Yardım edin

Gogdnmonf

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
165
-51
13
24
tedavi görüyorum gebelik için kılomen kulandım yumurtam çatladı düzenli ilişkiye girdim 11 gün geçti kan verdim hCG 13.5 çıktı adetime de 3 gün vardı bu gün adetimi 4 gün geçti yine kan verdim 0.5 çıktı bir yanışlık olabilir mi sonuçta iğne kulanmadım sadece kılomen kulandım

tedavi görüyorum gebelik için kılomen kulandım yumurtam çatladı düzenli ilişkiye girdim 11 gün geçti kan verdim hCG 13.5 çıktı adetime de 3 gün vardı bu gün adetimi 4 gün geçti yine kan verdim 0.5 çıktı bir yanışlık olabilir mi sonuçta iğne kulanmadım sadece kılomen kulandım
Acaba kimyasal mi yaşadınız yine bir kadın doğum uzmanına gidiniz

Gerçi adetim de düzenli değil ki ilaç kullanmadan adet olamıyorum ne yapacamı bilmiyorum 😔
Durumunuz varsa özele gidin acille olacak birşey degil hamile değilsiniz son degerinize göre dediğim gibi kimyasal da olabilir kanama olmamış ama en iyisini doktor bilir hem adet olmanız için de ilaç verir acillde bunu vereceklerini düşünmüyorum

Durumunuz varsa özele gidin acille olacak birşey degil hamile değilsiniz son degerinize göre dediğim gibi kimyasal da olabilir kanama olmamış ama en iyisini doktor bilir hem adet olmanız için de ilaç verir acillde bunu vereceklerini düşünmüyorum
Burdaki özel hastaneler hiç bişey yapmıyor tedavi için kaç defa gitim doğru düzgün bakmadılar bile

Kimyasal gebelikse acil deki doktorlar söylerdi ama bana sadece değerin zaten düşük dedi arada böyle oynamalar oluyor dedi tekrar kan verıyım dedim tekrar versen de sonuç aynı olur yarın gel tekrar yaptır dedi doktor

bu da önceki sonucum

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-22-15-14-17-941_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-06-22-15-14-17-941_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 21
Back
X