yardım edin :((

Online terapi veren arkadaslarim var ama oyle sosyal medya falan kullanmiyorlar skype uzerinden gorusme sagliyorlar. Bu biraz ilginc geldi bana,gorusun bir bakin ama hipnoz falan aman diyim ha sapik falan cikmasin sonra
gitmemeye karar verdim :)

doktorun çalışmayalım deme ihtimali var mi

var, piskologlarinda calistigi aglirlikli bölümler var. misal benimki yoga tarzi dersler verirdi. ben yogaya yatkin degilsem. ben seni iyilestiremem diyip baska doktor tavsiye ede biliyor. belki yine doktordan doktora degisiyordur.

Bide şunu söyleyeyim
Seneler evvel haberlerde görmüştüm .kadının biri cinsel terapi almak için uzmana gidiyor ,o sırada doktor (kalibina tükürdüğüm bide lisans sahibi ) istersen hipnoz yapıp daha detaylı bir tedavi sağlayabilirim, bunun eğitimini de aldım diyor .kadın özelini açıp eşiyle arasında olan tüm sıkıntıları bu doktora anlatıyor ve eşinin de cinsel problemi olduğunu söylüyor . Adam kadını hipnoz edip ,tecavüz ediyor .uyandıktan sonra birseylerin yolunda gitmediğini anlayan kadın başka bir uzmana kontrole gidiyor ve doktorun spermleri vücudunun bazı bölgelerinde bulunuyor .doktorun savunması da ,kocanın yapamadığını yaptım ,senimutlu etmek istedim ,oluyor .tabi olaylar ortaya çıkınca hemen meslekten uzaklastiriliyor.

Bide hipnoz zor bir olay değil .bunun eğitimini almak da zor değil .adam alır çakma bir diploma asar duvara .dolandirmak mi istiyor ,taciz edip zarar vermek mi istiyor ,yapar yani her türlü
duymuştum sanki.siz anlatınca hatirladim

her vakaya bakmıyorum önce bir on görüşme yapalım dedi.karar verirsek tedaviye ücret anlaşırız dedi.hatta ben danışanlarımı zorlamak istemem sizin kafanızda bir ücret varmı dedi.hipnoz kısmı kafamı kurcaladı sadece.

Hiç mi hiç güven vermedi. Ne hipnozu Allah aşkına.

Tek asla gitmeyin asla ki tek gitmesenizde yine güvenmeyin.

Burada , yılların üyesi olan psikolog arkadaşlar var. Belli bir ücret karşılığı belki kabul ederler size yardım etmeyi.

Hanzadegazel ciğim, biz sana bu sapıktan çok daha iyi geliriz bence :KK50:
Ama aksatma mutlaka para ayarlayıp iyi bir psikologla görüşmelisin.

kendisi demedi acibademi cafede araştırdım hastaneden fotoları var

Hastanede ben de fotograf çekerim kendimi ne var bunda? Hemsire olmayip, yillarca hemsirelik yapan ve ölünce farkedilen bir kadin bile vardı.
Ben olsam gitmem. Psikolog ucret pazarligina mi girer? Instada dert mi dinler? Hic guven vermedim

Şu konuşma zaten söylüyor herşeyi .işinde yeni bile olsa danisaniyla ücret belirleme durumu çok saçma .koyarsın bir fiyat ,giden gider ,gitmeyen gitmez . Hemen hemen her meslekte ilk yıllarda çok fazla kazanım olmaz . Meslek sahibi kişi de bunun bilincinde olduğu için pazarcı mantığına bulaşmaz .bulaşan gerçek değildir ,amacı farklıdır .
Eşim sattığı şeylere fiyat biçerKen piyasanın nabzını tutar önce bi ,öyle ufak tefek birşeyler de satmıyor ama ben olsam bunu senden almam diyorum .sen almazsan başkası alır ,her malın bir alıcısı vardır der bana .gerçekten öyle ,yaptığı hicbirsey elinde patlamadı bugüne kadar .e şimdi bu psikolog da öyle ..zamanla tanınacak, tutulacak ,danışan sayısı bugün 5se yarın 50 olacak .bu işler tamamen tecrübe ve profesyonellikle alakali

Hastanede ben de fotograf çekerim kendimi ne var bunda? Hemsire olmayip, yillarca hemsirelik yapan ve ölünce farkedilen bir kadin bile vardı.
Ben olsam gitmem. Psikolog ucret pazarligina mi girer? Instada dert mi dinler? Hic guven vermedim
Hatta bu kadında aslında erkekti. Senelerce kendini kadın diye tanıtmış çocuk bile sahiplenmiş kendi doğurmuş gibi göstermişti

Hanzadegazel ciğim, biz sana bu sapıktan çok daha iyi geliriz bence :KK50:
Ama aksatma mutlaka para ayarlayıp iyi bir psikologla görüşmelisin.
evet ne zaman darlansam buraya geliyorum.cok teşekkür ederim

