Vajinal Mantar

Vajinamda yürürken otururken kalkarken bir rahatsızlık hissediyordum, batma ve sızlama vardı, ayna ile kontrol ettiğimde vajinamda yoğun bir beyazlık vardı beyaz yapışkan bir akıntı gibi yoğun şekilde vajinama yapışmıştı. Ertesi gün kadın doğuma gidip muayene oldum doktor hem smear testi yaptı hemde muayene olduğum gibi mantar olmuşsun dedi. Travazol, flucan, gynomax xl ve gynoflorn yazdı. Ev yoğurdu ye dedi başka bir şey demedi zaten devlet hastanesi olduğu için işlemler çok hızlı ilerledi soru soramadım. Eczacıda asla bilgi vermedi tecrübesiz biriydi. Ben o gün travazol kremi kullandım gece yatmadan da gynimax xl fitilini kullandım. Ertesi gün regl oldum ve tedavi bölündü maalesef flucan içtim 1 tane. Bugün reglimin son günü akşam temizlenicem ve gynomax xl fitilinin 2.cisini kullanıcam. Kızlar benim vajinamdaki batma hissi gecmiyor sızlama devam ediyor idrar yaparken hafif yanma oluyor. Moralim o kadar bozuk ki. Her gün 3-4 kaşık ev yoğurdu yiyorum regl olmama rağmen pedimi ve iç çamaşırımı çok sık değiştirdim o bölgeyi ara ara havalandırmaya çalışıyorum. Bugün aynada tekrsr baktım kremsi beyazlık vajinamın içinde duruyor yine. Regl öncesi gynomax xl fitilinin 1 tanesini kullandığım için elimde 2 tane kaldı ve gynoflor fitili var 12 tane. Benim şimdi tedavim yarım mı kaldı tekrar doktora gidip 3 tane gynomax xl fitili mi yazdırayım ne yapayım kızlar. Kaşıntım yok ve her türlü öneri tavsiyenize açığım.
Canım jlet kullanımıda tetikliyo çok benim annemdede babamdan bulaştı babamda mabtar enfeksiyonu varken ilişki sirasi bulasmisti doktor hergun ılık suyla yavaş yavaş temizlenmesini söyledi ve jlet kullanimini birkatirdi lavaboya girdiğinde falan peceteyle o bölgeyi güzel kurula ve pamuklu iç çamaşırı tercih et dar iç çamaşırı olmasın bölgeyi sıkıyor umarım bir an önce iyilesirsin

Tam olarak anlatırmısınız surecı. Ingılız karbonatı, yapay zeka olayı vs.arada kuşlanırım ingılız karbonatı ama mıdemde eksıme olunca falan.

Tam olarak anlatırmısınız surecı. Ingılız karbonatı, yapay zeka olayı vs.arada kuşlanırım ingılız karbonatı ama mıdemde eksıme olunca falan.
Merhaba. Ben karbonatı vajinal yoldan kullandım. İlk başta oturma banyosu yapiyordum ama fitil gibi kullanınca daha iyi geldi ve daha pratik oldu. Bana 3 yıl boyunca mantar teşhisi koydular. Hangi doktora godersem gideyim hep mantar dediler. Sürekli mantar hapları fitiller verdiler. Bende geçsin diye dışarıdan bir sürü probiyotik yüklemesi yaptım. Tabi yine de iyileşmesi. En son yabancı bir sitede stolitik vajinos diye bir hastalıkla karsilaştım semptomları aynı benimkine uyuyordu. Onu araştırmaya başladım. Yaptırdığım tüm testleri yapay zekaya yükledim. Yapay zeka bir tedavi planı oluşturdu. İngiliz karbonatı da saf karbonat olduğu için onu tercih ettim çünkü bizim kullandiklarimizda ek olarak nişasta var. Sonrasında parmağımla vajina içine duvarına sürdüm. Özellikle yumurtlamadan sonra. Baktım kaşıntı kesildi akıntım normal olmaya başladı. Bu da zaten işe yaradığını gösterdi. Sonra 2 günde bir yapmaya başladım ama fazla kaçırırsınız koku yapıyor onu da iyi dengelemek lazım. Bu arada peynir de dahil olmak üzere süt ürünleri kullanmıyorum. 3 yılın sonunda ilk defa normale döndüm. Yani 3 yıl boyunca boşu boşuna o kadar ilaçlar kullanmışım. Bütün şikayetlerim bitti. Hep doktorların yanlış yonlendirmesinden.

