YARDIM EDİN NOLUR ikili tarama testi yüksek çıktı

drybyck

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
2
0
6
46
Arkadaşlar ben 35 yaş 14+2 hamileyim geçen hafta ikili test yapıldı sonuçlar. Papp-a 2224 mom=1,75. Thcg. = 139,8 mom=2,24. Nt=1,9 mom =1,03. Down Sendromu risk orani 1:1330 sadece yaş 1:388. Down sendromu icin biyokimyasal risk 1:324 gebelik haftasına göre hcg yüksekliği dikkat cekmektedir diyo doktorum risk sınıra yakın dedi birde down sendromu olursa doğum yapar mısın aldirirmisin dedi bunun kararını ver ona göre bakalim dedi ilk bebeğimiz eşim ve ben ne yapacağımızı bilemedik yardım edin böyle olan var mı kan tahlili falan diyorlar bilen yaptiran var mi

Cannim Allah buyuk zor bir karar yani olmama ihtimali de var arkadasimin teyzesine alalim down demisler cocuk normal dogdu yani yuzde bir bile saglikli olma ihtimali herseye deger bence dua et olacagina birak Allahin izniyle hersey guzel olur saglikla insallah yuregini ferah tut ha bide kesin baska bi doktorlada görüş derim

Arkadaşlar ben 35 yaş 14+2 hamileyim geçen hafta ikili test yapıldı sonuçlar. Papp-a 2224 mom=1,75. Thcg. = 139,8 mom=2,24. Nt=1,9 mom =1,03. Down Sendromu risk orani 1:1330 sadece yaş 1:388. Down sendromu icin biyokimyasal risk 1:324 gebelik haftasına göre hcg yüksekliği dikkat cekmektedir diyo doktorum risk sınıra yakın dedi birde down sendromu olursa doğum yapar mısın aldirirmisin dedi bunun kararını ver ona göre bakalim dedi ilk bebeğimiz eşim ve ben ne yapacağımızı bilemedik yardım edin böyle olan var mı kan tahlili falan diyorlar bilen yaptiran var mi
Bu testler kesin sonuç diil ama,sadece ihtimal onun için hemen umutsuzluğa kapılmayın.Belkide üçlü ve dörtlü testi yaptırıcaksınız ve sonuç güzel çıkıcak,sadece bu teste göre kendinizi üzmeyin bence,dilerim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bunun daha 3lu 4lu tarama testi var eğer onlar yüksek çıkarsa amniyosentez var amniyosentezden sonra kesin karar verilir hemen ikili tarama ile korkutma kendini. Ense kalınlığı ölçüldü mu? Bizim Ense kalınlığı fazla çıkmıştı doktor hemen down sendromu dedi maşallah kızım turp gibi. Sen içini ferah tut ve diğer tahlilleri bekle

merhaba . şuan inanılmaz üzüntülü ve endişeliyim ıkılı testımde bebegımın ense kalınlıgı 4mm ve kalp kapakcıgındada kacak oldugu goruldu yuksek rısk gurubundayım kan testımızde risk 5 te 1 yanı 1/5 çıktı.cvs işlemı yaptırmamız gerekmıs acaba ıkılı testi böle olup cvs si temiz çıkan varmı ? lütfen

Merak etmeyin o testler hiç bir zaman %100dogru sonucu vermez.öyle çıkabilir ama öyle olmayabilir korkmayın

Back
X