Yardım edin noluur

Çıkıp onların istediklerini eline vermek istemiyorum. Ama nerde çalırsam böle tipler karşıma çıkmıcak mı ?
Orası da öyle tabi haklısın ama böyle değmeyecek insanlar için psikolojini bozmaya gerek yok

Sizin iş yerinde sorununuz yok, başka dükkanlarda başka işlerde çalışanların davranışına takıyorsunuz. Bu normal değil. Belki sadece şaka yapıyorlar ya da bence size aslında kasıtlı kötü bir şey yapmıyorlar. Siz takıyorsunuz. Bunu aşmak için psikoloğa ve psikiyatriye mutlaka gidin. Hen ilaç kullanmanız ve trrapi almanız gerekiyor gibi

Bende anlamadim ölmeyi kolay bir sey saniyor heralde
Daha önce intaar girişimim oldu. Bunun bir sebebi de hayatım boyunca mutlu olamayacağıma inanmam. Neden eziyet ve zulümle devam edeyim hayatıma. Neden daha fazla üzülerek devam edeyim. Zaten bu gidişle ya kalp krizi geçircem ya başka bi hastalığım çıkcak

Sizin iş yerinde sorununuz yok, başka dükkanlarda başka işlerde çalışanların davranışına takıyorsunuz. Bu normal değil. Belki sadece şaka yapıyorlar ya da bence size aslında kasıtlı kötü bir şey yapmıyorlar. Siz takıyorsunuz. Bunu aşmak için psikoloğa ve psikiyatriye mutlaka gidin. Hen ilaç kullanmanız ve trrapi almanız gerekiyor gibi
Ama bu hareketleri herkese yapmıyolar. O yüzden üzerime alınıyorum. Daha doğrusu dişini geçirebildiklerine yapıyolar büyük ihtimalle. Daha önce bana yaptıklarında hemen sinirlendiğim için hoşlarına gidiyo ve bilerek yapıyolar.

Daha önce intaar girişimim oldu. Bunun bir sebebi de hayatım boyunca mutlu olamayacağıma inanmam. Neden eziyet ve zulümle devam edeyim hayatıma. Neden daha fazla üzülerek devam edeyim. Zaten bu gidişle ya kalp krizi geçircem ya başka bi hastalığım çıkcak
durumunuz bu kadar agirsa gidip cok ciddi bir yardim alin siz calissaniz en olacak yarin obur gun zaten isten cikarirlar kimse sizin nazinizi kaprisinizi cekmez is hayati acimasiz

Bu kendine güven ve kendini sevme ile ilgilidir.Bu şöyle yap,böyle yap demekle ilgili değil.Herkesin yetiştiği ortam,aile farklıdır.Hatta aynı evde yaşayan iki kardeşte farklıdır.Mesela siz insanların sizle dalga geçmesine izin vermişsiniz.Üstelik işten ayrılan o kadınla olan bağınız hiç sağlıklı değil.İntihar düşünceniz var.Bir an önce bir doktora gidin.İntihar eğilimi ciddi bir sorun.

Simdiye kadar size takilmayan insanlar, mobing yapan kisi gidince bi anda size mi takilmaya baslayacaklar anlamadim. Ikisi ne alaka yani?

Toyluğun yaşla ne ilgisi var?
Siz 6 senedir bu işi yapıyorsanız artık toy olmamalısınız.
Destek almalısınız acil bir psikoloğa randevu alın durumunuzu değerlendirsin hem size iyi gelecektir.

Simdiye kadar size takilmayan insanlar, mobing yapan kisi gidince bi anda size mi takilmaya baslayacaklar anlamadim. Ikisi ne alaka yani?
Benim insan ilişkilerim iyi değil özgüvenli değilim ciddi bi duruşum yok.insanlar şaka yapsada alınıyorum. Ve bu yüzden sanırım hiçbiryer de çalışamıcam. Bu işide yapamıcam

Benim insan ilişkilerim iyi değil özgüvenli değilim ciddi bi duruşum yok.insanlar şaka yapsada alınıyorum. Ve bu yüzden sanırım hiçbiryer de çalışamıcam. Bu işide yapamıcam
Bunlari degistirmek sizin elinizde. Elimizde sihirli bir degnek yok size dokunamayiz.
Sakalara alinsaniz da belli etmeyin. Mesafe koyun insanlarla araniza.
Ozguven gelistirme yontemleri var. Guzel giyinmek makyaj yapmak kitap okumak kendini gelistirmek gibi. Bunlari deneyin.
Iste calismama luksumuz yok malesef. Bir sekilde para kazanacagiz.

Bilmiyorum gittiğinde beri kendime gelemiyorum açıkçası iş anlamında değil ama manevi olarak son zamanlarda iyi olduğumuz için olabilir

Bilmiyorum gittiğinde beri kendime gelemiyorum açıkçası iş anlamında değil ama manevi olarak son zamanlarda iyi olduğumuz için olabilir
Arkadaşınız değil,dostunuz değil,akrabanız değil,size mobing yapan bir kadın.Bu ne bağlılıktır.
Nikahınıza alın bari!
Hakikaten tedavi olun siz.Ölüm,intihar düşünceleri,size mobing yapan kadını özleme ..Normal değil bunlar.

Arkadaşınız değil,dostunuz değil,akrabanız değil,size mobing yapan bir kadın.Bu ne bağlılıktır.
Nikahınıza alın bari!
Hakikaten tedavi olun siz.Ölüm,intihar düşünceleri,size mobing yapan kadını özleme ..Normal değil bunlar.
Son zamanlarda iyiydik dost gibi olmuştuk. Şimdi çevremde öle biri kalmadı. Oyüzden böle hissediyorum.

Evet. Çünkü 6 sene boyunca çok kavga etsekte. Son seneler abla kardeş gibi olduk. Artık bir bakışımızdan bile ne hissettiğimizi anlıcak kadar. Rol modelim gitti doğru. Çünkü iş konusundada hırslı olduğu için bu durum benide gaza getiriyodu. Sanırım ben tek başıma yapabilcek kdar özgüvenli biri değilim.
İyi de 6 senede hic mi birşey öğrenemediniz bu kadından?
Sanki hapishanedesiniz kadında koğuş ağası,o yokken sizi ezecekler.
Yapmayın,kendinize güvenin azıcık.
Hep o kadınla mı çalısacaksınız?

Back
X