- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 447
- 198
O halde annenin büyük problemlerı olmalı veya depresyon geçiriyor
Ne yapmalıyım pekı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O halde annenin büyük problemlerı olmalı veya depresyon geçiriyor
Unı 3. Sınıfım çalışamıyorum kucuk kardeşim var ona bakmam lazım![]()
Teşekkür ederimÖncelikle biraz sabr etmen gerekli , psikolojik destek alabilirsin ikna edersen annenle alman daha faydalı olur diye düşünüyorum
Amin. Teşekkür ederimOrtalık çok çok kötü canım anneciğin de gecikince endişelenip yanlış konuşmuştur .
Bak 2 3 gün sonra bayram .
Bu mübarek günde nolur küslük yapma . Allahım annemize babamıza uzun ömür versin .
Gidip sarıl öp anneciğine . Bir çıkın kadın kadına dışarda bi kahve için .
Bunalmıştır belli ki sıkıntıları var onları paylaşırsınız . Yükünü zaten hafifletiyoemuşsun bir de manevi olarak hafiflet ablacığım
Bır odadan çıkmıyorum kı hıc ıkı gündür. Ona her zaman yardım ettim hep ben destek oldum ama robot olmamı ıstıyor o da benim artık. Ne yaparsam yapıyım yaranamıyorum. Sürekli bir şikayet durumu yaptıklarımı begenmez falan..Her ikiniz için de zor bir durum. Onun çocukları var ve çalışması lazım. o yüzden senden bu yardımları istemesi sana hizmetçi gibi davrandığı anlamına gelmez. yardımlaşmadır, hayat müşterek en nihayetinde. Ayrıca insan sinirli zamanlarında kötü sözler edebiliyor. Gerçekten söylemek istediği için değil. Düzelir birkaç gün içinde diye düşünüyorum. küslük yapmak yerine üzüldüğünü sözlerle ifade etsen daha iyi olur. aynı evde küs yaşamak çok zor, köşe kapmaca oynamak gibi.
Çok teşekkür ederimÇok iyi anlıyorum. Ben hiç yaşamadım ama kuzenimde de görüyorum bu durumu. Yengem ve amcam sürekli bir iş yaptırma derdindeler. birşeyi unutsa ya da yapmayı canı istemese bağırırlar. insan kendini dediğin gibi robot hissetmeye başlıyor. Bir iş buulman gerçekten sana iyi gelecektir. anlıyorum kardeşin var ama bu böyle seni boğabilir.
Çok kırgınım çok. Başka bırı deseydı onu neler yapacagımı anlatamazdım bile. Zaten öyle bırı de değilim kıCanım bak ne olursa olsun annen o senin . Sana birsey olsa yine en çok onun yüreği yanar . Benim Annem 9 yaşında dayım a bakmış doğduğundan beri ve dayım onu suan annesi gibi görüyor destek hep ona . Annem annesini 20 yaşında babasını 12 yaşında kaybetmiş suan 40 yaşında hala ağlıyor annesizligin eksikliğini yaşıyor basın da olup sana bagirdigina sukret . Yorumlara bakıyorum da dogurmasaymis hanfendi falan diyorlar çok yanlış o bir anne o da evlatları kızar bağırır çağırır sonra üzülür . Annem bana el kapısına gidince değerimi anlarsın derdi o kadar haklıymış ki .. Bu dünya da küfür yiceksen annenden ye tokat yiceksen annenden ye biri üstüne kapı kitlicekse annen olsun o . Hem seni sevmese o gün gidiyorum dediği n de kapıları kitlemezdi belki zor donemdedir annenin gönlünü al bişey kaybetmezsin hatta sevap kazanirsin
note3 kadinlar_klubü
Amin inşallah. Çok teşekkür ederimSabırlı ol tatlım.. Elbet bu günler de geçip güzel günler gelir... Allah yardımcın olsun..
Çok kırgınım çok. Başka bırı deseydı onu neler yapacagımı anlatamazdım bile. Zaten öyle bırı de değilim kı( barısmaya calıscam ama gururum bırkmıyor