ben 5 senelik evliyim eşimle kızımla gayet mutlu bir yaşantım var.eşim daima benim kendi ailesi karşısında bana destek veren bir yapıya sahiptir.Bu cümleden sonra yazdıkların teferruat.Önemsiz gereksiz.,nsanların tavırlarından hoşlanmıyorsan,saygını bozmadan hoşlanmadığını belirtir,mesafeli davranırsın.Ben kapımı kapattığım zaman içeride eşim çocuğum ve ben kalırım.Dışarıdakiler dışarıdadır.Aile akraba önemlidir ama onların düşünce yapıları fikirleri beni bağlamaz. devmlı eşimin basının etini yiyorum senın annen söyle ablan söyle gibi....çocukta ezile ezile bi hal olyr..Bir insanın kendine yaptığı kötülüğü dünya toplansa yapamazmış.Ben aile huzurumu,eşimin huzurumu görümcem şu bu için niye bozayım ki.Neden eşimi üzüp kafasına takmasına dertlenmesine sebep olayım.Güzel şeyler paylaşmak,güzel vakit geçirmek varken.Çocuğumla ilgilenmek,çocuğumun geleceği için fikirlerimizi eşimle paylaşmak varken.Eşinin gözünde değerin düşecek bir süre sonra sen ne dersen de umursamayacak.Senin görümcen kayınvaliden olabilir.Ama onun annesi ablası.en kendi annen kardeşin için ne hissediyorsan,kızsan bile öfken hemen geçiyorsa,onun ailesi de onun için öyle. bn çok asibiyim birşey dersem çok büyük laf ederim diye hep susuyorum.Valla varsa büyük laf edecek mesele,et susma.Sen annene nasıl kıymetliysen,görümcen de annesine öyle kıymetli.Varsa bir yanlışı uzak durursun umursamazsın.Önemli olan çekirdek ailen.