- Konu Sahibi papatyaozge
ben 5 senelik evliyim eşimle kızımla gayet mutlu bir yaşantım var.eşim daima benim kendi ailesi karşısında bana destek veren bir yapıya sahiptir.oldukça politik canım cicim oynayan ama bundan eminimki arkamda çoook konusan bir kayınvalidem var.görümcem ise kendi eşini ailesinden koparan teyzesini kocasından ayıran yada ayrılmasına büyük bir etken olan her aileye burnunu sokan bir kadın.sürekli hersyi kendi bildiğini hemde en iyisi en en en..... vs bildiğini savunan (annesi kokmus yemeği bile be anlamam kızıma sorım koklasın kokmusmu diyecek kadar)bir kadın.maddi durumu fiziki özellikleri vs çok çok altta olmasına rağmen kendisini sürekli etrafındakileri küçümsemeyi bir görev bilmiş...gelelim bana bende kımseyı kıramaya bana yapılanların söylenenlerın farkında olan ama asla konusmayan susan salak bi tipim salak diyorum çnkü kendime çok kızıyorum...bu yuzden devmlı eşimin basının etini yiyorum senın annen söyle ablan söyle gibi....çocukta ezile ezile bi hal olyr...bununda sebebi bn çok asibiyim birşey dersem çok büyük laf ederim diye hep susuyorum.en son bi hafta evvel bi olay yasadık ve su an konsmuyoruz...ailesi ounla konsmaması gerekırken annesi bize onun için terbıyesız vs derken eskı hayatına onla mutlu mesut devam edyr..aslnda konu çok uzun sizden ricam bu bilmiş görümceme okkalı bir ders vermek nolur söyleyın napımmmmmde bana birdaha bulaşamasın....