Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy .tamam.wp den konuştuk profil resmimi gördü sorun olmaz insaAllahBak sevgili üye ,
Bu ne olduğu belli olmayan adamla bağlantıyı kes bir kere ..
Ben doktorumla çok yakın olduğum halde bazen sorularımı hemen yanitlayamiyor. Bir sürü işi ,danışanı oluyor .bu adam seninle saçma sapan diyaloglara girmiş .pazarcı mi bu müşteri çeksin ? Genel hatlarıyla kısa bir bilgi verir ,sonrasına karışmaz .kadınsın, gidersin gidemezsin, bunu sen düşüneceksin ,onun aklına bile gelmez .e bu adam mahallenin manyak abileri gibi ,sen kadınsın yanlış anlaşılmasın mevzularına giriyor .hiçbir şekilde profesyonel davranmıyor .şuan sağlıklı düşünemediğin için algilayamiyorsun sanırım .senin yaşın kadar uzman gördüm diyeceğim de ya ukala diyeceksin ya deli :) sen bana kulak ver ,asla görüşmeye gitme .
Her hastanede fotografı olan orayla İlişkili mi oluyor?kendisi demedi acibademi cafede araştırdım hastaneden fotoları var
Olmaz olmaz. Engelle. Yarin birgun unutursun numarayi. O da bir sekilde irtibata gecmeye calişsa, sen o numara oldugunu hatirlamazsin. En iyisi engelle. Ne ayip olacakmis. Tanimadigin etmedigin adam. Sanki bir gecmisin var.tamam gitmeyeceğim.sileyim numarasını engellemek ayip olur şimdi
Çok sevindim anlamış olmana .nerden görüşüyorsan engelle ,bütün iletişim yollarını kapat lütfen ..bir daha iyice araştırmadan hiçbir umut tüccarı sapığın ağına da düşme .düşünmüyorum baya tepki aldim.demekki bi bildiği var herkesin
haklisinizOyle olsa yine en azindan ucretini piyasanin altinda tutarsin. Ama kalkip da ucreti hastaya danişmazsin. Dusunsene, bir urun satiyorsun ve satacagin fiyati aliciya soruyorsun. Olacak is mi?
Engelle, onca özelİni anlatmışsın, oradan sosyal medyana sevdiklerine ulaşıp seni tehdit edebilir...tamam gitmeyeceğim.sileyim numarasını engellemek ayip olur şimdi
Lütfen saçmalama ne ayıbı olacak? Neidüğü belirsiz bi adam bi de özelini anlatmışsın. Hemen engelle ulaşamasın sana istese biletamam gitmeyeceğim.sileyim numarasını engellemek ayip olur şimdi
Profil resmine hipnoz yapıp taciz etmeye kalmaz korkmaoyy .tamam.wp den konuştuk profil resmimi gördü sorun olmaz insaAllah
Ağır tecrübesiz bence. Her vakaya bakmıyorum deyip sosyal medyada dert dinliyor ve size ücret soruyor. Hiç profesyonel gelmedi bence uzak durun.
Ve mutlaka çalışın kazanın ya da borç alın bir şekilde para bulup sağlam bir psikologa görünün.
Eki Görüntüle 2175397
konuşma bu şekilde oldu
doktorun çalışmayalım deme ihtimali var mibencede direk hipnozdan girmis muhabbete bide fiyat belirlemek ne arkadas.
benim bildigim bi iki seans gidersin doktor sorar iyi geliyormu devam edellim mi yada doktor der beraber calismak istemiyorum diye
Ne fiyat vereceğini bilemediğinden size sormuş. Sırf kabul edip gidin diye. Başka hiçbir amacı yok emin olun.Eki Görüntüle 2175397
konuşma bu şekilde oldu
engelledim.iyikide sormusum burayaKonuşma şekli bu + gece 11 buçukta seans yapabilermiş öyle mi?
Kuzum def et engeli bas şu şarlatana gözünü seveyim.