Cevap yazmak için uye oldum.Inanamiyorum ,bu tesaduf olamaz.Bende butun tuslara bastim denemedigim birsey kalmadi.En son tesadufen yapay zeka ya sikayetlerimi bildirirken sitolitik vajinozis ten bahsetti.Ve gercektn sikayetlerim bire bir ayni.Koku yok kremsi yapida akintim .Ve 3 yildan fazladir benimde gitmedgm doktor yapmadigim uygulama kalmadi.Ama yok hicbir doktorda onem verip ilglnmedi bence.Hep mantar deyip gonderdiler ve onca mantar ilaci bile fayda etmedi.Demek ki mantar degildi yani.Kültur testleri de dogru somuc vermiyor malesef ,özellikle devlet hastanesindekiler.Biraz tirsiyorum karbonati kullanmaya henuz cesaret edemedim ,sizden ricam ne kadar sure kullandiginizi ögrenebilir miyim ,bende son care bunu deneyecem cnku ayni belirtiler ve ayniyiz.Bu tanimi bile bilmiyordur cogu doktor eminim.Mantar deyip gönderdiler hep.Doktora gitmek istemyrm

Merhaba. Ben karbonatı vajinal yoldan kullandım. İlk başta oturma banyosu yapiyordum ama fitil gibi kullanınca daha iyi geldi ve daha pratik oldu. Bana 3 yıl boyunca mantar teşhisi koydular. Hangi doktora godersem gideyim hep mantar dediler. Sürekli mantar hapları fitiller verdiler. Bende geçsin diye dışarıdan bir sürü probiyotik yüklemesi yaptım. Tabi yine de iyileşmesi. En son yabancı bir sitede stolitik vajinos diye bir hastalıkla karsilaştım semptomları aynı benimkine uyuyordu. Onu araştırmaya başladım. Yaptırdığım tüm testleri yapay zekaya yükledim. Yapay zeka bir tedavi planı oluşturdu. İngiliz karbonatı da saf karbonat olduğu için onu tercih ettim çünkü bizim kullandiklarimizda ek olarak nişasta var. Sonrasında parmağımla vajina içine duvarına sürdüm. Özellikle yumurtlamadan sonra. Baktım kaşıntı kesildi akıntım normal olmaya başladı. Bu da zaten işe yaradığını gösterdi. Sonra 2 günde bir yapmaya başladım ama fazla kaçırırsınız koku yapıyor onu da iyi dengelemek lazım. Bu arada peynir de dahil olmak üzere süt ürünleri kullanmıyorum. 3 yılın sonunda ilk defa normale döndüm. Yani 3 yıl boyunca boşu boşuna o kadar ilaçlar kullanmışım. Bütün şikayetlerim bitti. Hep doktorların yanlış

Umarim mesajimi gorürsunuz 🙏🏽
Merhaba.
Ben bir ay kullandım ve şimdi tamamen normalim. Bütün şikayetlerim bitti. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde yapmadığım şey kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı. Şimdi bütün probiyotikleri kestim. Süt ürünleri kullanmıyorum. Çözümüm ingiliz karbonatı oldu

Merhaba.
Ben bir ay kullandım ve şimdi tamamen normalim. Bütün şikayetlerim bitti. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde yapmadığım şey kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı. Şimdi bütün probiyotikleri kestim. Süt ürünleri kullanmıyorum. Çözümüm ingiliz karbonatı oldu
Cok teşekkür ederim

Merhaba.
Oturma banyosu seklinde seyrelterek yapmaya baslayayim diyorum haftada 2-3 kez.Ya da daha direncliyse vajinal dus haftada bir yaziyordu.Siz direk saf haliyle mi sürdunuz yoksa suyla seyrelterek mi kullandiniz vajinaya 🙏🏽😊 O kadar caresizim ki umutlandim yine

Oturma banyosu seklinde seyrelterek yapmaya baslayayim diyorum haftada 2-3 kez.Ya da daha direncliyse vajinal dus haftada bir yaziyordu.Siz direk saf haliyle mi sürdunuz yoksa suyla seyrelterek mi kullandiniz vajinaya 🙏🏽😊 O kadar caresizim ki umutlandim yine
Oturma banyosu o kadar etkili değil. Ben direkt parmağımı ıslatıp karbonata batırıp vajina içine ve duvarlarına sürdüm. Sonra çok akıntı oluyor bilginiz olsun. Haftada 2 ya da 3 yapın ve korkmayın. Bende artık umudumu kesmiştim. Sonunda kendime geldim :)

Oturma banyosu o kadar etkili değil. Ben direkt parmağımı ıslatıp karbonata batırıp vajina içine ve duvarlarına sürdüm. Sonra çok akıntı oluyor bilginiz olsun. Haftada 2 ya da 3 yapın ve korkmayın. Bende artık umudumu kesmiştim. Sonunda kendime geldim :)
🙏🏽😊 tamam

Merhaba. Aralıklarla hala karbonat kullanıyorum. Karbonati kullandığım sürece bir sıkıntı yok gayet normalim ama kullanmasam yine eskiye dönüyorum. Yeni bir araştırmama göre gentian violet diye bir ilaç var yabancı sitede bir kadın bundan tamamen bu ilaç sayesinde kurtulmuş. Bende sipariş ettim gelmesini bekliyorum onu deneyeceğim.

Sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım. 3 yıl boyunca mantar tedavisi gördüm. Gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç fitil kalmadı. En son vajinal lazer+prp yaptırdım 2 seans yine geçmedi. Aynı zamanda mantardan kurtulmak için sürekli probiyotik shotlar, kefir, yoğurt tuketiyordum. En sonunda yapay zeka ve tıp makalelerini okuyup kendim çözdüm ve bir daha olmadı. Fazla probiyotikten dolayı vjina ve bağırsakta faydalı bakterileri çoğaltmışım. İngiliz karbonatiyla kurtuldum
merhaba, nasil bir tedavi yaptiniz acaba? ben de lazer prp den bile hicbir fayda gormedim delirmek uzereyim

merhaba, nasil bir tedavi yaptiniz acaba? ben de lazer prp den bile hicbir fayda gormedim delirmek uzereyim
Merhaba. Bana hiç bisey fayda etmedi. Yaptığım karbonatta semptomları geçirdi ama tekrarladı yani geçici bir çözüm oldu. En sonunda yabancı bir sitede gentian violet diye bir ilaçla kurtulan kadınlar gördüm. İlacı bende eczaneden sipariş verdim ve uyguladım bir ay oldu bir daha tekrarlamadı. Şimdilik sadece idame tedavisi uyguluyorum o kadar. Bir şikayetim kalmadı ve tekrarlamadı

Vajinamda yürürken otururken kalkarken bir rahatsızlık hissediyordum, batma ve sızlama vardı, ayna ile kontrol ettiğimde vajinamda yoğun bir beyazlık vardı beyaz yapışkan bir akıntı gibi yoğun şekilde vajinama yapışmıştı. Ertesi gün kadın doğuma gidip muayene oldum doktor hem smear testi yaptı hemde muayene olduğum gibi mantar olmuşsun dedi. Travazol, flucan, gynomax xl ve gynoflorn yazdı. Ev yoğurdu ye dedi başka bir şey demedi zaten devlet hastanesi olduğu için işlemler çok hızlı ilerledi soru soramadım. Eczacıda asla bilgi vermedi tecrübesiz biriydi. Ben o gün travazol kremi kullandım gece yatmadan da gynimax xl fitilini kullandım. Ertesi gün regl oldum ve tedavi bölündü maalesef flucan içtim 1 tane. Bugün reglimin son günü akşam temizlenicem ve gynomax xl fitilinin 2.cisini kullanıcam. Kızlar benim vajinamdaki batma hissi gecmiyor sızlama devam ediyor idrar yaparken hafif yanma oluyor. Moralim o kadar bozuk ki. Her gün 3-4 kaşık ev yoğurdu yiyorum regl olmama rağmen pedimi ve iç çamaşırımı çok sık değiştirdim o bölgeyi ara ara havalandırmaya çalışıyorum. Bugün aynada tekrsr baktım kremsi beyazlık vajinamın içinde duruyor yine. Regl öncesi gynomax xl fitilinin 1 tanesini kullandığım için elimde 2 tane kaldı ve gynoflor fitili var 12 tane. Benim şimdi tedavim yarım mı kaldı tekrar doktora gidip 3 tane gynomax xl fitili mi yazdırayım ne yapayım kızlar. Kaşıntım yok ve her türlü öneri tavsiyenize açığım.
Takrar bi doktora gidebilirsin tabi ama hepsi aynı şeyi veriyor Krem ve fitil . Bende yıllarca uğraştım ama bunu en hafifletmenin yolu beslenmeden ve genital hijyensden geçiyor. Şekerden olabildiğince uzak dur ev yapımı ve probiyotik yoğurtlar tüket düzenli . Yüzde yüz pamuklu iç çamaşırı giy ve her gün değiştir . Günlük ped kullanma onlar daha da tetikliyor. Bir de Nioli yağını kesinlikle tavsiye ederim çok etkili iç çamaşırına her gün iki damla damlat o çok iyi geliyor.
Ben rahim ağzından küçük bir operasyon geçirmiştim sanırım işlem sırasında vajinamin içini yikamislar solüsyonla ondan sonra benim tamamen bitti mantarım iki yıldır hiç olmuyorum çok şükür

Back
X