• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

buseozan23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
49
6
1
25
Yerleşme kanaması nasıl olur kahverengi leke geldi sanki adet olacakmışım gibi 5 gün geçti 28 günde oluyorum normalde

yerleşme kanaması genelde adet olacağınız gün ya da adet olmadan birkaç gün önce gelir. adetiniz sökülüyor olabilir. içiniz rahat edecekse bir gebelik testi alın 5 gün geçmeye çok net çıkar

Yerleşme kanaması nasıl olur kahverengi leke geldi sanki adet olacakmışım gibi 5 gün geçti 28 günde oluyorum normalde
yerlesme kanaması evet kahve leke seklınde olabılır pembe olabılır. gunun gecmıs zaten test yaparsan o sey yerlesmeyse kesın cıkar. ama su da var sen dusundugunden cok daha gec yumurtlama yasamıs olabılırsın dolayısıyla aslında daha adetıne gunler kalmıs da olabılır. herkes robot gıbı gunu gunune adet olmak zorunda degıl etkılenıyoruz ozellıkle cocuk ısterken o stresle devreler kayabılıyor :) bence test yapmak tek cozum :) hala daha gelmezse 1 hafta sonra dr a gıdersın :)

Back
X