Anlattıklarına göre annen sana evlat gibi değil daha çok hizmetçi gibi davranıyor.
ne zamandır böyle?
Cok ergenevus hareketler bunlar
Annen o senin yahu
Elini öp..
Küsmekte neyin nesi
Sizce annenin oro... Demesi normal mi?
Anneyse anneliğini bilmeli.
Annedir babadır yapar kafası çok yanlış kafa. Annen öyle bir annedir ki "iyiki yok" dedirtir. Sen hizmetçi değilsin. Okulun neden yok? Sana baktıracağı çocukları neden doğurmuş acaba hanfendi.
Zor bir durum . Annenle oturup sakin bir şekilde rahatsız olduklarını onu da anladığını ama bu şekilde çok üzüldüğünü ifade etmelisin tabi bunun için uygun bir zamanını kollaman gerekir. Tabi argo konuşması kabul edilemez ancak yapabileceğin tek şey kendini sakin bir şekilde ifade etmen
okuyor musun? eğer çalışacak durumun varsa bir iş bul, böylece evde geçirdiğin zaman azalır. hem ekonomik özgürlük seni daha bağımsız kılar.
Hiç oturup sorunlarınızı konuşmaz mısınız?
Unı 3. Sınıftayım şimdiye kadar cok fedakarlık yaptı bizim için calısıyor o da sonucta. Hakkını asla odeyemem benim ona yaptıklarım onunkının yanında devede tüy. Ama böyle yapıyor bana
Hayır genelde konusmayız. Konusamıyoruz sürekli bişeylerle uzaklastırıyor kendınden. Kac defa söyledim konusamıyoruz seninle diye duzelmıyor
Okulu uzakta seçseymişsin keşke. :/ Çalışmak iyi gelebilir ama kardeşlere kim nasıl bakacak o zaman da? Üzüldüm yahu huzursuz evlerden nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?