• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin yaptığı şeyin amacı ne

Bu dünyada kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş
Bence siz bu değerli sözü düşünün ve dalga geçip kınamak gülmek vs Allah korusun kimseye böyle şeyler yapmam, umarım yaşattığınızı kınadığınız şeyi yaşamazsınız
Yasadim canim hemde en agir seklini yasadim..maksadimda kimseyi kinamak alay etmek deyil....ama Allah herkeze akil mantik vermis..kimse bilemezki kari koca arasinda gecenleri....herkez ne yasadigini kendi bilir ..biz bilemeyiz..o yüzden bizim verdigimiz öneriler nekadar dogru olur karsi tarafin acisindan bilinmez

Yasadim canim hemde en agir seklini yasadim..maksadimda kimseyi kinamak alay etmek deyil....ama Allah herkeze akil mantik vermis..kimse bilemezki kari koca arasinda gecenleri....herkez ne yasadigini kendi bilir ..biz bilemeyiz..o yüzden bizim verdigimiz öneriler nekadar dogru olur karsi tarafin acisindan bilinmez
Yok alaycı bir şekilde kocası dövünce konu açarsınız falan gibisinden yazmışsınız Allah yaşatmasın bundan sonra inşallah kimsenin kötü olmasını istemem ben

Senin aramani bekliyor dedim ya
Sabret bakacak aramiyorsun
Tulaay geri dön tulaaay diyecek
Tülay’a en son dedi ama arama beni bi daha engelliyorum siliyorum diye, bunları sebep çok ufacık bir sebep yârini, sizce siniri geçti engeli kaldırdı ve o arayacak öyle diyorsunuz bir de bana Allah’ından bul demişti

Yok alaycı bir şekilde kocası dövünce konu açarsınız falan gibisinden yazmışsınız Allah yaşatmasın bundan sonra inşallah kimsenin kötü olmasını istemem ben
Yok canim alay falan deyilde ...ama cok kiziyorum ...asla butür seylerlen alay edilmez...hani 1 kere fikir alirsin ..onca bayanlar vakit ayirip fikir veriyo neden tekrar tekrar konu aciliyo..asil bu durum alay etmiş gibi bir durum oluyo..

Tülay’a en son dedi ama arama beni bi daha engelliyorum siliyorum diye, bunları sebep çok ufacık bir sebep yârini, sizce siniri geçti engeli kaldırdı ve o arayacak öyle diyorsunuz bir de bana Allah’ından bul demişti
Yani birazcik bisey biliyorsam adamin derdi seni hizaya getirmek

Yok canim alay falan deyilde ...ama cok kiziyorum ...asla butür seylerlen alay edilmez...hani 1 kere fikir alirsin ..onca bayanlar vakit ayirip fikir veriyo neden tekrar tekrar konu aciliyo..asil bu durum alay etmiş gibi bir durum oluyo..
Fikir veriliyor ama bazı kişiler bazı şeyleri es geçiyor

Yani birazcik bisey biliyorsam adamin derdi seni hizaya getirmek
Arama bi daha beni falan dedi ya gururuna yedirip geri adım atamıyo bi de kendisi iş için burada değildi Sevgililer gününde belki sürpriz yapıp gelebilir ondan mı arsmıyo acaba, çünkü konuşmuştuk gelince artık telafi için çiçek pasta alırsın falan diye ama hediyesini falan göndermişti ilgilenmişti telefonda

Back
X