Yardım edin nolur hamile miyim!!

Ksmdaskbskdr

•الحمدلله•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
228
93
13
Arkadaşlar bildiklerinizi paylaşın nolur çaresiz kaldım adetime 2 gün kala korunmadan ilişkiye girdik eşimle boşalma kesinlikle olmadı günüm geçiyor 2 gündür adet sancısı gibi ara ara sancı oluyor ama 10 dakika sürüyor geçiyor hemen sizce hamile miyim

Adete yakın zamanlarda yumurtalıklar çok çalışıyor canım ve zevk suyunda bile sperm oluyormuş bi test al istersen

Ay ciddi misin ben hep nette araştırdım çok zor adete 2 3 gün kala hamile kalmak yazıyordu hep

Ben hep 28 günde bir oluyordum bu ay adete 2 gün kala korunmadik ama boşalma da olmadı eminiz günüm 2 gün geçiyor arada sancı giriyor hasta olacakmisim gibi hiç anlayamadım boyle birşey ilk defa başıma geliyor herkes adetten birkaç gün önce tutması çok zor diyor

Valla adetten 1 gün önce bile girdiği ilişkiden hamile kalan bildiğim kişiler var umutsuz olma canım yine de kafam rahat etsin dersen bi test al yada doktora görün kist falan olabilşr

Boşalma olmadığı için bende çok tedirginim başka birşey mi var diye kafam çok karışık of of..

canım bir kan testi yaptırsana.. vallahi şaşıyorum bazen yazılanlara .. buradan biz ne bileceğiz neler olup bittiğini?

canım bir kan testi yaptırsana.. vallahi şaşıyorum bazen yazılanlara .. buradan biz ne bileceğiz neler olup bittiğini?
Sadece böyle bişey yaşayan var mı diye sormuş tecrüblerimizi burda paylaşıyoruz zaten tabi ki bilemeyiz ama aynı durumda olan biri var mı diye bi umut yazmış arkadaş .

Sadece böyle bişey yaşayan var mı diye sormuş tecrüblerimizi burda paylaşıyoruz zaten tabi ki bilemeyiz ama aynı durumda olan biri var mı diye bi umut yazmış arkadaş .

tamam tatlım sormuş madem cevap ver bakalım, ne cevap verilebilir bu durumda?
kimi bu durumda hamile kalır kimi kalmaz.. şimdi arkadaş hangisine inansın? hamilemidir değilmidir. cevabı senden rica edelim o zaman dimi..

tamam tatlım sormuş madem cevap ver bakalım, ne cevap verilebilir bu durumda?
kimi bu durumda hamile kalır kimi kalmaz.. şimdi arkadaş hangisine inansın? hamilemidir değilmidir. cevabı senden rica edelim o zaman dimi..

Attığım mesajı dikkatli oku istersen yaşayan birileri var mı dye sormuş dedim bu sitede sadece ben yokum bu durumda olan onlarca kişi vardır . ben yaşamadığım için dokotra gitmesini söyledim elbet siteden aynı sorunu yaşayan insalnlar cevap verecekler . senin gibi nerden bilelim biz derse herkes fuzuli bu sitenin olmasının bi anlamı yok.

yaw he he ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…