Yardım edin

Bilmiyorum çok stresli geçiyor kanama da olunca umudum bitti acıkcası
Her zaman bir umut vardır. Öyle düşünme neler yaşıyor insanlar . Kanamadan korkma çünkü adet gibi değil ve sancılı değil . Bende on hafta oldu bebek görünsün diye bekliyorum yaşlandım resmen alacaklar ama napabilirim Allah isterse olur. Her şey ona kalmış. Sende kötü düşünme ve dua et hayırlısı ise olur inşallah . Sağlıksız olacak ise de olmasın zaten. Şey diyorlar sağlıkli olan gebelik ne olursa olsun ilerler ama sağlıksız olanı hiç bir ilaç ta tutamiyor. İnsan üzülmez mi üzülüyor ama inanç baskın gelmeli. Bu dünyanın sonu değil dermansız bir dert de değil. Ve durumun henuz belli de değil her şey yolundadır lütfen stres yapma. Yarına azcik kaldı zaten

Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattın biraz olsun umarım senin mınıkte saklanmıştır ve gözükür

Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattın biraz olsun umarım senin mınıkte saklanmıştır ve gözükür
Mucize olur ama benim değerlerim falan düştü maalesef. Stres yapmamalisin daha çok etkiler seni bence yerlesme kanaması hakkında hayırlısı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…