Yardım edin

Arkadaşlar 4 yıl sevgilim var bu hafta isteme olacaktı ama bugün öğrendim.ki benden önce biriyle yatmış yıkıldım ne yapmm gerekiyor ne yapacağını bilmiyorm
adamın sizden önce ne yaptığından sizeneki önemli olan sizeyken yapmaması benden öncesi öncede kalmıştır benimleyken yapmaması önemli olan

Hazirandan bu yana her açtığın konu “evlilikle alakalı içindeki sıkıntı” ile ilgiliymiş, al işte çıktı sıkıntının sebebi, adam bakir değilmiş :skandal:
Bir de haziran’daki konuda ilişki 3 yıllıkmış, nasıl 1,5 ayda 4 yıl oldu :)

Yalnız konu sahibi bu sabah almamış üyeliğini ..hatta önceki konusunda da ailelerin tanışması sonrasında çok yoğun iç sıkıntısı yaşamaya başladığını ,evlilik korkusunun başladığını ,psikiyatriste başvurduğunu anlatmış🤔
Yalnız konu sahibi bu sabah almamış üyeliğini ..hatta önceki konusunda da ailelerin tanışması sonrasında çok yoğun iç sıkıntısı yaşamaya başladığını ,evlilik korkusunun başladığını ,psikiyatriste başvurduğunu anlatmış🤔
Sanırım 8 yıldan sonra birkaç aylık üyelikler bana gerçekçi gelmiyor. Fake geldi.

Kendisi söyledi

Söylemesi aslinda iyi birsey degil mi? Yani bakti ki bu durum sizin icin önemli veya is ciddiye bindi söyledi. Yani aslinda kimsenin seks hayati beni zerre alakadar etmez, ama belli ki paylasma geregi duymus. Sahsen esime hic sormadim önceden birisi ile beraber oldu mu diye. Oda bana sormadi. Benim gözümde bu konuda en önemlisi: Adam saglik kontrolüne gitti mi gitmedi mi, cünkü bazi kisilerin eslerine cinsel hastalik bulastirdigini biliyorum. O konuda herkes sorumluluk sahibi gibi davranmali

Back
X