yardım edin ona haddini bildirmem gerek....!!!!

mzqnnn

OnLy God Can Judge Me!
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
197
4
26
Diyarbakır
arkadaşlar bilenler bilir yeni boşandım...7 yıllık bi arkadaşım (sandığım) biri vardı her sorunumuz aynıydı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi...bu boşanma olayından sonra eski eşim onu aramıştı boşanma aşamasındayken aralarında tartışmışlardı falan bunun ailesi duymuş ona kızmış elalemin kocası seni nie arıyor diye...neyse bende kötüydüm o günlerde aradım onu bana bidaha beni arama seninle görüşmek istemiyorum ailem senin yüzünden bana kızdı falan dedi bende aramadım...bugün başka bi arkadaşım aradı napıyon ne ediyon falan derken dediki ben o senin 7 yıllık arkadaşını aramışım mzqnnn e ulaşamıyorum ne oldu dye..o 7 yıllık arkadaşımda gülmüş demiş aaa sen duymadın mzqnnn boşandı... sizce ben şimdi ne yapmalıyım ne demeliyim arayıp onu rezil etmelimiyim_?

Samimiyetiniz su an ne durumda arkadaşinla
Ben olsam arar açik açik konuşurum
Başkasinin felaketiyle neşelenen insan başina geleceklerden korkmali yani dünya bu

Böyle söylerim anlayana yeterli olur heralde.....
:26:

Samimiyetiniz su an ne durumda arkadaşinla
Ben olsam arar açik açik konuşurum
Başkasinin felaketiyle neşelenen insan başina geleceklerden korkmali yani dünya bu

Böyle söylerim anlayana yeterli olur heralde.....
:26:

diyorum ya beni arama dedi bende ondan sonra hiç aramadım 4 ay oldu konuşmayalı ama inanılmaz kötü oldum bunu duyunca arayıp ne diyeyim sence

diyorum ya beni arama dedi bende ondan sonra hiç aramadım 4 ay oldu konuşmayalı ama inanılmaz kötü oldum bunu duyunca arayıp ne diyeyim sence
Aman yaa ugraşma bosver Allaha havale et o zaman nasilsa o bi yerden çikartir acisini
Arasan iyice gerileceksin moralin bozulacak :26:
Boşanma zaten yormuştur seni, bi de böyle lüzumsuzlarla mi ugraşacaksin canim yaa

Aman yaa ugraşma bosver Allaha havale et o zaman nasilsa o bi yerden çikartir acisini
Arasan iyice gerileceksin moralin bozulacak :26:
Boşanma zaten yormuştur seni, bi de böyle lüzumsuzlarla mi ugraşacaksin canim yaa

ama bi türlü sönmüyor bu ateş dindirmem lazım acaba ben aramasam da arkadaşıma mı söylesem söylemek istediklerimi o da gidip ona desin..

hayatta en boş en gereksiz ve en çok yıpratan şeyler kendini bilmezlerle uğraşmaktır. boşver gitsinnnn

hayatta en boş en gereksiz ve en çok yıpratan şeyler kendini bilmezlerle uğraşmaktır. boşver gitsinnnn

zoruma giden sevgilisinin yanına giderdi giyecek kıyafeti olmazdı gelir benden giyinirdi öyle dosttum onunla ben ama meğersem o neymiş ah aptal kafam ahhh

Bekle bi zamanı gelir elbet ama şimdi beni bi daha arama diyen birini aramak çok doğru olmaz
Birde aktaranın doğru bir şekilde anlattığından eminmisin

ama bi türlü sönmüyor bu ateş dindirmem lazım acaba ben aramasam da arkadaşıma mı söylesem söylemek istediklerimi o da gidip ona desin..
Bu belki seni rahatlatir
Ama öteki de başka şeyler der gönderir , yuvarlanir büyür olay bu sefer,, sen iyice sinir olursun

Yapman gereken tek sey bosvermek.. Nefret kusarsan karsi taraf rahatlar. Birini cildirtmanin tek yolu onu onemsememektir.

en iyisi susmak herhalde üç kişi aynı şeyi diyosa karşı tarafın düşüncesi yanlıştır demektir en iyisi susmak galiba

Ahmak insanlarla tartışabilmen için öncelikle beynini çıkarman lazım. :)

Hiç muhatap olma canım bence... Allah' a havale et..
Bu işler dalgaya ve gülmeye gelmez..
Bugün senin başındaysa yarın onun başına da gelmeyeceğinin bir garantisi yok..
Kendini bilen insan bunu yapmaz zaten

Nerden biliyorsunuz neyeli söylediğini.
Belki de yanlış anlaşıldı.
Kimse kahkahalarla birinin boşandığını söylemez..
Diyelim ki öyle.
Neden bu kadar umursuyorsunuz ki.
Kendinizi küçültmeyin arayıp da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…