- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
kızlar ben uzun zamandır psikologa gitmek istiyordum ama devlet olmasını istemediğinde özel arıyordum ama bulamıyordum.sosyal medyada gezinirken karşıma biri çıktı yazıştık sonra konuştuk.yuzelsel anlattım biseyler.psikolog erkek ve yaşı küçük gibi.ama konuşması falan iyi geldi.erkek arkadaşımla biseyler yaşamıştık cok utanarak sikilarak anlattım.cok doğal karşıladı utanmamış gerek yok dedi.ama sunuda dedi.cinsellik sadece tam birleşme değildir penis ve vajina teması dokunma öpüşme onlarda cinselliktir ve anladığım kadarıyla bu durum sizi perişan etmiş dedi.ofisinin adresini verdi.yarin yüzyüze görüşelim hipotrapi uygularız büyük ihtimal dedi.ama siz hipnozu şimdi bir araştırın.sonucta ben erkegim ve yanlış anlaşılmalara ortam hazırlamak istemem.detaylarina bi bakın dedi.simdi kızlar ne yapayım.gideyim mi yarın.hipnoz sorun olurmu.yasi küçük iyi gelirmi.sanki yeni mezun ama sosyal medyadan baya araştırdım acibademde çalışmış.cok panik oldum titriyorum.ama psikologa ihtiyacım var hemde cok intihar edeceğim o derece.fikir verin nolur