taha0203 EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU:) Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2009 Mesajlar 354 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yer Yalova 12 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi taha0203 #1 YA ATKADAŞLAR PROFİLİME NASIL RESİM EKLİYORUM.Bİİ TÜRLÜ BECEREMEDİM LÜTFEN YARDIM EDİN.BENDE BEBEĞİMİN RESMİNİ KOYMAK İSTİYORUUUMMMzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
YA ATKADAŞLAR PROFİLİME NASIL RESİM EKLİYORUM.Bİİ TÜRLÜ BECEREMEDİM LÜTFEN YARDIM EDİN.BENDE BEBEĞİMİN RESMİNİ KOYMAK İSTİYORUUUMMMzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
sakardeniz işten çıkan ev hanımı Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2009 Mesajlar 3.554 Emoji Skoru 22 Puanlar 358 Yer Afyon 12 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi taha0203 #2 http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...mler-amp-albume-ekleme-yapmak-nasil-olur.html burayı tıkla canım. buradan bilgilenebilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...mler-amp-albume-ekleme-yapmak-nasil-olur.html burayı tıkla canım. buradan bilgilenebilirsin.
E Eslem0Taha Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Aralık 2009 Mesajlar 16 Emoji Skoru 1 Puanlar 86 Yer İstanbul 12 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi taha0203 #3 taha0203 .!.: YA ATKADAŞLAR PROFİLİME NASIL RESİM EKLİYORUM.Bİİ TÜRLÜ BECEREMEDİM LÜTFEN YARDIM EDİN.BENDE BEBEĞİMİN RESMİNİ KOYMAK İSTİYORUUUMMMzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus Genişletmek için tıkla... arkadaşım bende bir türlü beceremedim albüme yükledim ama profil resmi olrak gözük müyo bebişim
taha0203 .!.: YA ATKADAŞLAR PROFİLİME NASIL RESİM EKLİYORUM.Bİİ TÜRLÜ BECEREMEDİM LÜTFEN YARDIM EDİN.BENDE BEBEĞİMİN RESMİNİ KOYMAK İSTİYORUUUMMMzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus Genişletmek için tıkla... arkadaşım bende bir türlü beceremedim albüme yükledim ama profil resmi olrak gözük müyo bebişim
taha0203 EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU:) Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2009 Mesajlar 354 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yer Yalova 12 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi taha0203 #4 eslam0taha ben albüm falan da bulamadım yaaa.acaba çok mu salakım beaaa.bu arada benim oğlumun ismi de taha.sana çok kanım kaynadı yaaa kaydirigubbakcemile5 .
eslam0taha ben albüm falan da bulamadım yaaa.acaba çok mu salakım beaaa.bu arada benim oğlumun ismi de taha.sana çok kanım kaynadı yaaa kaydirigubbakcemile5 .
taha0203 EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU:) Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2009 Mesajlar 354 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yer Yalova 12 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi taha0203 #5 SAKARDENıZ sana da yardımın için zemuszemus teşekkür ederim.
Elif Onur Üyesi Pro Üye Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 35.164 Emoji Skoru 31.478 Puanlar 1.123 Yaş 62 Yer Konya 12 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi taha0203 #6 kullanıcı panelden önce profil resmi kısmına tıklıyoruz sonra resimin url -adresini veya pc den gözat tıklatarak resimi seçip değişikleri kaydediyoruz
kullanıcı panelden önce profil resmi kısmına tıklıyoruz sonra resimin url -adresini veya pc den gözat tıklatarak resimi seçip değişikleri kaydediyoruz