vazgeçtiğine sevindim :)gitmeme kararı aldim.aslinda bana com zor geliyor.diyirum ya bir dişçiye dahiliyeye gitmek gibi degil.jinekologa giderkeknki huzursuzluğu yaşadım.ama bi cesaret buldum konuştum.ama vazgeçtim: )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vazgeçtiğine sevindim :)gitmeme kararı aldim.aslinda bana com zor geliyor.diyirum ya bir dişçiye dahiliyeye gitmek gibi degil.jinekologa giderkeknki huzursuzluğu yaşadım.ama bi cesaret buldum konuştum.ama vazgeçtim: )
sagolun.ama bi tane bulmam lazim.bide kolay değilmiş ya sorun anlatmak.ben hep gitme planı yaptığım icin kendi kendime psikologa anlatıyormuş gibi anlatıyordum.dun gece resmen nefesim kesildi ateş bastı.cok zormuş anlatmakvazgeçtiğine sevindim :)
sagolun.ama bi tane bulmam lazim.bide kolay değilmiş ya sorun anlatmak.ben hep gitme planı yaptığım icin kendi kendime psikologa anlatıyormuş gibi anlatıyordum.dun gece resmen nefesim kesildi ateş bastı.cok zormuş anlatmak
Gitme doğru karar vermişsin Allah yardımcın olsun .gitmeme kararı aldim.aslinda bana com zor geliyor.diyirum ya bir dişçiye dahiliyeye gitmek gibi degil.jinekologa giderkeknki huzursuzluğu yaşadım.ama bi cesaret buldum konuştum.ama vazgeçtim: )
Psikolog psikiyatr vs bunlar 6 da muayene yi bitirip giden insanlar gece gece ne hastası ya bıraksana uyanık ol bacım ya hangi devirde yaşıyorsunÇağıran diye düzelttim
Öyle bir durum varsa bile gece kimse gel görüşelim diye çağırmaz
Bir kadın olarak nasıl gideceksiniz bir kere onu düşünür önce?
Ya sapık ya dolandırıcı aman uzak durun kesinlikle
Buradan o kadar çok talep oldu ki buna inan. Online seans yapmamı isteyenler, ofisim olup olmadığını soranlar, buradan "tavsiye" isteyenler... Ben artık insanları kırmamak için özel mesajları kapatmak zorunda kaldım. Enayi miymişim acaba ehehe.
Konu sahibi, böyle ne idüğü belirsiz insanlara gidip de özelinizi falan anlatmayın. Hipnoterapinin ne olduğunu dahi bilmeyen bir elemanla karşı karşıyasınız. Hipnoterapi çoğunuzun kafasında kurduğu gibi bir şey değil, her şeyi hoop unutturup sizi "hipnoz" eden. Ofis adresi verir, giderseniz psikolog olduğu kesin olmayan birinin tecavüzüne dahi uğrayabilirsiniz. Sosyal medyaya istediğiniz bilgiyi yazabilirsiniz, dürüst olmak zorunda değil insanlar. O adamın Acıbademde çalıştığı hatta dediğim gibi psikolog olup olmadığı bile meçhul. Ben de psikoloğum, size psikolog arayışınızda yardımcı olabilirim. Ama bu adama sakın ha sakın gitmeyin. Hatta engelleyin ve özelinizi herkesle paylaşmayın bir daha.
Gitmeyin...Saçma sapan bı adam fiyatı bile siz belirliyorsunuz ne tuhaf...Psikiyatriste neden giltmiyorsunuz onlarinda seansları var uzmana profosere gidinher vakaya bakmıyorum önce bir on görüşme yapalım dedi.karar verirsek tedaviye ücret anlaşırız dedi.hatta ben danışanlarımı zorlamak istemem sizin kafanızda bir ücret varmı dedi.hipnoz kısmı kafamı kurcaladı sadece.