt

farklı olmasını istiyosan eglenceli 1 numara
yok normal birgün olsun dersen 2 numara secim senin karar verende sen ol alkisalkisalkis

canım öncelikle mutluluklar dilerim....
fikrim şu:

tabi tşört vs cok sevıyorsanız takım giyin ama herzaman aynı tişörtten zaten giyebilirsiniz....
bence baskasının düğününde giyemeyeceğin kadar cesur renkte bir elbise giy..
cırt pembe felan.. nikah sonucta gelinlik dısında cok istediğin ama giymeye cekindiğin birsey bulabilirsin. eşin de sana uyar :) tabı sen bılırsın... resımlerını bekleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…