Bide şunu söyleyeyim
Seneler evvel haberlerde görmüştüm .kadının biri cinsel terapi almak için uzmana gidiyor ,o sırada doktor (kalibina tükürdüğüm bide lisans sahibi ) istersen hipnoz yapıp daha detaylı bir tedavi sağlayabilirim, bunun eğitimini de aldım diyor .kadın özelini açıp eşiyle arasında olan tüm sıkıntıları bu doktora anlatıyor ve eşinin de cinsel problemi olduğunu söylüyor . Adam kadını hipnoz edip ,tecavüz ediyor .uyandıktan sonra birseylerin yolunda gitmediğini anlayan kadın başka bir uzmana kontrole gidiyor ve doktorun spermleri vücudunun bazı bölgelerinde bulunuyor .doktorun savunması da ,kocanın yapamadığını yaptım ,senimutlu etmek istedim ,oluyor .tabi olaylar ortaya çıkınca hemen meslekten uzaklastiriliyor.

Bide hipnoz zor bir olay değil .bunun eğitimini almak da zor değil .adam alır çakma bir diploma asar duvara .dolandirmak mi istiyor ,taciz edip zarar vermek mi istiyor ,yapar yani her türlü

Ohaaaaaaaaaaa artık ya

Ohaaaaa gercektenmi merak ettim yaa internette varmi haber offf ben neden bu kadar cahil kaldim :D

Kizlar hipnoz yontemiyle ingilizce bilmeyen bir insan ingilizce konusmaya başlamış sakir sakir nasil oluyor. Boyle birsey mümkün müdür?

kızlar ben uzun zamandır psikologa gitmek istiyordum ama devlet olmasını istemediğinde özel arıyordum ama bulamıyordum.sosyal medyada gezinirken karşıma biri çıktı yazıştık sonra konuştuk.yuzelsel anlattım biseyler.psikolog erkek ve yaşı küçük gibi.ama konuşması falan iyi geldi.erkek arkadaşımla biseyler yaşamıştık cok utanarak sikilarak anlattım.cok doğal karşıladı utanmamış gerek yok dedi.ama sunuda dedi.cinsellik sadece tam birleşme değildir penis ve vajina teması dokunma öpüşme onlarda cinselliktir ve anladığım kadarıyla bu durum sizi perişan etmiş dedi.ofisinin adresini verdi.yarin yüzyüze görüşelim hipotrapi uygularız büyük ihtimal dedi.ama siz hipnozu şimdi bir araştırın.sonucta ben erkegim ve yanlış anlaşılmalara ortam hazırlamak istemem.detaylarina bi bakın dedi.simdi kızlar ne yapayım.gideyim mi yarın.hipnoz sorun olurmu.yasi küçük iyi gelirmi.sanki yeni mezun ama sosyal medyadan baya araştırdım acibademde çalışmış.cok panik oldum titriyorum.ama psikologa ihtiyacım var hemde cok intihar edeceğim o derece.fikir verin nolur
Kesinlikle fake. Yerinde olsam bir daha ne arar sorarım. Başına bişey gelmesi riskini alıyorsan git. Psikolog tanıdıklarım var gayet yoğunlar başlarını kaşıyacak vakitleri yok. Ya sizi denek olarak kullanan bir psikoloji öğrencisi yada bi sahtekarlık var. Klinik çalışanları bi kere dallara ayrılıyor çocuk psikoloğu ergen psikoloğu erişkin psikoloğu. Bi sürü de alt dal var. Ne tesadüf ki beyefendi tam da sizin derdinize çare olacak uzmanlık alanında. 21.yy da artık biraz uyanık olalım bilgili olalım. Sizinle özel mesajlaşmaya giren hiçbir meslek sınıfı yetkilisiyle profesyonel ilişkiye girmeyin zararlı siz çıkarsınız! Diplomasını görmediğiniz hekime de saf saf özelinizi anlatmayin

Doktorlar para almadan ağızlarını açmazlar.
Tecrübeyle sabit doktorluk çok işim oldu olacakta ameliyatlar oldum.
Muayenehanesine gitmeden parayı basmadan konuşmazlar. İçlerinden bir tanesi muayene ücreti almadı nedeni ameliyatlik kesin bı durum söz konusu olduğu için.
Tıp okumuş mu?
Tıp okumayanlar internette ben psikoloğum diyorlar.
Tıp okumayan hiç kimse hekim değildir.
Aman dikkatli ol derim.

Yanlış anlamada psikolog olmasına sözüm yok ama sosyal medyada ne alaka yani? Hem hipnoz yapacak kişinin profesyonel olması lazım. Nasıl güveneceksiniz baya tuhaf

Back
X