Yardım edin. :(

betulardaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
43
32
3
29
Kızlar sat tarihim 12.04 açtığım konulardan bilenler vardır beta adetten önce 4.02 idi sonra emin olmak icin iki günde bir kan testi yaptım 10 oldu sonra 44 sonra 3-4 gün sonra 297 simdi dün en son 710 ve kanamam var. Doktora gittim kese görünmüyor ama beta 710 hamilelik olduğu icin ben düşük mü yaşıyorum? Dün dem beri ağlıyorum tamamen regl gibi kanama var lekelenme değil. Nolur yaşayan varsa bilgi versin..

Kızlar sat tarihim 12.04 açtığım konulardan bilenler vardır beta adetten önce 4.02 idi sonra emin olmak icin iki günde bir kan testi yaptım 10 oldu sonra 44 sonra 3-4 gün sonra 297 simdi dün en son 710 ve kanamam var. Doktora gittim kese görünmüyor ama beta 710 hamilelik olduğu icin ben düşük mü yaşıyorum? Dün dem beri ağlıyorum tamamen regl gibi kanama var lekelenme değil. Nolur yaşayan varsa bilgi versin..
Kırmızımı ve ağrılımı canım

Direk kırmızı ve yoğun regl aynı Ağrı yok canim..
Ağrı olmaması iyi ağrılı olursa düşük yapıyorsundur doktoruna kanamamnın olduğunu söylemedin mi?

Bazı gebelikte kanama olur sakın ayağa kalkma hep yat dinlen iş yapmayı ver eşin yardımcı olsun

Ağrı olmaması iyi ağrılı olursa düşük yapıyorsundur doktoruna kanamamnın olduğunu söylemedin mi?

Bazı gebelikte kanama olur sakın ayağa kalkma hep yat dinlen iş yapmayı ver eşin yardımcı olsun

Söyledim kese de erken olduğundan görünmediği icin tam birşey diyemedi yabancı doktordu özel hastane ne diceğimi şaşırdım hamilelik var beta yüksek diyor kanama var diyorum 3 gün sonra birdaha test yapalım diyip yolladı Allah razı olsun cnm kalkmıyorum ama o kadar mutluydum ki iki kat artış normal gidiyor gebelik var diye :(

Söyledim kese de erken olduğundan görünmediği icin tam birşey diyemedi yabancı doktordu özel hastane ne diceğimi şaşırdım hamilelik var beta yüksek diyor kanama var diyorum 3 gün sonra birdaha test yapalım diyip yolladı Allah razı olsun cnm kalkmıyorum ama o kadar mutluydum ki iki kat artış normal gidiyor gebelik var diye :KK43:
Kimyasal olsaydı direk kanamanda düşük yaşardın doktora gidene kadar yat ranbim yanında olsun

Bence hnm baska dr git cnm. En azindan progestan verir. Bazi gebeliklerde kanama olabilir ama dr un tastik etmesi lazim. Git evde bekle demesi sacma geldi. Devlet acile gitsen kanaman oldugu icin ilgilenirler.

Back
X