Yardım edin testim silik çizgi olarak çıktı ?

Gzlblr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
6
4
1
25
Adet günüm 4 gün sürüyor ve ben , adet olamadım , normal adet gününden önce şiddetli kasık ağrılarım oldu ve beyaz kokusuz akıntım , test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bunun üzerine kan verdim , kan verdiğim gün açık renkli kokusuz adet kanı gibi kan gelmeye başladı sizce hamilemiyimdir?

Adet günüm 4 gün sürüyor ve ben , adet olamadım , normal adet gününden önce şiddetli kasık ağrılarım oldu ve beyaz kokusuz akıntım , test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bunun üzerine kan verdim , kan verdiğim gün açık renkli kokusuz adet kanı gibi kan gelmeye başladı sizce hamilemiyimdir?
Kan sonucun nedir test fotosu var mı

Eklentiler

• IMG_20220926_230304.webp
    IMG_20220926_230304.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 170
Silik çizgi çıkınca erken gebelik oluyor hayırlısıyla hamilesiniz pozitif cıkani adet gormeden önce yapmıştım,

Silik çizgi çıkınca erken gebelik oluyor hayırlısıyla hamilesiniz🌸
Umudumu kestim , görselde ki gebelik testini adetim geciktiğinde yapmıştım, adet olduktan sonra iki test daha yaptım negatif çıktı , ayrıca sağlık ocağına verdiğim kanı ilk laboratuvardaki aksaklıktan dolayı sonuç cikmadi dedlr, tekrar kan verdim ve bu seferde biz evlilik sağlık raporu icin istediniz sanmstk diyor , özellikle de belirttim, üstelik sistemde evli oldgmda gözüküyor

Back
X