yardım edın nolur :(

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
İyi geceler. Nolur biri yardım etsın bana. Annemle kvga ettık ıkı gun önce. Annem calısır evın temızlıgını yemeklerı ben yaparım 2 tane kardeşim var onlara ben bkarım. Ama onlar bıle it gibi kemcırır bana. 20 yaşındayım bu yasta bütün yuk omuzlarımda. Uc gün önce ıftara gittim eve grldıgımde saat 11 dı annem baaladı bu saatte kız dısarda mı olur ne o.lugum kaldı ne bişeylıgım. Ertesi gunde kardeşimle kavga ederken bı gun kapıya koyacam sızı dedi. Bende ıyı olur dedim. Grldı yıne çattı kıme guvenıuomusum bu kadar o.. Dedi bana bende cantamı aldım gıdıyodum aldı elımden kapılar kıtlendı faln. Bugün de yemege cagırdı gıtmedım. Geldı hakkımı helal etmiyorum da bana bı daha sakın annr deme de. Saydırdı gitti. Ikı gundur ıftar acmıyorum inanın aglamaktan gozlerım sis. Neden böyle olduk anlamadım bız hıc boyle degıldı. Napıyım nolur yardım edın

Sakin bi zamaninda konusmayi dene bakalim. Belki isinde bi derdi sikintisi olmustur, onceden boyle degildi diyosun demek ki onu etkileyecek bisey oldu

Canım her ne kadar kızsan da annedir. Mübarek gün o seni kırsa bile sen kırma... Bak burada annesi olmayan kaç kişi var kimbilir? Git elini öp, sarıl... Ters cevap verme. Eminim düzelecektir... BElki onun da kendine göre sorunları vardır...

Cani sitkindir annenin .yoksa evladina bu sozleri soylemez bir anne belkide depresyondadir

Cok ergenevus hareketler bunlar

Annen o senin yahu

Elini öp..

Küsmekte neyin nesi

Sizce annenin oro... Demesi normal mi?
Anneyse anneliğini bilmeli.

Tabiki normal degil

Yazdiklarinin arasinda oyle bisey goremedim oyuzden boyle bi yorum yaptim

Gercekten agir bi hakaret
Ozaman yorum yok valla zor

Annedir babadır yapar kafası çok yanlış kafa. Annen öyle bir annedir ki "iyiki yok" dedirtir. Sen hizmetçi değilsin. Okulun neden yok? Sana baktıracağı çocukları neden doğurmuş acaba hanfendi.

okuyor musun? eğer çalışacak durumun varsa bir iş bul, böylece evde geçirdiğin zaman azalır. hem ekonomik özgürlük seni daha bağımsız kılar.

Zor bir durum . Annenle oturup sakin bir şekilde rahatsız olduklarını onu da anladığını ama bu şekilde çok üzüldüğünü ifade etmelisin tabi bunun için uygun bir zamanını kollaman gerekir. Tabi argo konuşması kabul edilemez ancak yapabileceğin tek şey kendini sakin bir şekilde ifade etmen

Annedir babadır yapar kafası çok yanlış kafa. Annen öyle bir annedir ki "iyiki yok" dedirtir. Sen hizmetçi değilsin. Okulun neden yok? Sana baktıracağı çocukları neden doğurmuş acaba hanfendi.

Unı 3. Sınıftayım şimdiye kadar cok fedakarlık yaptı bizim için calısıyor o da sonucta. Hakkını asla odeyemem benim ona yaptıklarım onunkının yanında devede tüy. Ama böyle yapıyor bana

Biz asla böyle bı konusma yapmadık şimdiye kadar yapamadık annem öyle bırı değil

okuyor musun? eğer çalışacak durumun varsa bir iş bul, böylece evde geçirdiğin zaman azalır. hem ekonomik özgürlük seni daha bağımsız kılar.

Unı 3. Sınıfım çalışamıyorum kucuk kardeşim var ona bakmam lazım

Hiç oturup sorunlarınızı konuşmaz mısınız?

Hayır genelde konusmayız. Konusamıyoruz sürekli bişeylerle uzaklastırıyor kendınden. Kac defa söyledim konusamıyoruz seninle diye duzelmıyor

Unı 3. Sınıftayım şimdiye kadar cok fedakarlık yaptı bizim için calısıyor o da sonucta. Hakkını asla odeyemem benim ona yaptıklarım onunkının yanında devede tüy. Ama böyle yapıyor bana

Okulu uzakta seçseymişsin keşke. :/ Çalışmak iyi gelebilir ama kardeşlere kim nasıl bakacak o zaman da? Üzüldüm yahu huzursuz evlerden nefret ediyorum.

Okulu uzakta seçseymişsin keşke. :/ Çalışmak iyi gelebilir ama kardeşlere kim nasıl bakacak o zaman da? Üzüldüm yahu huzursuz evlerden nefret ediyorum.

Secemedım annemden ayrılamadım. Aslında cok ıyıyızdır ama bilmiyorum off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…