F Ferooooooo Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 18 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 19 Yer Konya karapınar 24 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ferooooooo #1 Kızlar vajina bölgemde mantar olduğunu öğrendim bu nedenle doktora gittim ilaç olarak travazol kullanıyorm fitil ve antibiyotik verdi haplar ve fitil bitti ama geçmiyor ne yapabilirim krem sürsem bile kendini ila gosteriyor
Kızlar vajina bölgemde mantar olduğunu öğrendim bu nedenle doktora gittim ilaç olarak travazol kullanıyorm fitil ve antibiyotik verdi haplar ve fitil bitti ama geçmiyor ne yapabilirim krem sürsem bile kendini ila gosteriyor
edatasxx Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 479 Emoji Skoru 1.303 Puanlar 33 25 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ferooooooo #2 Pamuklu iç çamaşırı alın bir de nioli yağı. İç çamaşırınıza bir kaç damla nioli yağı damlatın ve ütüleyin öyle giyin. Her gün özenle yapın bunu.
Pamuklu iç çamaşırı alın bir de nioli yağı. İç çamaşırınıza bir kaç damla nioli yağı damlatın ve ütüleyin öyle giyin. Her gün özenle yapın bunu.